Bir umut Bir İstek

3.7K 36 19
                                    

Olanlar yaşandığı gibi kaldı. Kocam kameraları izledi mi izlemedi mi bilmiyordum. Çünkü olayın üstünden bir hafta geçmişti. Bana herhangi bir telefon mesaj gelmemiş işin tuhafı, bunu görse beni kesinlikle dövecek olan kocam hiç yanımıza gelmemişti. Her gece korkuyla uyuduğum şimdi gelecek şimdi görecek tedirginliği ile yaşamaya çalıştığım günler, yerini rahatlığa bırakmıştı.

Yine günlük rutinimizi devam ettirirken A. Arkadaşımdan mesaj geldi. Bir akşam alkollüyken çektiğimiz videolardan birini bir arkadaşına göstermiş arkadaşı beni çok beğenmiş,yaşadığım mutsuzluğa çare olacağını,kesinlikle benden çok hoşlandığını kabul edersem çok mutlu edeceğini söylemişti
Bu neydi şimdi. Tam her şey güzel giderken aklımı karıştırmanın mantıklı bir açıklaması yoktu. Ha ha ha kendi hayatım da mantık aramak beni güldürdü:)
Hemen cevap olarak istemediğimi belirten bir yazı yazdım. Onlarla olan olaydan paçayı kurtarmış olabilirdim ama bu her zaman böyle ilerlemezdi. A arkadaş bize geldi o akşam ısrarla tanışmamı en azından bir görmemi beğenmezsem bir daha bu gibi şeyleri dile getirmeyeceğini vurguladı.

Şeytan mı dürttü bilmem kabul ettim. O an farklı bir şey yaşama fikri bana iyi hissettirdi. Ya da dayak ben de alışkanlık yapmış olacak ki yemek için fırsat kolluyordum.
O an aklımda sadece güçlü bir omzun bana yardım etmesi vardı. Ben ona durumu mu anlatacağım o da bir erkek olarak bana üzülecek ve kesinlikle yardım teklifinde bulunacaktı. Çünkü hayatta her zaman iyi insanlar vardı. Allah sevdiği kullarına mutlaka bir kapı açar Hızır gibi birini gönderirdi.

Önce yazışmaya sonra telefonlaşmaya başladık. Ben her konuşmamız da durumumdan bahsediyor ve beklediğim tepkiyi alıyordum. " Sen çok iyi bir kadınsın bu yaşadıklarını haketmiyorsun senin için elimden geleni yapacağım."
Bu konuşma yazışma trafiğinde bir süreyi aştık. Kocam hesabıma para yatırdı. Ben istemeden üstelik. Demek ki bizden uzakta hayatı yolundaydı, mutluydu. Hep düşünürüm beni zaten geçiyorum da bir baba nasıl olur da çocuklarını özlemezdi. Aramazdı merak etmezdi. Bu durum beni daha çok kızdırıyor hatalar yapmama sebep oluyordu.
Zaman geçti Artık telefonların yetmediğini beni bir kere de olsa görmek istediğini söylüyordu bu iyi insan. Onu kıracak değildim. Sonuçta işi gücü olan bekar bir erkekti. Nicesini elde edebilirdi ancak o beni seçmişti. A arkadaşım bana yardım edecek çocuklara bakacak ben de gece tıpkı onun gibi evden çıkıp gidecektim. Öyle de oldu A arkadaşım gelirken bana votka getirmiş rahatlamamı istemişti. Votkayı içtim Çakır şekilde hazırlandım. Alkolün etkisiyle kıyafeti abarttım kısa siyah elbise giydim. Kırmızı ruj sürdüm zaten zayıf olan bedenim iyice kibrit çöpüne dönmüştü be kadar da zayıflamıştım böyle. Para harcamamak için kendim yemiyor çocuklar yesin diye uğraşıyordum. Ayna da kendimi seyrettim ne kadar acınası bir haldeydim. Bu gece sonun başlangıcı olsun istedim. Ve plansız şekilde ayakkabılarımı giyip, gidip gelen kafayla kapıdan çıktım.
Arabasıyla köşede beni bekliyordu. Hemen ön koltuğa geçtim. Beni görür görmez "Allah'ım sen ne güzel bişeysin çok güzel olmuşsun inanmıyorum burda olmana " deyip beni dudaklarımdan öptü. Ben karşılık vermeden sadece gülümsedim o da öpücüğü uzatmadı. Yol boyu soru sordu elimi tuttu. O an heyecandan ölebilirdim. Ne kadar kibardı. Arabanın kapısı açıyor,çantamı taşıyor,yüzüme düşen saçlarımı kulak arkasına sıkıştırıyor,durmadan sarılıp alnımdan öpüyordu. Rüya da gibiydim. Aşık olmak istemiyordum. Çünkü benim amacım farklıydı. O amaç için de herşeyi yapabilirdim. Kocamdan kurtulmak...

Önce ıssız bir koy da sohbet ettik sonra bara gidip bişeyler içtik Sonra dürümcü derken Harika bir gece geçirdim. Sanki yanımda ilk kez gördüğüm biri değil de yıllardır tanıdığım kocam varmış gibi rahattım. En son ne mi oldu.? Beklenen son oldu.

Yalnız yaşadığı evine gittik. Evi oldukça sade ama düzenliydi.Tuvalete gitmek istedim. Çünkü birazdan idrar torbam içtiklerimden ötürü patlayabilirdi. Yol da bana el tutması dışında dokunmamış olan adamla şimdi ne yapacaktım fikrim yoktu. Utanıyordum ama istiyordum da. Tuvaletin kapısını tıklattı. "Geliyorum " diye seslenip hızlıca kalkıp ayna da kendime baktım. Allah'ım saatlerce dayak yemiş gibiydim. Saçlarım dağılmış makyajım akmıştı. Ruj denen şeyin esamesi kalmamıştı. Korkunç görünüyordum. Hemen tuvalet kağıdı ıslatıp gözatlarımı temizledim. Yok ne yaparsam yapayım evden çıktığım gibi olamıyordum. Utanarak çıkıp yanına gittim. "Özür dilerim biraz dağılmışım hatta korkuncum ben bu halde olduğumu bilmiyor..."dememle dudaklarıma yapıştı. O kadar iştahlı öptü ki karşılık verdim. Öpüşmeyi kesmeden beni ayağa kaldırıp elbisemi omuzlarımdan indirdi. Kendi de pantolonunu çıkardı. Sonra dudaklarımdan ayrılıp yatağa oturdu. Ben öylece çamaşırlarımla kalakalmıştım. Bir kaç dakika beni süzdü. " sen kusursuzsun" deyip popoma bir şaplak attı. Ben sendeledim olduğum yerde. Hem çok şaşırmıştım hem de canım çok yanmıştı. Muhtemelen beş parmağının izi de popomda kırmızı bir şekilde duruyordur diye düşündüm. Sonra ellerimden tutup beni yatağa yatırdı. Önce üstüme gelip heryerimi kokladı. Sevişmenin yabancısı değildim ama böyle bir olayı da ilk kez yaşıyordum. Hem şaşkınlık hem heyecan hem istek beni de ona karşı savunmasız bırakıyordu. Aklımda sadece bu gece sevişip yarın ona kocamdan boşanmak istediğimi ve bunun için bana yardım etmesini söyleyecektim.

Düşünürken gözlerimi sabitlemiş olmam dikkatini çekti yüzümü kibarca kendine çevirip dudaklarımı öpmeye devam etti. Göğüslerimi kadınlık organımı öptü o öptükçe ben kendimden geçtim. Aynısını ben de ona yapmalıydım yaptım da. Yeter dememe aldırmadan sürekli içimde gidip geliyordu. Bazen hızlanıyor bazen yavaş şekilde yapıyordu ama asla içimden çıkmıyordu. O gece o yatak da kaç kere boşaldım bilmiyorum. Yatak sırılsıklamdı. Ben utançtan çarşafları toplamaya çalışıyor o ise sürekli yatağa beni çekip devam etmek istiyordu. Ne kadar doyumsuzdu böyle. Sıkılmaya başlamıştım ki telefon çaldı. Arayan A hemen eve gitmemizi en küçüğün uyandığını söylemişti. Bu bir kurtuluş gibiydi. Hemen elimi yüzümü yıkadım iç çamaşırlarım yaştı ama giymek zorundaydım. Elbisemi de geçirip kapıda onu beklemeye başladım.

Yüzünde tarifsiz bir gülümseme ile yanıma geldi sürekli dönüp bana bakıyor elimi elinden çekmeden" Çok güzelsin" deyip duruyordu. Tam salak birine çattım diye düşünmeden edemiyordum. Arabaya bindik. Yol boyu ben çocukları düşündüm o ise bana bakıp dönüyordu. Evin köşesinde durdu tam vedalaşmak için uzandım öpecektim ki bu yine beni öpmeye başladı. Artık yeter diye düşünerek kendimi geri çektim. Sinirlendiğimi anlamış olacak ki "iyi geceler güzel kadın" diyerek beni eve girene kadar bekledi. Eve girdim. Çocuğum uyuyordu. Hatta hiç uyanmamıştı çünkü nasıl yatırdıysam aynı şekilde uyumaya devam ediyordu. Demek ki arkadaşım yalan söylemişti. Gidip yanına oturdum. Ama hiç halim yoktu o geceyi anlatmaya. İnşallah sormaz diyordum ki maalesef öyle olmadı.Birbirimizden hoşlandığımızı gezdiğimizi bara gittiğimizi söyledim. Pek yemiş gibi değildi ama uzatmadı. Ben duş için izin istedim. Yukarı çıktım duş aldım geceliğimi giyip aşağı indim ama Arkadaşım uyumuştu koltukta. Üstüne bişey örtüp bende yatağıma çıktım. Uyumadan kendime hatırlattım. Sabah kalkınca ilk işim görüştüğüm adamdan yardım istemek olacaktı. Sonuçta ben herşeyi yapmıştım bana yardım etsin diye değil mi?

Evli KadınHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin