2.💗

1.1K 43 15
                                    

Y/n p.o.v
Ik voelde de regen druppels langs mijn lichaam lopen. Sneller lopen "dacht ik bij me zelf. Ik hoestte en zag weer bloed druppels. En die buikpijn is verschrikkelijk. Waarom ben ik slim genoeg om met een wilt vreemde naar school gebracht te worden, maar ben dom genoeg om geen jas mee te nemen. Uch ik haat mijn leven. Het rennen werd sjokken. Ik was uitgeput, die blauwe plekken stoken in mijn lijf. Dan stopt er een auto naast me. Ik keek door het raam en herkende de kleding. Jung! "riep ik in mij zelf. Hij stapte uit en ging voor me staan. Legde zijn handen op mijn schouder en keek me aan. Ging school niet door of zo? "Vroeg hij, ik schudde mijn hoofd. Ik.... ben.... geschorst voor iets.... dat ik niet.... heb gedaan"zei ik trillend. Ik hoestte weer en hij zag de bloed druppels. Hij trok zijn jasje uit en sloeg het om me heen. Kom ik breng je naar huis "zei hij en begeleide me naar zijn auto. Ik stapte in en ik gaf hem mijn adres. Was dat wel handig? "dacht ik bij me zelf.  Ach ja dan ben ik maar dood. Mijn beeld werd wazig en ik viel in slaap door uitputting,

Er werd aan mijn schouders geschut. Ik deed mijn ogen open en zag Jung. We zijn er "zei hij, ik knikte en stapte uit. Liep naar de voordeur en deed hem open. Ik liet Jung binnen en het eerste wat hij zei: wat woon je klein zeg. Bedoelt hij dat nou gemeen? Mijn ouders zijn overleden en ze hadden schulden, ik moest bij betalen. Dus moet ik leven met een klein beetje geld. En er rolde een traan over mijn wang. Oh sorry dat ik het vraagde "zei Jung. Maakt niks uit, je mag het van mij weten "en ik lachte. Ik trok zijn jasje uit en gaf het terug. Nu kan ik tenminste meer werken "probeerde ik postief te zeggen. Hij knikte en hij liep de deur uit. Hoe meer ik werk, hoe sneller ik het geld voor de meeting van BTS bij elkaar heb.

Ik besloot een douch te nemen en op bed te liggen. Al snel viel ik in slaap. Ik werd wakker en zag dat het alweer donker werd. Laat ik maar wat eten. Ik stond op en liep naar beneden. Trok de koelkast open en zag alleen 3 appels liggen. Lekker dan 3 appels. Laat ik er 2 pakken en de rest voor morgen. Ik pakte twee appels en ik schok toen ik erna keek. SCHIMMEL! Ik pakte de andere appel en zag ook schimmel. Uch, ik heb echt mijn dag niet! Ik liep de deur uit en ging richting de buren. Belde aan en de buurvrouw deed open. Zeg maar niks, je hebt geen eten "zei ze plagend. Ik knikte. Kom maar ik heb nog wel tomaten soep over. Mijn buurvrouw was ergens in de tachtig en woonde sinds haar man overleed ook in een klein huisje. Ik liep naar binnen en zag een grote pan met tomaten soep erin. Ga zitten kind "zei ze lief en zette me op een stoel. Zij is nu toe de enige persoon die ik vertrouw, bij haar kan ik altijd terecht al ik in elkaar werd geslagen, ze voelt echt als een oma voor me. Ze legde een kom soep voor me neer en ik hoestte. En weer die bloed druppels. De buurvrouw schrok, liep naar me toe en voelde aan mijn hoofd. Je hebt geen koorts, wat is er gebeurt Y/n? "vroeg ze terwijl ze mijn handen afveegde. Ben in elkaar geslagen "zei ik geïrriteerd. Ze keek me medelijdend aan en ik begon aan het eten van de soep.

Toen ik het op had, gaf ze me een doosje met soep erin. Voor morgen dan heb je wat te eten zei ze. Ik knuffelde haar en zei: echt bedankt dat je dit voor me doet. Graag gedaan mijn kind en als er nog iets is gewoon bij mij komen "zei ze en zwaaide me uit. Wat bof ik met zo'n buurvrouw.

Dit was deel 2 hopelijk vonden jullie het leuk.💜
Volg: selina_kw savannah_parkxx Lunemagique  

Save me✔️Where stories live. Discover now