Evet Kadinlar cok guclu.Bekar Nisanli Evli farketmez.

5.1K 44 11
                                    

Kadinlar guclu. Ama cocugu olan Kadinlar daha guclu.Onlar dunyayi yakip yikabilir,sadece cocuklari zarar gormesin diye.

       Asayis burodan ciktigimizda gecenin bilmem kaciydi. Benim aglamaktan gozlerim balon gibi sismis akitacak tek damla gozyasim kalmamisti. Kapidaki polisler beni eve kadar birakmayi teklif etti. Olaylarin yasanacaklarin onlar daha fazla hakimiydi. Sonucta isleri buydu kimbilir hergun nelerle ugrasiyorlardi. Tabii ki Kocam olacak insan bu teklifi kabul etmedi. Polislerin israrli davranmasina karsin birsey de yapamadi. Sonucta onlar polis.
    Sivil polis aracina bindim aracta 3 polis var ve hepsi ayni seyi soyluyordu "Eve gidersen sana birsey yapabilir,gitme!"...
     Peki ben gitmeyip ne yapacaktim ki. Cocuklarim vardi beni bekleyen.
    Polislerden biri cok anlayisliydi gercekten. Surekli beni teselli ediyor uzulme hersey gececek diyordu. Soyledigi beni rahatlatmis olacak ki

    "Cok korkuyorum bana birsey yapmasindan degil, cocuklarimi annesiz birakmasindan onlarin gozu onunde birsey yapmasindan" dedim.
Bana kadin siginma evine yerlesmemi orada beni asla bulamayacagini soyleselerde eve birakmalarini rica ettim. Cunku biliyordum asla cocuklarimi bana vermezdi. Her turlu pisligi yapar, yalan soyler, benim psikolojik sorunlarimi kullanir onlari bana vermeyi birak gostermezdi bile.
  Biraz sonra eve vardik ben polislerin acil bir durumda arayacagim numarayi bana uzatmasiyla alip hemen oyalanmadan yukari ciktim. Tabii ki donup tesekkur etmeyi unutmadim. Tam tahmin ettigim gibi kocam salonda oturmus derin dusuncelerdeydi. Benle hic konusmadi. Bu durumda isime geldi. Cunku tek kelime edecek gucum yoktu. Odama gecip uyumak istedim.Uyumak yari olum demekti sonucta. Bende uyuyup herseyi unutmak istesem de uyku tutmadi,yatakta donup durdum. Kalkip abdest aldim sanirim bu gibi durumlarda tek yapilabilecek sey varsa o da Allah'a siginmakti. Actim Kuran'i okumaya basladim.Okudukca agladim agladikca okudum. Fetih Tebareke Amme Yasin Kehf... Hepsinde biraz daha siyrildim dunyadan. Sabaha karsi uyumayi basardim sonunda. Ruya mi desem Kabus mu adlandiramiyorum karmakarisik birsey gordum. Ruyadan tek cikarabildigim anlam yasadigim tehlikeden sagsalim kurtuluyor olmamdi. Bir guc sarsarak uyandirdi beni. Gozlerimi actigimda ter icinde kalmis uykumda oldukca aglamistim. Beni uyandiran guc "Artik kendine gel" der gibiydi. O kadar etkilendim ki butun gunum salak gibi evin icinde dolasarak gecti. Ama bu ruya oyle iyi gelmisti ki sanirim son yasadiklarim arasinda en iyi olay ve gelecek umuduydu.

      Dava hala acilamadi bekliyor. Benim hayatim da hic birsey degismedi. Hala eve kapatiliyorum. Kimseyle gorusemiyorum eski hayatimi cok ozluyorum. Bunca seyi goze aldigim adam beni bir an olsun dusunuyor mudur sizce ?

Evli KadınWhere stories live. Discover now