Anlattiklarim bittiginde okuyan arkadaslar bana yorum yaparsa cok sevinirim

7K 51 21
                                    

Kucuk kizim 3 yasinda Otizmli bir bebek olarak dogdu. Sebebi de Alcak kocam. 40 yasindan sonra erkeklerde sperm kalitesi dusuyor bebeklerin otizmli dogmasina sebep oluyormus. Doktorumuz soylese de bunu kabul etmiyor, Bunun bile sorumlusu benmisim gibi davraniyordu. Ne korkunc bir adam bu boyle ? Bana sizofren diye diye senelerce beni ezdi ama  kendisi sizofrenmis bunu da anladim son zamanlarda. Neyse konumuza donersek. Yine bana izin verdigi birgun evimize yakin olan bir kafe de yillar sonra lise arkadaslarimla bulusacaktim yanimda kucuk kizim da vardi. Yurume mesafesinde oldugu icin yurumeye basladim karsidan gelen mavi araba cok yuksek sesle muzik dinliyordu. Deyim yerindeyse bangir bangir. Gayriihtiyari bir sekilde arabaya baktim. Camlar cok az acik filmliydi icindekini gormek mumkun degildi. Ben hic birsey dusunmeden yoluma devam ettim zaten gidecegim yere de gelmek uzereydim. Cantamda telefon aramak icin durdum o an  arabanin tekrar onumden gectigini gordum ama bu kez ben  baktim o da gitmedi az ileride parketti. Ben kim acaba ne yapmaya calisiyor derken. Aklima kocamin bir oyunu olabilecegi geldi. Hic orali olmadan gidecegim yere vardim. Kapidan girdim arkama baktigimda beni takip ettigini farkettim. Tekrar onume donup normal bir sekilde davranmaya devam ettim. Bulusma yerine ilk ben gelmis bir masaya oturup beklemeye baslamistim. O kisi de yan masama gecmis bana gulumsuyordu. Acaba taniyor muyum diye bir kac saniye gozumu uzerine diktim. Normal de  bu tipe sumugu mu bile atmam ama o anda  gulumsemesem de ters ters bakmamistim. O kisi bundan yuz bulmus olacak ki " yanina gelebilir miyim?"dedi. Konusmadan basim saga sola hareket ettirerek hayir manasinda geri cevirdim teklifini. " Amacim sadece tanismak kotu bir niyetim yok"dedi.

"Evliyim ben cocugum var gormuyo musun?" diye tersledim.

"Sadece tanismak istiyorum arkadas oluruz belki?"dedi ve  ben kafami baska yone cevirdim umursamazliktan gelerek. Bu konuda baya israrciydi sanirim. Ayaga kalkip masama kartini birakip gitti. Ben daha karti alip bakmadan geri geldi ve kendisini aramami soyledi. Arayamayacagimi soyledim.
"O zaman bende seni takip etmeye devam ederim.Disarda beklerim sen cikana kadar. Uzaktan da olsa gormus olurum" dedi. Gayet ciddiydi. Ben cevreye bakindim beni goren taniyan birileri cikabilir bu durumu yanlis anlar kocama yanlis aksettirir diye korkudan ne yapacagimi sasirdim. Cunku gercekten birisi gorup birsey soylese beni dovmekle kalmaz oldururdu.

O anda tamam der gibi basimi salladim. Ama o gitmek bilmiyordu. "Caldir bir kere o zaman numaran ciksin yemin ederim sen aramadan rahatsiz etmem" dedi beni ikna etti. Karttaki numarayi arayip caldirdim. Istedigi oyuncagi almis bir cocuk gibi aptal bir gulumsemeyle ordan ayrildi. Arkadaslarim geldi sohbet muhabbet derken o kisi beni aradi. Actim" Hani ben aramadan aramayacaktin rahatsiz etmeyecektin?"

" Adin ne bilmiyorum ama cok guzelsin biliyor musun o yesil  gozlerin bence baska kimsede bulunmayan bir renkten ve inanilmaz cekici bakislarin var esin cok sansli o gozlere baktigi icin" diyip telefonu kapatti. Bende arkasindan tesekkurler diye yazip yolladim.

  Bu mesajlar konusmalar uzayip gitti. Bana o kadar iyi davraniyor o kadar cok iltifat ediyordu ki amaci beni yataga atmak bile olsa gozu kapali evet diyebilirdim. Cunku hic boyle birsey yasamamistim o begenmedigim kiro tipli bana kendimi mutlu hissettiriyordu. Bulusmak istedi ben disari cikamiyordum. Gizli kacmak istesem telefonumda takip programi vardi yapamazdim. Bu cikmazlarin icinde bir yanim gidip bulusmak mutlu olmak istiyordu bir yanim adiligimi serefsizligimi kocamdan bir farkimin olmadigini gun gibi yuzume vuruyordu. Bunu yaparsam cocuklarimin yuzune nasil bakacaktim bilmiyordum. Ama icimdeki asagilik tarafa yenilip ona teslim olmam an meselesiydi.

  Kesinlikle cok saygiliydi. Hic bir zaman beni rahatsiz etmedi. Bahanelerime bulusma ertelemelerime hic kizmiyordu. Sanirim o da ne olursa olsun bulusacagima inaniyordu. Birgun yine telefonda konusurken"Asagidayim ne olur balkona cik bir kerecik goreyim" dedi. Nasil yani ? Evimi nerden biliyordu?
"Evimi nerden biliyorsun" diye sordum. "O gun sen eve gidene kadar bekledim sen cikinca takip ettim evini oyle ogrendim" demesi aslinda biraz garip bir durum olsa da ben coktan niyeti bozmustum umursamadim. Ciktim balkona baktim yine mavi arabayla asagidaydi. Arabasi baya iyiydi. Karar verdim o an gorusecektim onunla. Belki artik benim de mutlu olma zamanim gelmisti. Yarin bulusabilecegimizi soyledim. Zamani kararlastirdik. O gece uyku girmedi gozume. Nasil olacakti bilmiyordum. Zaten beni gun icinde hic aramaz diye Telefonu evde birakacak cocuklar okula gidince evden cikacaktim.Oyle de yaptim herkes gidince bende hazirlanip ciktim. Beni arabayla aldi ve cok uzak olmayan bir eve gittik. Eve girince ben cok cekingen davrandim sonucta tanimiyordum hirsiz mi psikopat mi bilmiyordum.O da tedirginligimi anlamis olacak ki kesinlikle ters bir hareket yapmiyordu konusmaya basladik. Bekar 30 yasinda isi gucu olan birisiymis anlattiklarina inanmak icimden geliyordu. Sonra ne olduysa bir cekim gucuyle dudaklarimiz birlesti. Cok zamanim yoktu eve donmek zorundaydim. Dudaklarimdan oyle atesli optu ki ben opusmeyi o an onunla ogrenmis bile olabilirdim." Istemedigin yerde durabilirim seni incitmek kaybetmek istemiyorum ben sana zevk gozuyle bakmiyorum istersen eve birakayim" demesiyle tekrar opmeye basladim. O gun orada 1 saate yakin kaldim opuserek ve konusarak gecti zamanim. Ben kocami anlattim o da beni dinledi hep. Sonra eve geldim ve hic bir problem cikmamisti. Kocam evden ciktigimi anlamamis beni hic aramamisti. Bana da deger veren birisi oldu sonunda diyerek mutlu oldum. 2 hafta yine sadece telefonda konusarak gecti. Surekli ariyor halimi merak ediyordu. "Ne olursa olsun dayaga musaade etme. Sana vurmaya kalktigi an al cocuklari cik o evdenbir daha donme muhtac degilsin ona ben senin yanindayim kimseye ihtiyacin yok benim param var sana da bakarim cocuklarina da" diyordu.

Yine bulusmaya karar verdik ben yine ayni taktik evden ciktim. Yine ayni eve gittik. Burasi arkadasinin eviymis oyle demisti. Kullanilmayan bir evdi heryer tozluydu. O gun daha az cekingen davranip birazda oluruna biraktim. Opusmeye sonra sevismeye basladik. Saclarima kadar opuyordu. Sevismek bu kadar guzel biseymiydi sahiden? Opusurken bile cok zevk aliyordum. Bana dokunmasi heryerimi incelemesi her milimi ayri ayri opmesi en ozel kadinmisim gibi hissettiriyordu. O gun birlikte olmustuk. Pismanligin zerresi yoktu ama bidaha yapar miydim emin degildim. Eve biraktiktan sonra arayip asik oldugunu kesinlikle bosanmami istedigini bana gul gibi bakacagini soyledi. o kadar kolay degildi iste kocam asla birakmazdi. Hele ki baska birinin oldugunu bilse beni saniye yasatmaz oracikta bicaklardi. O gunden sonra hic gorusmedim hep bahane yarattim. Yalan soyledim. Balkona cik goreyim dediginde bile yalan soyledim evde yokum dedim. 3 ay bikmadan usanmadan bana asik oldugunu cok sevdigini benim icin herseyi yapabilecegini asla birakamayacagini soyledi durdu. Simdi ne yapacaktim ben ?

Evli KadınWhere stories live. Discover now