Sonra?

8.4K 52 21
                                    

Oyle ya da boyle 2 hafta yattim o serviste. Doktorun ayaktanda tedavi edilebilecegimi soylemesi, beni cok sevindirmisti. Alcak kocami aradilar gelip beni aldi eve goturdu. Eve gidene kadar " Noldu sizofrenligin gecti mi duzeldin mi artik benle alakali iyi seyler dusun Deli raporun var bosanmayi aklindan gecirirsen bunu hakimle paylasirim Kimse bir deliye cocuk velayeti vermez" dedi. Yola bakarak gulumsedim. Neden bana boyle davrandigini kestiremiyorum. Beni sevse kiyamazdi kiskancligi disari birakmamasi nedendi peki?

      Eve varinca hemen bebegime kostum annem bakmisti ona ben yokken. Tesekkur edip aldim kucagima.Annem de bana tek kelime etmeden cikip gitti. Boyle bir anne olamazdi boyle bir aile olamazdi.

        Hayatim kaldigi yerden devam etti. Ilaclar sayesinde gayet laylaylomdu hersey. Bosveeeer diyordum olana bitene ruya bile gormuyordum artik.Ilaclar cok iyi geliyordu bana. Herhalde olene kadar kullanabilirdim.Bana boyleyken kocam beni hergun aldatmaya devam etti beni hic istemedi yataginda,hic cagirmadi yanina bir kez bile sevismedi, isime geliyordu. CUNKU ONDAN NEFRET EDIYORDUM.

    Hergun dua ettim bir mucize olsun Allahim sen beni kurtar burdan diye sigaraya basladim tek ozgurlugum sigaraydi. Kimsem yoktu kahve icebilecegim sorunlarimdan bahsetmesem de gunluk seylerden konusabilecegim.bir karsi komsum vardi onla da sadece bisey isterken konusurduk ayak ustu. Zaman gecti belki 2 ay kadar, aksam kocam geldi bana cicek almis sasirmadim dersem yalan olur hani beni aldattigi icin vicdan yapiyor desem daha once boyle bisey yapmamisti hic ama sebebini de soramadim sorarsam kizar diye sustum sevinmis gibi yaptim sonra elindeki pembe kutuyu verdi. Merak edip actim siyah jartiyer takimi vardi " Gece giy yanima gel cocugu erken uyut" dedi. 

     Bebegimi uyuttum dus aldim jartiyeri giydim belki beni seviyodur pismandir diye icimden gecirdim. Ben ne kadar aptal bir kadinim. Odaya gittim uyuyordu seslendim kalkmadi bir daha seslendim " Ne var neeee gerizekali misin kizim sen ne bu halin orospu gibi git cikar sunu" diye bagirdi bana hem de ne bagirma bebegim uyandi. Utandim kendimden hemen cikarip kiyafetlerimi giydim. Bebegimi uyuttum tekrar yatagima yattim. Bu kez o yanima geldi. Hic itiraz etmeden sadece altimi indirdim. 3 dk surdu bosalmasi. kalkmasi zor inmesi kolay bi durum. Isi bitince kalkti gitti.

    2,5 ay sonra hamile oldugumu ogrendim. Sevmedigim adamin cocuklarini doguruyordum Noluyordu boyle? Yasadigim yetmezmis gibi birde cocuk ustune cocuk olacakti. Yine de sabrettim. 2.de dogunca eve gec gelmeye basladi. Biri kucuk biri bebek oldugu icin ekmek bile almaya gidemiyordum arayip kocama soyluyordum " zikkim ye aksam getiririm aksama kadar olmezsin" diyordu.

    Ben kesinlikle cok sabirliydim. Ama bu gucu tamamen cocuklardan aliyordum. Artik yavas yavas sabrimda tukenmeye baslamisti. Surekli agliyordum insanlarla konusmayali kac ay olmustu? Ilaclara ihtiyacim vardi doktorla konusmaliydim hemen kocami aradim , "sen deli misin kizim" diyip beni ciddiye bile almadi.

     Karar verdim o an. Bebeklerimi uyuttum belki lazim olur diye sakladigim jiletimi aldim banyoya gittim. Ama ya sonra bebeklerim uyanir da cok aglarsa aksam kimbilir kacta gelecekti o it. Annemi aradim "Gelir misin 2 saat sonra bize" dedim. "Tamam" dedi.

      Hemen banyoya gectim tekrar bu kez tamamen kurtulmak istiyordum 2 saat cok bi zamandi  butun kanim akar kurtulurdum. Cocuklarimi dusundum aglayarak onlara kim bakacakti bilmiyordum. Ama boyle yasamak da istemiyordum. KESTIM sol bilegimi derin kesmis olacagim ki kan akmiyor fiskiriyordu. Ben tam digerine gececektim ki kapi caldi acmadim tekrar caldi acmadim tekrar caldi yumruklandi Kocam gelmisti.demek ki annem hissetmis haber vermisti. Anneler hissederdi degil mi? Acmamla birlikte bilegimi simsiki tuttu. Birakmadi. " Neden yaptin neden yaptin" diye bagiriyordu. Bezle siki sekilde bagladi annem geldi yine ayni manzara yine suratima tukurdu. Ben senin annen degilim artik dedi. Kocam beni hastaneye goturdu goturene kadar da arabada dovdu. Kafama kac kere vurdu hatirlamiyorum. Bilek kesmesinden degil ama beyin kanamasindan olecektim nerdeyse. Hemen dikis icin hazrladilar bilek kesmekten daha zordu dikis atmak her igne girisinde bagirdim hem acisina hem yasadiklarima Polis geldi adli vaka oldugundan tutanak tutulacak. Kocami disari cikardilar polisler yasliydi. Birisi bana. "kizim bak korkma devlet polis hep senin yaninda kocan sana ne yapti anlat bize ben baban sayilirim cekinme korkma o sana hic birsey yapamaz " dedi. Yapmisti yapacagini daha ne yapabilirdi ki? " bi ara perde acildi onla gozgoze geldik bana gozleriyle bile herseyi anlatabiliyordu. " Yok dedim abicim kocam bisey yapmadi benim durumum zor iki cocuk arka arkaya olunca dayanamadim" dedim derken de agladim. Bir suru akil verip imzalatip gittiler. E simdi birde burdan eve gidisi vardi. Nolacakti hic bilmiyordum.

Evli KadınWhere stories live. Discover now