Soru/Cevap

1.6K 90 179
                                    

Soru cevap bölümü yapacağımı söylemiştim, ne yazık ki m__nchild dışında soru soran olmadı. Yine de merak edenleriniz vardır diyerekten bölüm olarak yayımlamaya karar verdim. 😊

1. Rosé soylu bir aileden mi geliyordu ve ailesiyle ilişkisi nasıldı?
Hayır, Rosé soylu bir aileden gelmiyor ama genlerinden olan ataları, annesi ve babası önemli insanlardandı. Ailesiyle ilişkisi çok iyiydi, çok yakınlardı.

2. Rosé'nin kişilik özelliklerinden ve fiziksel özelliklerinden bahseder misin?
Rosé'nin kişiliği aslında Levi'ya gösterdiği gibi değil, ailesi çocukluğundan beridir ona insanlara karşı nazik olmayı ve ne olursa olsun sakin kalmayı öğreterek büyüttüler ama Rosé'nin içindeki bastırılamayan özgürlük duygusu onu böyle davranmaya itiyor. Emir almayı ve emirlere uymayı sevmeyen birisi, yine de ailesinin onu bu şekilde yetiştirmesi arada sırada emirleri yapmasını sağlıyor.

Ve kendisi çok kibardır, insanlarla konuşmayı sever. Onların dertlerini dinleyip fikirler vermeyi veya duygusal anlamda destek çıkmayı çok seviyor. Sinirli yapısı ise tamamen ona bağlı, istediği zaman gösteriyor bu duygusunu.

Fiziksel özellikleri ise; kumral küt saçlara ve ela gözlere sahip. Ela gözleri bulunduğu ortama ya da hissettiği duygulara göre yeşile kaçabiliyor. Dudakları orta kalınlıkta ve burnu ise fındık burun. *Ashton'ın ona fındık diye seslenmesinin sebebi bu* 160 cm boyunda ve 48 kilo, ince ama dayanıklı bir vücut yapısına sahip. Önceki zamanlarda dans ettiği için esnek bir vücuda sahip.

3. Rosé'nin sesi güzel mi?
Konuşurken ki ses tonundan bahsediyorsan evet güzel bir ses tonuna sahip ama onun dışında şarkı söylerken ki sesini bilmiyorum. Bence normal bir ses tonuna sahip olurdu, yani insanlara ne hoş gelen ama ne de rahatsız eden bir ses tonuna.

4. Rosé'nin daha önceden keşif birliğinde olduğunu biliyoruz ve kaçtığını söylemiştin, neden kaçtı ve gittiği yerde ne yaptı/ yapmaya zorlandı?
İleriki bölümlerde demeyi çok isterDİM ama tehdit geldi ximsxomsxodmoenxid spoiler vermeden üstü kapalı bir şekilde anlatayım.
Rosé 10 sene önce geldiği yerdeki üstünden emir alıp görev için Keşif Birliği'ne katıldı ve üstünün verdiği emir istediği gibi gitmeyince ona geri dönmesi emri verildi. Titanlar'la savaşırken o savaştan ayrılmak zorunda kaldı ve geri döndü. Geri döndüğü yerde üzerinde bir sürü deney yapılmaya zorlandı ve bir sonraki görevi, yani 10 sene sonraki görevi için işkence görerek eğitilmek zorunda kaldı. Kendi isteğiyle hiçbir şey gerçekleşmedi, o tamamen bir emir kuluydu. Bu yüzden Levi'dan emir aldığında tepki gösteriyor.

5. Rosé'nin birlikte özellikle yakın olacağı ve sırlarını anlatabileceği biri olacak mı?
Duygusal anlamda bir yakınlıktan bahsediyorsan bunun zaten Levi olacağını hepimiz biliyoruz ama onun dışında arkadaş olarak yakın olacağı birisi olsa bile her şeyini anlatabileceğini sanmıyorum, yine de finale yakın bölümlerde Levi geçmişiyle ilgili her şeyi bir şekilde öğrenecek ve bu öğreniş hepsinin kurtuluşu olacak.

6. Keşif Birliği'nde tanıdığı kimler ve ileride bu kişileri (piçlik yapmadan) karşımıza çıkartacak mısın?
Keşif Birliği'nde tanıdığı sadece iki kişi var ve bunlar da zaten Ashton ile Harry. Biz piç, şerefsiz falan diyoruz da yardımları çok dokunacak söyleyeyim. ;) Onun dışında 10 sene önce Keşif Birliği'ne beraber geldiği grup ne yazık ki gelme şeklinden kaynaklı öldü, bu üç kişi *Rosé, Ahston ve Harry* bedenleri dayanıklı olduğu için hayatta kalabildiler.

7. Rosé kitap okumayı seven biri midir ve eğer öyleyse en sevdiği kitap ne olurdu?
Rosé tam bir kitap delisi! Sevmek onun için "basit" bir kelime olur. O eski yazarları okumayı seviyor daha çok çünkü o yazarların yaşadığı dönemlerin nasıl olduğunu anlamaya çalışan birisi. En sevdiği kitap ise Satranç ya da Kazananın Laneti olurdu.

8. Rosé'nin ek olarak yaptığı ya da yapmak istediği bir iş var mı? Özellikle doktor gibi?
Eğer deney ajanı olmasaydı büyük ihtimal psikolog olurdu çünkü insanların dertlerini dinlemeyi ve onları çözmeyi seven bir yapısı var. İnsanların ruh sıkıntılarından kaynaklı intihar etmesi ya da buna kalkışması, savaşta ölen insanların ölme şeklinden daha üzücü geliyor. Onları bu durumdan kurtarmak istiyor.

9. Ashton ile severek mi çıkmıştı yoksa bazı olaylar durumunda mı rol yapmaya zorlandılar?
O ve Ashton cidden birbirlerini seviyorlardı, yine de mutluluk diye bir kavram onların hayatında ve ilişkisinde ne yazık ki var olamadı. Sevmek, deney ajanları oldukları için onlara ve diğerlerine yasak olan bir duyguydu.

10. Eğer sen Rosé'nin yerinde olsaydın farklı davranır mıydın? Yani Erwin'e geçmişini anlatmak gibi bir davranışta bulunur muydun?
Rosé'nin geçmişi ve geldiği yer Erwin ve diğerleri için bir hayal ürünü olamayacak kadar uç noktada bu yüzden anlatmak ya da anlatmamak arasında çok kalırdım. Yine de anlatırdım sanırsam çünkü Rosé geç anlattığı için çok sıkıntı çekecek ve bu sıkıntıyı zaten tahmin edebilirdi. Bu yüzden de ona göre erkenden anlatması gerekirdi.

11. Rosé'nin ailesi nereli? Bir ara söylerken çok kekelemişti oradan aklıma takıldı.
O bizim dünyamızın 4019 yılına ait. :) Yani ne Marialı, ne Eldialı, ne de yeraltı dünyasından gelen birisi. Kekelemesinin sebebi bu.
Ailesi Latin ve Fransız. Pluviam Latin genini, Rosé ise Fransız genini temsil ediyor.

12. Rosé çiçekleri sever mi ve en sevdiği çiçek ne?
Evet Rosé çiçekleri çok sever! En sevdiği çiçek lilyum ve gül.

13. Rosé'nin özellikle inandığı ve takip ettiği, hakkında her şeyi bildiği bir konu var mı? Varsa ne?
Her şeyi bildiği bir konu yok çünkü bir konu hakkında tam olarak her şeyi bilemezsin ama inandığı ve takip ettiği konu var. Büyüler, telekinezi ve astral seyahat.

14. Eğer Rosé bir şarkı olsaydı hangi şarkı olurdu?
Marina And The Diamonds'ın Savages şarkısı olurdu kesinlikle.

15. Rosé nasıl bir hayat yaşamayı isterdi?
Ciddi anlamda gerçekten mutlu olduğu, doğduğu andan itibaren sürekli bir şeylere zorlanmadan ailesiyle huzurla yaşadığı herhangi bir hayatta olmayı ve yaşamayı isterdi. O sadece duygularını gerçek anlamda, bastırmadan özgürce yaşamayı isterdi.

Ek sorular;

16. Rosé'ye böyle bir soyadı bulmak kaç saatini aldı? *ekstradan küfür olarak aq demiş*
2 dakikamı aldı, Pluviam Latince'de yağmur demek.

17. WHY I AM SO HUNGRY?
Sürekli aç olan tek sen değilsin. ♡

18. NASIL BU KADAR KRALIN DIBI BIR INSAN OLABILIYORSUN?
O senin teveccühün. ♡

Neyse efendim sorular bu kadardı, katkılarından dolayı m__nchild'a teşekkür edebilirsiniz. ♡

 ♡

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
l o s t i n y o u r m i n d/ levi ackermanWhere stories live. Discover now