16.😘

768 31 14
                                    

Y/n p.o.v
Ik keek Jimin raar aan. Wat moet je vertellen? "en ik ging naast hem zitten. Nou... eh....eh. Ik eehh..... hou... van .....j-j-j-j-j-j-YOGHURT! wis je dat al? "ik keek hem raar aan. Nee, maar was dat het wat je wilde vertellen? "vroeg ik. Eh.... nee... nou jah, misschien "zei hij zachtjes. Jimin je kan me alles vertellen "en ik legde mijn hand op zijn hand. Hij schok van mijn actie en haalde zijn hand weg. Nou ik.... h-hou, van..... j..... "probeerde hij. JIMIN, IK HEB JE HULP NODIG! "riep Jin vanaf beneden. Hij stond op en rende mijn kamer uit. Ik liet het maar achter me en ging wat op Netflix zitten. (ik had een tv op de kamer)

Jimin p.o.v
Ik moet het Y/n vertellen wat ik voor haar voel, maar ben ik er klaar voor? Ik zat op Y/n's haar bed tot de deur open ging. Y/n die in de deur opening stond keek me raar aan. Jimin wat doe je hier? "vroeg ze. Ik moet je wat vertellen "zei ik. Moet ik het wel vertellen? Wat moet je vertellen? "vroeg ze weer en ging naast me op haar bed zitten. Nou... eh....eh. Ik eehh..... hou... van .....j-j-j-j-j-j-YOGHURT! wis je dat al?! Uch, serieus Jimin "yoghurt" er zijn zoveel woorden met een J en je kiest Yoghurt met een Y. In mijn gedachtes facepalm ik mezelf. Nee, maar was dat het wat je wilde vertellen?"vroeg ze weer. Ik voelde me bezweet raken en zei snel: Eh.... nee... nou jah, misschien. Ze keek me bezorgder aan met die mooie oge..... STOP JIMIN! "riep ik in me hoofd. Jimin je kan me alles vertellen "zei Y/n en legde haar hand op mijn hand. Ik schok en trok hem gelijk weg. Nou ik.... h-hou, van..... j..... "probeerde ik nog maar jin schreeuwde vanaf beneden: JIMIN, IK HEB JE HULP NODIG! Ik stond op en rende de kamer uit. In mijn hoofd ging het zo van: ik hou van je Jin hyung.

Toen ik eindelijk de keuken bereikte, keek Jin me raar aan. Heb je een marathon gedaan of zo? "vroeg hij serieus. Nee, het is niks. Oké, maar ik heb je hulp nodig voor iets "zei Jin iets zachter. Wat dan? "vroeg ik. Nou, ik heb gehoord dat Y/n jarig is morgen en we hebben met de jongens afgesproken om haar 's ochtends te verassen "zei Jin geheimzinnigs. Dat is een super idee! "riep ik waardoor Jin zijn vinger op mijn lippen zet. Stil jij! "riep hij fluisterend. Ik knikte en hij haalde zijn vingers weg. Dit is een mooie dag om te vertellen wat ik voor haar voel. Ik trok mijn jas aan en liep naar de auto. Dit word de beste verjaardag die ze ooit heeft gehad.

Time skip (morgen - heb geen zin om het verjaardags plan uit te typen)

Y/n p.o.v
Ik werd wakker en lag in..... niet mijn bed! Welke kamer is dit? Ik keek om me heen maar alles was zwart. Dan klikte ik het licht maar aan.

Toen ik het licht aan had, zag ik foto's van Yoongi en zijn familie. Okéeee dit is yoongi's kamer. Oh wacht ik was gisteren op de schouder van Yoongi in slaap gevallen. Ooooh..... oké! De kamer zelf had geen Yoongi dus besloot ik naar beneden te gaan.

Toen ik beneden was, was alles donker. Waarom is het zo donker "zei ik. Dan springen de lampen aan en hoorde ik de jongens roepen: verassing. Omg vlaggetjes ballonnen......... oh ja het is mijn verjaardag "zei ik teleurgesteld in me hoofd. Mijn gezicht zat nog steeds op ( nep) blij en de jongens liepen zingend naar me toe en Jimin had een taart vast. Met twintig kaarsjes erop. En ze zongen:
saeng il chuk ha ham ni da
saeng il chuk ha ham ni da
sarang ha neun -- Y/n shi
saeng il chuk ha ham ni da
Het liedje was klaar en ik blies de kaarsjes uit. Toen ze uit waren juichte de jongens. Gefeliciteerd Y/n! "riepen ze nog een keer. Jin had chopsticks vast en gaf er 1 paar aan mij. FOOD! "riep ik. ( op video zie ik backstage als ze jarig zijn en de member krijgt een taart dan eten ze die gelijk op met chopsticks. Dus vandaar). Ik pakte een stukje met de chopsticks en at het op. Daarna pakte de jongens ook een stuk. Ik liep weg van de jongens en ging op de bank zitten. Daar huilde ik het uit. Jimin kwam eerst naar me toe en vroeg snel: Y/n wat is er? Ik vier mijn verjaardag nooit "zei ik. Waarom niet? "vroeg hij weer. Op deze datum zijn mijn ouders overleden! "riep ik.

Nieuw hoofdtstukkkkkk!!
Volg selina_kw savannah_parkxx Lunemagique

Save me✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu