4.🌹

1.1K 43 8
                                    

Y/n p.o.v
Ik werd om tien uur 's ochtends wakker. Hoe kan ik geslapen hebben, na wat ik gister heb gekocht?! Ik stapte uit bed en dacht na wat ik wilde dragen. Misschien een shirt met Jimin er op? Of alleen BTS. Ik koos voor het Jimin shirt en een rokje. Daarna deed ik een klein beetje make-up op en keek dan naar de kalender. Omg dat was ik helemaal vergeten, Jungkook is vandaag Jarig! Ik ga hem vandaag feliciteren. Dat hij vandaag een meeting heeft, lijkt me heel kut! Ik liep naar beneden en at de laatste beetjes van de soep van mijn buurvrouw op. Mmm zo lekker! Ik moet vandaag maar boodschappen doen "dacht ik bij mij zelf. Het was ondertussen 12.00, dus de rest van de tijd besloot ik tv te kijken.

Na een tijdje keek ik op mijn mobiel. Shit! Het was 14.30 en het gebouw is een half uur lopen. Kut, kut, kut! Ik rende de deur uit en keek naar de bus ritten. Omg er gaat een bus over 1 minuut naar het gebouw, RECHTSTREEKS! Ik heb nu zoveel geluk! De bus kwam aan rijden en ik sprong in de bus. Vijftien minuten later kom ik bij het gebouw aan. Ik bedankte de buschauffeur en rende naar de gigantische rij dat er stond. De deuren gingen open en gelukkig was ik niet de laatste in de rij. Ik stond ergens in het midden. Het duurde best lang tot ik bij de deur was, want iedereen moest zijn ID laten zien en de tickets. Eindelijk was ik aan de beurt en liet het kaartje en mijn ID zien. Ik mocht door lopen en de adrenaline stroomde door mijn bloed vatten. Hier heb ik mijn hele leven op gewacht! Ik stapte een zaal binnen en zag de 7 JONGENS AAN EEN LANGE TAFEL ZITTEN! OMG IK ZAG ZE ECHT!! Ik liet bijna een traan rollen, maar dat liet ik niet toe. Alle fans riepen wat naar hun, ze plaagde ook dat Jimin handsome was en dat riepen ze niet naar Jin. Jin werd boos en gooide weer wat bijna tegen een Army aan (😂).

Na een half uur was ik nog niet aan de beurt. Uch, het duurt zo lang. In mijn BTS boekje zag je bijna mijn vinger afdrukken. Zo hard had ik het vast. Opeens pakte iemand mijn boekje af en gooide hem weg. HE WAT DO..... "ik kon mijn zin niet afmaken, want ik zag Moon en Shin daar staan. KUT! "dacht ik in mijzelf. Oh sorry mijn hand schoot uit "zei Moon en die twee lachden vals. Ik pakte mijn boekje weer en liep gewoon de rij weer achter na. Tot ik door Moon mij tegen de muur gooide, uit de rij. Ze had een mondkapje op gezet zodat BTS haar niet zag. Shin schopte in mijn buik en ik mijn gezicht. Hey jullie stop daarmee! "riep Jin door de microfoon. Ze negeerde hem en ondertussen hoestte ik weer bloed uit mijn mond. Maar dit keer waren de druppels groter! De bewaking rende naar ons toe, maar Shin pakte een keuken mes uit haar tas. Geen stap dichter bij! "riep ze. De bewaking stond stokstijf stil. Ondertussen werd alle Army's uit de zaal gezet. BTS werd bewaakt door andere bewaking. Shin bedreigde de bewaking nog steeds met een mes, terwijl Moon mij in elkaar sloeg. Totdat Moon mij eindelijk los liet en met Shin weg rende. Alle bewaking rende achter hun aan en lieten mij achter. Ik voelde mij zwak en er stroomde een klein beetje bloed uit mijn mond en neus. Het werd duizelig en ik kon niet opstaan. Mijn beeld werd wazig, maar kon mijn ogen nog open houden. Zeven jongens rende op me af. Maar al gouw werd het zwart. Ik voelde nog twee sterke armen, mij op tillen (bruidstijl). Maar dan was ik weg.

??? P.o.v
Ik zat aan de lange tafel en zag de gigantische rij binnen rennen. Dit gaat wel even duren dacht ik. Mensen riepen naar mijn dat ik handsome was. Ik lachde en Jin gooide bijna weer iets tegen een fan aan. Na een half uur, deed mijn hand pijn van al die handtekeningen. Maar ik moet door. Opeens werd er een meisje door twee andere meisjes tegen een muur geduwd. En het meisje wan Y/N! Ze sloegen haar helemaal in elkaar. Jin pakte een microfoon en riep: hey jullie stop daarmee! Oh dat helpt ook echt he "dacht ik in mijzelf. Ondertussen was de bewaking naar de meisjes gerend. Maar één van de twee meisjes pakte een mes uit een tas en bedreigde de bewaking ermee. Geen stap dichter bij! "riep ze en de bewaking stond stil. De Army's waren al de zaal uit gezet en bij ons stonden tien bewaking, om ons "te beschermen" . Dan liet het meisje Y/n los en ze viel op de grond. Daarna renden de meisjes weg en de bewaking (ook die van ons) rende achter hun aan. Y/n zat ingezakt op de grond. Er stroomde een klein beetje bloed uit haar mond en neus. We renden naar haar toe, maar ze deed haar ogen al dicht. Ik tilde haar op (bruidstijl) en rende naar onze chil ruimte. Legde haar op één van de banken, terwijl Jin al het bloed afveegde. Jep echt een moeder.

Dit was deel 4 hopelijk vonden jullie het leuk😁
Volg savannah_parkxx Lunemagique selina_kw

Save me✔️Where stories live. Discover now