23🥰

728 25 2
                                    

Y/n p.o.v
We stonden voor het gebouw van de muziek school. Het was een groot gebouw en het zag er musical uit. Voor het gebouw stond de directrice al. Ze zag er voormeel uit en schudde de hand van Namjoon. Ah mr Kim welkom op de "music school" "begon ze. Ik ben de directrice en dit is vast Y/n? "vroeg ze. Ik knikte en schudde haar hand ook. Kom maar mee "zei ze en gaf een gebaar met haar hand. We liepen de school binnen, richting haar kantoor.

Toen we binnen waren en ging ik zitten (de rest bleef staan). Y/n, we willen morgen eerst wat testjes doen, voordat je echt word aangenomen op deze school "begon ze. Ik knikte. Wat voor testjes? "vroeg ik. Zang, instrumenten, actrice en backstage hulp testjes, het is van belang dat je een richting kiest. Het is nu je proef jaar, dus je hoeft niet nu een richting te kiezen. Pas als je de proef tijd hebt gehaald, dan mag je een richting op "ik knikte weer. Dan wil ik je 1 vraag stellen "zei ze. Vraag maar raak "zei ik. Waarom geef je iets om muziek? "vroeg ze. Ik keek haar raar aan. Ik vind muziek leuk en ik.... het is een levends ervaring voor me "zei ik maar snel en zeker. Dat zeggen veel meisjes en jongens op deze school, daar moet je mee oppassen. Aan het eind van het jaar vraag ik je die vraag weer en dan wil ik een echt antwoord "zei ze, ik knikte weer. Ik wil nu alleen nog even met Kim Namjoon spreken en dan kijk ik wat we dan gaan doen "ik knikte en stond op. Verliet de kamer met de rest en ging ergens zitten. Waar zouden ze het over hebben?

Namjoon p.o.v
Waarom wilt ze met mij praten? Y/n verliet de kamer met de jongens en ik ging aan het bureau zitten. Kim Namjoon, mag ik vragen welke school ze eerst op heeft gezeten? "vroeg ze. Eh.. de **** school "beantwoorde ik. Ze knikte en typte wat op de computer. Ik zie hier staan dat ze werd geschorst voor een belediging van de directeur "zei ze en keek me soort van geïrriteerd aan. Dat was Y/n niet, ze werd beet genomen door een paar pesters "beantwoorde ik. Ze knikte weer en typte weer wat. Goed, dan zie ik het door de vingers. Als je deze papieren wilt ondertekenen? "En ze schoof een paar papieren naar me toe. Ik las het door en uiteindelijk ondertekende ik het. Dank u wel "zei ze en stond op. Liep naar de kast en keek weer naar mij. Weet u haar kleding maat? "vroeg ze. Ik knikte. Een S "zei ik. Ze knikte, pakte een uniform en gaf het aan mij. Dit is het uniform, de school pas en de bus kaart. Ik nam het aan en Y/n mocht weer naar binnen.

Toen iedereen weer binnen was zei de directrice: Y/n welkom op de "music school". Ze sprong blij in het rond en ik gaf haar het uniform. Je begint morgen en hier is je rooster "zei de directrice en gaf haar een papiertje. Dank u wel "zei Y/n. Laat de spullen maar hier, ik geef je een rond leiding "zei de directrice. Y/n knikte en we liepen de vrouw achter na.

Y/n p.o.v
Omg ik zit op deze school! "riep ik in me zelf. We liepen het kantoor uit en kregen een rondleiding. Het was donderdag en ik zag heel veel studenten in de school. Omdat de jongens mondkapjes en zonnebrillen op hadden, keek iedereen hun raar aan. Hier moeten army's op deze school zitten. Duh het is de music school. We begonnen bij het zang lokaal. Er was een hokje waar geluid werd op genomen en een koelkast met enorm veel flesjes water. Ik zei de leraar gedag en we liepen verder naar het instrumenten lokaal.. nou jah lokalen. 1 lokaal voor piano, 1 lokaal voor drumstel eigenlijk voor elk instrument 1 lokaal. Er is 1 lokaal voor om het te matchen met elkaar. Daarna het Theater, waar je leert te acteren en voor backstage te oefenen. We zijn nu bezig met het stuk Romeo en Julia "zei de directrice trots. Gaap "zei Yoongi  zachtjes. Ik keek hem dodelijk aan en Hoseok gaf hem een por. We liepen naar achter en begroeten de studenten die bezig waren. Na heel kort iets gezegd te hebben, gingen ze allemaal weer aan het werk. We liepen terug naar het kantoor en pakte de spullen. Tot morgen Y/n "zei de directrice. Ik schudde haar hand en we zeiden allemaal gelijk: doei. En liepen de school uit. In het busje vroeg Jimin: en wat vind je ervan? Geweldig! "riep ik. Maar moest Yoongi nou echt "gaap" zeggen "en ik richte mijn blik op Yoongi. Sorry "zei hij. Is goed, ik krijg trouwens gratis kaartjes voor dat stuk, dus jullie kunnen allemaal komen "zei ik met een grijns. Wacht wat krijg je "riep Yoongi opeens klaar wakker. Niets "zei ik en keek het raam weer uit.

Deel 24 komt
Volg: selina_kw savannah_parkxx Lunemagique
 

Save me✔️Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon