20.💋

767 24 7
                                    

Y/n p.o.v
We zaten op de bank en Jimin had zijn arm om me heen geslagen. Het komt goed, Moon en Shin krijgen we nog wel "zei Jimin en ondertussen aaide hij over mijn schouder. Ik knikte en pakte mijn telefoon. Keek op sociaal media en schok van een foto. Wat is er "vroeg Jimin bezorgd. Ik liet de foto zien en ik zag woede in de ogen van Jimin komen. Op de foto stond een foto van Shin en Moon die er in elkaar geslagen uit zagen. Onder de poost stond: kijk wat BTS deed met ons. En de jongens waren allemaal onder de poost getagt. Ik zette snel de reacties aan en zag allemaal haat berichtjes. Maar gek genoeg niet van BTS:
(De personen heb ik trouwens bedacht, idk of het real is)
*************
Hobi-sunshine2: LIEGBEESTEN, DAT ZOU HOBI NOOIT DOEN!

Btslover934: hoe durf je dat over hun te zeggen, heel laag😡

Vkook-real_8: ach daar hebben ze het te druk voor, kom op wie geloofd dit!
😠
Army-2013_Namjin: uch hou toch op, wie geloofd dit?!

Bangtan_cute_1: jullie willen gewoon aandacht, b*itch's! 🤬
*************
Die berichten stelde me echt gerust. Jimin zag het ook en haalde op gelucht adem. De jongens kwamen ook de woonkamer in en ik liet ze het bericht zien. Ze schokken wel, maar toen ze de reacties lazen, haalde hun ook op gelucht adem. Gelukkig, ook al hebben we dat niet gedaan, de Army geloofd hun niet "zei Namjoon.

Het was twee uur 's middags en iedereen deed wat voor zich zelf. Namjoon is naar big hit studio's samen met Yoongi ("wenk wenk"). Jin is boodschappen aan het doen en ik zat met vier kleuters die zitten te ruziën over welke film we wouden kijken. Na 10 min waren ze nog steeds bezig. Ik keek naar buiten en zag een groot zwembad in het midden. Eigenlijk heb ik meer zin in zwemmen dan film kijken "zei ik tegen mezelf. Ik stond op en trok de stekker van de tv eruit. Hé! "zei Jungkook geïrriteerd. Hey! Ik ben Y/n leuk je te ontmoeten "en pakte zijn hand en schudde hem. Maar luister, ik wil wat doen en niet naar jullie gekibbel luisteren dus ik ga zwemmen "zei ik als een volwassen en liep al door naar boven. Paar seconde later hoorde ik vier mensen me achter na gaan. Ik grinnikte en trok mijn bikini aan.

Toen ik klaar was liep ik naar de badkamer en pakte een handdoek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Toen ik klaar was liep ik naar de badkamer en pakte een handdoek. Liep naar beneden en was als eerste beneden. Raar? Ik liep de tuin in en legde mijn handdoek op 1 van de ligbedden en ging erop liggen. Smeerde me in met zonnebrand en las een boek die ik had meegenomen.

Na 5 minuten (eindelijk) kwamen de jongens de tuin in lopen. Jimin en Jungkook hadden geen shirt aan, maar Taehyung en Hoseok wel. Ik haalde mijn schouders op en las verder. Jimin kwam naar me toe lopen en keek me raar aan. Vind je het goed als we geen shirt aan hebben? "vroeg hij verbaasd. Ik knikte mijn hoofd. Jungkook kwam ook naar me toe en zei: normaal gaan fans helemaal fangirlen en zo. Dus? "zei ik. Het is maar een buik met blokjes. Ik richte mijn gezicht weer op het boek en las verder. Op youtube zwemmen ze vaak met een shirt, maar dat moet. Thuis mogen ze doen wat ze willen. Ik hoorde de eerste al in het zwembad springen. Ik keek op en zag Hoseok ik het water. Na hem volgt Taehyung, dan Jungkook en daarna Jimin. Kom ook Y/n! "riep Jimin en maakt een gebaar met zijn handen. Nee, ik blijf nog effe droog! "riep ik terug. Ik legde mijn boek weg en deed even mijn ogen dicht. Maar dat was niet bepaald handig, want ik viel al snel in slaap.

Jimin p.o.v
Na 15 min was Y/n nog steeds niet in het water. Ik richte mijn blik op haar en zag haar op het lichtbed met haar ogen dicht. Hé jongens moet je dit zien "zei ik en wees naar Y/n. De jongens keken op en grinnikte. Ik stapte het zwembad uit en liep naar Y/n toe. Legde mijn armen onder haar en tilde d'r op. Ze deed zachtjes haar ogen open en zei slaperig: Jimin, laat me slapen... "en ze deed d'r ogen weer dicht. Ik liep naar de rand van het zwembad en zwaaide een beetje met Y/n. Ze deed haar ogen weer open en werd klaar wakker doordat ze zag wat ik van plan was. NEE JIMIN NIET DOEN, FOEI, AF, ZIT! "riep ze. 3.... "telde ik met de jongens. NEE NIET DOEN! "riep ze. 2..... "telde we verder. JIMIN! "riep ze weer. 1... "AAAAAHHH "riep ze. En met een plons lande ze in het water. Vlak daarna sprong ik ook.

Deel 21 komt
Volg selina_kw savannah_parkxx Lunemagique

Save me✔️Where stories live. Discover now