21.🎶

710 28 8
                                    

Y/n p.o.v
Shit, shit, SHIT! Water, WATER! IK ben bang voor water, omdat ik vroeg op vakantie gebeten werd door een giftige kwal. Ook al is dit een zwembad, ik ben bang voor al het zwem water. Hoestend kwam ik boven water en spartelde naar de kant. Toen ik de kant vast had, hoestte ik verder. Jimin kwam bezorgd naar me toe en vroeg: gaat het. Hoestend schudde ik mijn hoofd. Jimin klopte op me rug en na een paar seconde was het hoesten weg. Sorry "zei hij kort. Is al goed Jiminie "zei ik en stapte snel het zwembad uit. Ik keek bang naar het water. Jimin kwam er ook uit en keek me bezorgde aan. Wat is er? "vroeg hij. Ik ben bang voor water waar ik in kan zwemmen "zei ik. Hoseok en Taehyung schoten in de lach. Dat is waar hoor "zei ik trillend. Ja tuurlijk, geloof je zelf "zeiden ze allebei te gelijk. Ik voelde tranen opkomen en rende snel naar het ligbedje. Ging in een kleermakerszit zitten en huilde het uit in mijn handen.

Later voelde ik een hand op mijn schouder. Ik keek op en zag Jimin, Jungkook, Hoseok en Taehyung staan. Is het waar, ben je bang voor water? "vroeg Jimin. Ik knikte en zei: ik ben vroeger gebeten door een giftige kwal, waardoor ik bijna dood was. Sindsdien heb ik de pest aan water. Het spijt ons Y/n dat we je uitlachte "zei Taehyung snel. Maakt niks uit, jullie konden het niet weten. Ik help je over je angst heen "zei Jimin die zijn hand naar mij uitstak. Ik pakte zijn hand en stond op. Hoe dan? "vroeg ik. Doe je ogen dicht "zei hij. Ik deed mijn ogen dicht en Jimin begon te lopen. Opeens voelde ik water bij mijn voeten. JIMIN NEE GEEN WATER! "krijste ik. Hij trok me gewoon verder het water in. Tot we het diepste hadden bereikt. Dat kwam ongeveer tot mijn midden buik. Doe je ogen open "hoorde ik hem zeggen. Ik deed mijn ogen langzaam open en schok toen ik het water zag. Mijn ademhaling werd sneller en sneller. Rustig Y/n, adem in adem uit "zei Jimin die me stevig vast had. Ik ging rustiger adem halen en werd daardoor ook rustiger (duh😂). Dankje Jimin "zei ik en gaf hem een kus. Opeens porde iemand mij in mijn buik en zei: pzzz. Precies op de plek waar de kwal mij had gestoken. Ik schokte en sprong op Jimin. JUNGKOOK! "riep Jimin. Ik zag Jungkook lachen terwijl ik zat te huilen en Jimin me probeerde te troosten. Het was geen kwal, het was Jungkook, die kleuter weet je wel "zei hij tegen me. Doordat hij dat laatste zei moest ik lachen. Hé "zei Jungkook geïrriteerd. Hey "zei Ik en we schoten in de lach. Na een tijdje met Jimin heen en weer zitten zwemmen, was ik over mijn angst heen. Nou jah voor het zwembad dan. Je krijgt me niet zo ver voor zee water. Taehyung plonsde het water in met een bal in zijn handen. Overgooien! "riep hij.

We gooide over en hadden heel veel lol. Misschien iets te veel want we hadden het niet door dat het al begon te schemeren en Jin alweer thuis was gekomen. We gingen het zwembad uit en droogde ons af. Liepen naar binnen en ik besloot een douch te nemen. Na het douchen liep ik naar beneden en Namjoon en Yoongi waren weer thuis gekomen. En? "vroeg ik aan Yoongi. Bijna klaar "zei hij en gaf me een knipoog. Jin was ondertussen klaar met het eten en riep weer ETEN! naar ons.
Skip food
Na het eten ging ik samen met de jongens naar een school kijken. Vanwege ik mijn school niet had afgemaakt. Na honderd scholen gekeken, kwamen we uit bij een dans/zang school. Ja en dat idee was natuurlijk van Namjoon. Ach ja beter dan wiskunde, want daar heb ik een hekel aan.

Deel 22 komt
Volg: savannah_parkxx selina_kw Lunemagique

Save me✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu