kocam

21.8K 85 12
                                    

Kocama donecek olursak, 19 yasinda yaninda calisan bir kiza bakisi degisecek ve onu kullanmayi aklindan gecirecek karakterde bi insan.

Ben isimle mesguldum ailemin maddi durumu cok kotuydu. Benden gelecek para ile geciniyorduk babam calismaz annem ise kucuk kardesimden oturu calismayi hic mi hic dusunmezdi haliyle bu is bana kalmisti. Ama ben lise mezunu olarak zaten yeterince vasifsizdim ya satis elemani olacaktim ya da sekreter gibi seyler. Velhasil abim dedigim adam beni goze kestirmis bikere hergun sinema daveti cicekler cikolatalar sevilmemis deger gormemis hep maddi sikinti cekmis korkak bir kiza yeter artardi bile goz boyamasi icin.

Bir aksam beni aradi. Buroya gel musterinin evragi yok nereye koyduysan bul lazim dedi. Ben hemen cikip gittim ama evraklara dokunmadigimi biliyordum sadece isten kovulmamak adina gidip aramak istedim. Vardigimda kapidan girer girmez isiklari kapatip beni mutfak tarafina goturdu. Opmeye basladi ben sasirip oylece donakaldim hareket edemedim bir sure. Kizmis olacak ki beni sarsti "hadi ama karsilik ver bana "dedi.

Verdim. Ustumu cikardi sandalyeye oturdu beni de ustune aldi." Bakire degilsindir sen, bu guzelligi elbet biri delmistir" dedi. Aksini soyledim bakireyim dedim yemin ettim bana inanmadi. Aniden dusuncesizce organini sokuverdi. Iki uc gidip gelmeden sonra organina bulasan kirmiziligi farketti bi kufurle ayaga kalkti gidip tuvalete temizledi. Panikle de gelip giyindi beni de giyinip gitmem icin ayaga kaldirdi.

Bekaretimi de boylece kaybetmis oldum. Burodan cikinca hic konusmadan beni otobus duragina birakip gitti. Ben aglayarak eve gidip anneme gorunmeden yataga girdim. Uyuyup da unutmak sabah kabus gordugume kendimi inandirmak istiyordum ama hayat zaten acimasizdi degil mi?

Kalktigimda mesaj atmisti. Beni isten kovmus haftaligimi gidip alabilecegimi soylemis daha fazla hic birsey dememisti. Hemen giyinip gittim belki bana acir benle evlenir dedim icimden. Ne kadar gerizekaliyim gercekten. Bana hicbisey olmamis gibi davranip hersey icin tesekkur etti. Sonra da parami verip postaladi
Cikip gitmekten baska carem yoktu. Ama biz dogulu insanlariz bizde namus cinayet sebebiydi ben ne yapacaktim peki?

Hergun Allaha dua ettim namaz kildim tekrar dua ettim. Beni kimse boyle almaz sen onunla beni birlestir diye. Ama dua ederken bile hayirlisini dileyin demisler.

Ben kaderimi kendi ellerimle sikip attim.

Hergun aradim onu mesaj yazdim nolur beni boyle birakma diye. Beni aylarca surundurdu. Ben artik tam umudu kesip intihar etmeyi dusunuyordum ki o beni aradi gorusmek istedi.Kabul ettim hemen. Bulustuk sevgili olmaya karar verdigini soyledi. Tabii ben benimle sevgiliyken beni baskalariyla aldattigini o an bilmiyordum.sonradan mesajlari yakaladim ozur diledi affettim nisanlandik aldatmaya devam etti. Ben yine yakaladim yine ozur diledi. Tek amacim bi an once evlenmek oldugu icin yine affettim. Kisirdongu halinde hep aldatildim hep hep. Umrumda mi? Cehennemin dibine kadar yolu var.

Evli KadınHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin