18.💟

803 31 14
                                    

Y/n p.o.v
het is een....
PRETPARK!
Mijn ogen glinsterde en Jimin zag het. Hij heeft de hele auto reis naar mij gekeken. Ik kreeg het er warm van. Het busje stopte en we stapte uit. Jin betaalde tickets en we liepen het pretpark in. De jongens hadden mondkapjes opgedaan zodat fans hun niet herken. Maar zonder succes. We waren nog geen minuut binnen of de eerste fan ging al op hun af. OMG BTS KAN IK EEN FOTO MET JULLIE! "riep ze. Oké snel dan "zei Jin en ze gingen poseren. Toen het meisje eindelijk genoeg foto's had, konden we verder.

Ik zag een achtbaan die 3 loopings had. Oh daar gaan we in "ik wees naar die achtbaan en trok de jongens mee. Eh moeten we niet rustig beginnen? "stelde Hoseok bang voor. Oh wat ben je toch een bange kip "zei ik. Wat zei je! "riep hij. Bange tok tok kip "en ik deed met mijn armen een kip na. Ik ben niet bang, het is handiger om rustig te beginnen "zei Hoseok wijs. Oké dan gaan we in de draaimolen "zei ik en wilde al weg lopen. Nee, dat is te kinderachtig! "riep hij. Jung Hoseok, de draaimolen of deze achtbaan?! "riep ik. Uch, goed we gaan in de achtbaan "zei hij en liep ijsberend weg.

We hadden speciaals kaartjes zodat we de rijen konden vermijden. Gelukkig waren er niet zo veel Army's als we dachten, dus hadden we best veel rust. Ik ging samen met Jimin vooraan, Namjoon en Jin achter ons, Yoongi en Hoseok daarachter en Taehyung en Jungkook helemaal achteraan. De achtbaan ging rijden en ik werd toch een beetje bang. Jimin pakte mijn hand en ik kneep erin. We tokkelde naar boven en de achtbaan ging als een speer naar beneden, door de loopings en dan een hele harde rem. Toen we uitstapte had Jimin nog steeds mijn hand vast. Ongemakkelijk liet hij hem snel los en krapte achter zijn hoofd. Terwijl ik begon te blozen. We liepen verder en gingen in meer achtbanen, tot Jimin even weg moest. Hij zei dat ik moest wachten bij het reuzenrad.
Time skip (reuzenrad)
Ik stond te wachten, het was ondertussen al aan het schemeren en dan zie ik eindelijk Jimin aanlopen met een tas. Hey, zullen we instappen? "vroeg hij. Ik knikte en we gingen samen in een bakje zitten (idk hoe het heet). Toen we helemaal boven waren stopte het opeens. Jimin haalde de tas tevoorschijn en haalde er wat uit. Het was een klein beertje die een hartje vast had met daarop " I luv you". So cute. D-dankje J-Jimin "zei ik half blozend. Hij begon ook te blozen. Y-Y/n? "stotterde hij.   "Ja". Toen ik je wat moest vertellen, was dat niet dat ik van Yoghurt houd. "Nee joh echt" zei ik plagend. Hij krabbelde achter zijn hoofd. Ik heb, denk ik.... gevoelens voor je? "zei hij zachtjes. J-je hebt gevoelens voor.... m-mij "stotterde ik. Hij knikte. Als je geen gevoelens voor mij hebt da....... "hij kon zijn zin niet af maken of ik kuste hem op zijn lippen.  Hij ging mee in de zoen en ging met zijn handen door mijn haren. Ik sloeg mijn armen om zijn nek en precies op dat moment gaat het reuzenrad met een schok weer draaien. We schokken zo erg dat Ik boven op Jimin op de grond viel. Het was zo ongemakkelijk. We gingen snel weer zitten en hielden elkaars handen vast.

Toen we weer beneden waren, zaten de jongens al op ons te wachten. En? "begon Jin. We antwoordde niet en ik gaf Jimin snel een kus op zijn wang. Dus dat is een ja? "vroeg Namjoon. We knikten. De jongens juichten en we liepen terug naar het busje. In het busje ging ik naast Jimin zitten en viel op zijn schouder in slaap.

New chapter!!
Volg selina_kw savannah_parkxx Lunemagique

Save me✔️Where stories live. Discover now