Special

1.8K 107 321
                                    

Special, yani özel. Özel bölüm olmasının sebebi hem Rosé'nin geçmişiyle ilgili olması hem de bugün lordparkchanyeol61'ün doğum günü olması. İyi ki doğdun güzelim. ♡

Bu bölümde size bir müzik ithaf etmiyorum çünkü yakışacak bir müzik yok.

Aynı zamanda bu bölüme bol yorum istiyorum çünkü adı üstünde, special bölüm.

İyi okumalar dilerim. ♡

//

Ben, Rosé Pluviam. 2221 yılında dünyaya gelmiş bir askerim.

2019 yılından 170 sene sonra, yani 2189 yılında 3. Dünya Savaşı'nın temelleri bilim adamları tarafından atıldı ve bu savaş 40 sene boyunca sürdü. Dünya nüsufusun %55'i yok oldu, kalan insanlar savaşmaya devam ettiler. Aralarında ben de vardım.

Anne karnından itibaren ailem beni bir asker olarak yetiştirdi ve katılmış oldukları grup için beni daha doğmadan eğitmeye başladılar, anne karnına bağlanabilen bir kablo sayesinde tüm dünyanın gerçekleri ben daha bir embriyo iken zihnime kazınmıştı.

3. Dünya Savaşı'nın çıkma nedeni ise, paralel evrenler.

Bilim adamları tam 170 sene sonra paralel evrenlere gidebilme yöntemini buldu ve bu yöntem için deney ajanları adı altında insan toplamaya başladılar. İlk giden grup, ne yazık ki sağlam bir şekilde dünyaya geri dönemedi ve bu dünyanın ilk ayaklanma nedeniydi.

İkinci neden ise, tek millet ve tek devlet olma düşüncesi oldu. Amerika, Almanya, İngiltere, Fransa ile diğer büyük ve güçlü Avrupa Devletleri bu fikir için ortak oldular ve dünyayı alt üst ettiler.

Bu, ikinci nedendi. Üçüncü neden ise, saf ve saf melez adlı iki ırk yaratmak oldu.

Saflar, saf ve tek milletten olması gerekiyordu ve bunun olabilmesi için aileler aynı milletten olan insanlarla çiftleşmesi gerekiyordu. Tek millet olma düşüncesiyle birleşince ülkelerdeki önemli insanları ve aileleri ayırıp bu işlemi yapmaya başladılar.

Saf melez ırk ise, saf iki ırkın birleşimiyle olması gerekiyordu. Bunu yine özel insan ve ailelerin üzerinde yaptılar ve bu yapma, insan ırkını daha fazla ayağa kaldırdı.

Tek millet olma düşüncesi, saf ırk ve paralel evrene deney ajanı gönderme grupları oluşturulmaya başlandı. Büyük devletler bu gruplara destek oldular ve çoğu insanın yok olmasına sebep oldular.

Bu savaş çoğu devletin de yıkılmasına ve yerlere ayrılmasına sebep oldu. Kısacası tek millet olma olayını zaten devletleri yıkarak yapmaya başlamışlardı ve ben, 1.yerden Rosé Pluviam'dım.

Ailem deney ajanlarını destekliyordu ve bunun uğruna can verecek duruma düşmüşlerdi. Annemin de önceden asker olması onu savaşmaya itmişti, babam ise tam tersi. O, bilimle uğraşıyordu. Deney ajanları için ve paralel evren için sürekli araştırma yapıyordu ve bir sürü ilaç hazırlıyordu.

Annemin tarafındaki herkes asker olarak yetiştirilmişti ve iki çocuk doğurulmak zorundaydı. Birisinin erkek ve birisinin kadın olma zorunluluğu vardı. Eğer ikisi erkek veya ikisi kadın olarak doğarsa önemli olan kalıyordu ve önemsiz olan yakılıyordu.

Caniceydi...

Bulduğumuz ilk paralel evren, bizim dünyamıza çok fazla benzeyen bir evrendi. Oradaki insanlar bizim aynımız değildi ama, bizim buradaki yansımamız gibiydi.

l o s t i n y o u r m i n d/ levi ackermanWhere stories live. Discover now