Eksiklik

6.6K 58 10
                                    

Sabah kocam ise gider gitmez hemen telefondan internete girdim. Levitra diye yazdim google'a. Iktidarsizlik erken bosalma gibi sorunlara gecici cozum saglayan bir ilacmis. Iliski oncesi kullaniliyor gec bosalmaya yardim ediyormus. Peki ama madem bunu kullaniyor neden gece ki iliski yine kisa surmustu ve ilacin kalan yarisi ne zaman kullanilmisti? Biz hic prezervatifle sevismemistik. O ne icindi?  Yine bir aldatma sahnesi iste. Demekki herseyin farkindaydi. Benden baska herkesi dusunuyor uzun sursun mutlu etsin mutlu olsun istiyordu. Zaten bende onunla sevismekten haz almiyordum. Ama yasimda geciyordu. Kendi farkima varamadan evliligin guzelliklerini yasamadan ilgi sevgi sevkat goremeden yaslanacaktim anlamistim artik bunu. Aksam bunun hesabini elbette soracaktim bir an evvel eve gelsin de konusayim istiyordum. Kendini nasil savunacakti acaba?

     Aksam eve geldi, bu sefer uzatmadan konuya girdim.
"Cuzdanindaki prezervatif ve yarisi kullanilmis ilac neyin nesi?"dedim.
"He onu bi abim getirdi agri kesici, prezervatifte bizim icin malum ceketimi atsam hamile kaliyosun bidaha cocuk olsun istemiyorum onlem icin sadece."

    Gercekten bu adam zavalliydi. Beni bu kadar mi aptal zannediyordu? Hic cevap vermedim konusmadim. Konusmamama sinirlenip " sen hangi hakla cuzdanimi karistiriyosun rahat mi batiyor sana kizim ben seni nerden aldim biliyorsun kimsin sen de esyama dokunuyosun?  insan ol isine bak ozel esyalarimi kurcalama!"demesiyle aldim cocuklarimi uyumaya gittim. Onunla 1 hafta tek kelime konusmadim eve hep gec geldi sormadim. Merak etmiyordum cunku. Hergun dua ettim birine asik olup beni biraksa keske diye. En azindan bana bi miktar maddi yardim eder bende cocuklarimla yasardim. Mis gibi.

     Hafta sonu yazliga gitmek istedi tabii bizi de surukledi arkasindan. Gittik. Yolda onun telefonu caldi. Bu da bos bulunup acti bir kadin sesi " Alo askim bugun hic aramadin?" cevap vermeden hemen telefonu kapatti. Ama nasil panik nasil panik. Suc ustu yakalanmis gibi. Sorsam mi sormasam mi bilemedim. Artik bikmistim ya bu kadar kepazelige dayanmak gucume gidiyordu.

  Yazliga geldik aglamak ile aglamamak arasinda cok bocaladim. Evlatlarim icin dayaniyordum ama beni esek kopek yerine bile koymayan adamla ne kadar daha duzgun insan gibi devam edebilirdim ki? Yazligin 2.katindaki terasa cikmis sigara iciyordum. Bir hayvan gibi bogurmeye basladi " yanina gelirsem o sigaralari sana yediririm orospu karilar gibi sigara iciyosun birakacaksin hemen kirdirma bana kemiklerini" dedi. Oyle demesiyle gozumun ucunda olan gozyaslarim akmaya basladi, agladim agladim agladim. Bunu hangi psikolojiyle yaptim hic bilmiyorum terasin duvarina cikip atlamaya karar verdim o an bana birsey olsun istiyordum ama tek carem de atlamakti. Jilet bulamazdim ilac zaten yoktu. Ciktim duvarin ustune oturdum. Yine cocuklar aklimdan ucup gitmisti. Ve biraktim kendimi bosluga ayaklarimin ustune dusmus sonra basimi yere vurmustum. Hemen hastaneye goturdu beni sol ayagim kirildi. Basimda ezikler vardi kolum incinmisti. 1 ay annem geldi bakti cocuklara. Iyilesip ayaklaninca kocama biseyler oldu beni cok uzak mesafeler olmasada ozgur birakmaya basladi tek basina bakkala parka gidebiliyordum. Parkta komsular edindim arkadas oldum. Dunyanin en mutlusu bendim sanki. Bana iyi davraniyordu. Iyi davraniyordu derken yanlis anlamayin sadece dovmuyordu. Ama kufurler hakaretler asagilamalara tam gaz devam etti. Bir aksam eve geldi kim kudurttuysa ustume saldirdi resmen. " napiosun birak cocuklar var" dedim kolumdan tuttugu gibi yatak odasina goturdu. Yine ayni sistem birlikte oldu. Ben anlamadan zaten olay olup bitiyordu. O olaydan 4,5 ay sonra hamile oldugumu ogrendim. Ona da soyledim.

  " Allah belani versin orospu kimden lan o cocuk ben icine bosalmadim kimden o cocuk kahpe aldircaksin hemen pic mi dogurcan bende babalik mi yapcam surtuk" diye diye. Kac kere kafama vurdu. Cocuk senden diyorum yok imkansiz olamaz diyordu. Kurtaj icin aldi beni doktora goturdu. Kadin doktor cok tehlikeli oldugunu fazla kan kaybi sonucu anneyi de kaybedebilecegimizi soyledi. Asagilik acimasiz " olsun siz kurtaji yapin biz bebegi istemiyoruz" dedi. Ben aglamaya baslayinca doktor bana sordu. "Ben istiyorum bebegimi aldirmak istemiyorum kocaman olmus cinsiyeti bile bellidir simdi Doktor hanim kocam icime bosalmadi ama ben hamile kaldim nasil olur boyle birsey?" diye sorunca doktor anlatti. Kocam ikna oldu. Bebegi aldirmaktan vazgectik. 3. Bebegim de boylece dogmus oldu. Hayat ne garip. Ben olmek istedikce Allah bana bir can daha veriyordu.Bu bir isaret miydi bilmiyordum.

Evli KadınWhere stories live. Discover now