14.💖

790 36 8
                                    

Y/n p.o.v
Het busje kwam aan rijden en ik en Namjoon stapte in. Y/n gelukkig je bent okay :zei Jin. Ik negeerde hem en ging naast Namjoon zitten. Waar was je? "vroeg Hoseok. Hier "zei ik droog. Hoseok rolde met zijn ogen en Jin begon weer te rijden. Van Taehyung wist ik dat hij naar huis zou gaan, maar ik zag geen Jimin in de auto. Ach kan mij het ook schelen.

Na een paar minuten rijden kom ik bij hun huis aan en Taehyung stond buiten te wachten. Toen ik uitstapte gaf hij me gelijk een knuffel. Y/n ik was zo bezorgd "zei hij onder de knuffel. Ik liet los en liep zonder enige emotie verder. De jongens keken me "soort van" bezorgd aan, maar ik negeerde het en liep naar boven.

Toen ik boven was botste ik tegen iemand aan, waardoor ik op de grond viel. De gene die tegen mij aanbotste was ook gevallen. Ik keek op en zag Jimin. In mijn gezicht kwamen weer tranen en ik stond op en rende naar mijn kamer. Ik deed de deur open en deed hem met een klap dicht. Liet mezelf op bed vallen en begon in mijn kussen verder te huilen. Waarom sloeg hij me, waarom besta ik. Er kwamen allemaal vragen door me heen. Er werd op mijn deur geklopt en ik hoorde iemand zeggen: Y/n? Mag ik binnen komen. Ik zei niks en de persoon kwam gewoon naar binnen. Mijn gezicht zat nog steeds in het kussen en wilde niet opkijken. Ik voelde het bed een beetje in zakken en dan keek ik wel op. Op mijn bed rand zag ik Jimin zitten. Wat moet je! "zei ik een beetje bot. Ik wil mijn excuses aan bieden "zei hij spijtig. K-kan je het me vergeven? "vroeg hij onzeker. Ik keek zonder mijn hoofd te draaien, naar de deur en zag 6 koppen tussen een kier kijken. Ik zuchtte en zei: waarom vraag je het, je was toch boos op me? De tranen voelde ik weer opkomen. Er was een nieuwe poost gekomen van jouw school. Er stond in, dat er video beelden zijn gekomen waar andere kinderen, jij niet. De muur bekladde. "zei hij en ik hoorde hem dat spijtig zeggen. Ik zuchtte weer, maar zei dan: oké ik vergeef het je. In mijn hoofd ging het helemaal anders. Waarom vergeef je het hem, hij sloeg je! Ik negeerde het en gaf hem een backhug (want ja hij zei dat met de rug toe gekeerd). Hij glimlachte en op dat moment springt de deur open. Ik weet het al, jullie hebben mee geluisterd "zei ik. Nee...eh vind je het niet leuk dan? "vroeg Taehyung. Ik schudde mijn hoofd. Is het weer goed tussen jullie dan? "vroeg Namjoon. Hé ik dacht dat jullie hadden afgeluisterd! "riep ik in mezelf. Ik knikte en de jongens verlieten de kamer weer ook Jimin. Waarom kan ik het mensen zo makkelijk vergeven?! Ik ging op bed liggen en viel in slaap.

Jimin p.o.v
Ik heb heel veel spijt wat ik tegen haar heb gezegd. Het was voor mij echt een verassing dat zij me zo makkelijk vergaf. Ik liep naar mijn kamer en plofte op bed. En viel in slaap.

Y/n p.o.v
Ik werd wakker door een telefoon die af ging. Het was 5 uur 's ochtends en ik heb maar 1 uur slaap gehad. Met een slaperige stem nam ik hem op.
Hallo met Y/n "begon ik.
Ja Y/n met je mentor, je schorsing is ingetrokken. Je kan weer naar school "zei hij.
Eh serieus?
Ja, Shin en Moon hadden de muur beklad en jouw naam erin geschreven.
Terwijl hij alles uitlegde, kwam de jongens binnen lopen. Ik zette de telefoon op speaker en de jongens luisterde mee.
Het spijt ons heel erg voor de schorsing "eindigde hij.
Oh eh, nou ja, bedankt "stotterende ik.
Je kan vandaag weer naar school "zei hij.
Toen hij dat zei, pakte Jimin de telefoon en zei:
Dus je beschuldigd haar eerst en dan mag ze weer maar school!
Kan ze weer naar school en wie ben jij "zei mijn mentor opeens streng.
Ik ben park Jimin en de laatste dagen heeft ze een trauma gekregen!
Hoe bedoel je?
Ze is in elkaar geslagen door die twee meiden en ze heeft daardoor bloed uit gekotst!
Het werd stil aan de andere kant van de lijn. Na een tijdje hing de mentor gewoon op. Hoe durft hij niks te zeggen en dan maar gewoon ophangen?! "riep Jimin boos. Ja dat is mijn mentor "zei ik en er rolde een traan over mijn wang. Jimin veegde hem weg en Namjoon zei: je blijft gewoon bij ons, zoek een andere school. Een zang school bijv. En hij knipoogde naar mij. Heeft hij me horen zingen?! Ik werd spontaan rood. Ik haal je wel van deze school af "zei Jin en liep de kamer uit. Maar wat is er nu met Shin en Moon gebeurt?

Deel 15 komt😁
Volg selina_kw Lunemagique savannah_parkxx

Save me✔️Where stories live. Discover now