Cikmaza girmek

7.5K 48 8
                                    

Eve geldik. Beni kolumdan tutup direkt yatak odasina goturdu kollarimi sikip beni sarsarak "Ne yapmaya calisiyosun sen aptal sizofren gerizekali biktim artik senden senle evlendigim gune lanet olsun! Ben seni sessiz sakin uslu biseysin diye aldim evlendim sen tam mal psikopat ciktin " dedi.

  Dayanamadim bende bagirmaya basladim " birak kolumu" birakmadi, sinir krizi gecirdim sanirim o an, " yeter artik ya yeter asil ben senden biktim bana yasattiklarindan biktim igrenc kokan agzindan teninden biktim sorumsuzlugundan ilgisizliginden biktim bosanmak istiyorum" dedim. Bunu dememle beni kapiya dogru ittirdi" Siktir git o zaman kizim ananin evine zorla mi tutuyorum senin gibisi girla" dedi ve aniden kafama sert sekilde yumruklar atmaya basladi ne kadar vurdu bilmiyorum en son sacimdan yakalayip basimi duvara gomdu ki alnimin yumurta gibi sistiginden emindim. Olanlari annem salonda duyuyor ama yanimiza gelip ne oluyor diye bile merak etmiyordu. Yok bu boyle olmayacakti. Gitmeye karar verdim ama bu kez cocuklari da ona birakacak kesinlikle  annemlere  gitmeyecektim. Zaman gecmesini bekledim 4 gun gecti aradan gorumcemi cagirdim biz de kalmasini istedim ona cok ihtiyacim oldugunu soyleyerek ikna ettim. Geldigi gece ben ufak tefek esyalarimi hazirlamis kilere saklamistim. Sabah kocam ciktigi anda ben de arkasindan kacacaktim.

      Sabah oldu. Kocam cikti evden bende hemen giyinip cocuklari kontrol ettim cok fazla ses yapmadan gorumcem anlamadan evden cikmam lazimdi, nitekim de basardim. Hemen bir otobus firmasindan bilet aldim en yakin saat Denizli vardi. Aldim bileti servis gelip bizi otogara goturdu. Telefonumu kapattim tamamen.Otobuse binince aglamaya basladim. Bu kadar salak olamazdim nasil birakip giderdim cocuklari ya onlara birsey yaparsa diye dusunmeden edemedim. Ama sabredecek gucum de tukeniyordu artik. Daha ne yasayabilirdim. Yol boyu gittigim yerde ne yapacagimi dusundum ya kotu birileriyle karsilasir istemedigim seylere zorlanirsam ya ya evdeki halime bile muhtac kalirsam ya bir daha evlatlarimi goremezsem? Allahim ne olur kurtar beni Al canimi hemen simdi dedim ben dua ederken Denizliye gelmistik yol ne cabuk da bitmisti. Indigimde cevreme bakindim cok yalniz ve korkak hissettim.kendimi basladim yurumeye yurudum yurudum ne kadar yurudugumu hatirlamiyorum bir otel bulup annemleri aramaya karar verdim beni kabul ederlerse geri donmek istiyordum. Neyse ki bir otel buldum giris yaptim yukari ciktim. O kadar yorulmustum ki yataga oturdum napacagimi dusunuyordum ki Odanin telefonu caldi. Actim" hanimefendi sizi asagida esiniz ve polis bekliyor gelebilir misiniz?

    Neeee? Camdan asagi baktim ordan atlayip olmek daha insafli bir secim gibi geldi ama ya evlatlarim? Hemen cantami alip indim ki iner inmez yuzume bir yumruk yedim. Polis zor aldi elinden beni. Ben polis araciyla karakola goturuldum o da arkamizdan geldi. Polislere yolda yalvardim " lutfen beni onla gondermeyin beni oldurur yasatmaz yalvariyorum size" dedim " merak etmeyin birsey yapamaz biz konusuruz" dediler. O da cok dinlerdi zaten. Karakolda benle konusan polis neden yaptigimi bile sormadi. Cunku kayip sahis basvurusu yaparken, "Esim sizofren hastasi sagligindan endiseliyim hep boyle evden kaciyor lutfen bulun onu evde cocuklar agliyor annemiz nerde?" diye magduru oynayarak polisleri kandirip bulmuslar beni. Kocama teslim ettiklerinde beni arabaya bindirdi arkaya oturmak istedim "one gec one orospu seni" diye kizmisti.


      One gectim. Kemerimi taktim denizliden Izmire gelene kadar yuzume o kadar vurdu ki burnumdan akan kanlar uzerimi kirmiziya bulamisti ben daha burnumu silemeden bir tane daha indiriyordu ayni yere. Dudagimi patlatti yanagimi sisirdi dove dove beni eve getirdi. Dayak yesem de cocuklarima dondugum icin mutluydum. Bir daha asla boyle bir seye kalkismayacaktim. Bir yil tam bir yil boyunca beni eve kapatti telefonumu elimden aldi kimseyle gorusemedim tek ozgurluk alanim balkondu. Cocuklari anaokuluna yazdirdi goturdu getirdi. Beni kesinlikle salmadi. Tabii bu durum bana koymadi aliskindim zaten. Ailem beni hic aramadi yanima hic gelmedi belki de gelmek istediler ama kocam engel oldu bilmiyorum. Bir yil boyle gectikten sonra telefonuma kavustum birlikte cikmak kaydiyla disari da cikardi. Sagolsun kopek muamelesi de yapti. Sahibim olmadan ve  tasmasiz asla dolasamiyordum.

     Benle zaten pek konusmazdi tek cumleleri cocuklarla ilgili olurdu ya da birseyler emrederdi. O gece yatmaya hazirlaniyordum ki yattigim odaya gelip "Birazdan yanima gel" dedi. Itiraz hakkim olsa kesinlikle kullanirdim ama daha yeni duzelmeye baslamisken kizdirmak hic isime gelmezdi. Biraz bekleyip gittim. Yine alttarafi indirdim, sikti, cektim yukari pijamami.Bizde pozisyon da sure de asla degismezdi. Ciktim odasindan o da dusa girdi bende gidip temiz camasir alacaktim ki baktim cuzdani cok kabarikti. bu kadar para olamazdi heralde diyip cuzdani actim acar acmaz agzim acik kaldi. Icinde bir prezervatif bir de levitra diye ilac vardi yarisi icilmis yarisi duruyordu. Ne ise yariyordu ki neden yarisi kullanilmisti ve en onemlisi neden cuzdanda ve kesilmis bir paketti. Acaba uyusturucu mu diye sabaha kadar dusundum. Sabah ilk isim ne ise yaradigina bakmak olacakti.

Evli KadınOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz