5.💖

1.1K 41 14
                                    

Y/n p.o.v
Ik deed mijn ogen open en lag in een aparte kamer. Ze is wakker "zei een zachte stem. Opeens kreeg ik zeven koppen boven mij hoofd. Mijn beeld werd scherp en ik zag GV BTS VOOR ME. Ik schrok en viel van de bank. Au. Gaat het wel? "vroeg iemand. Ziet het eruit of het gaat? "dacht ik bij me zelf. Iemand ging voor me zitten en ik zag JIMIN! OMG! hij stak zijn hand uit, ik pakte hem en hij trok me omhoog. Gaat het Y/n? "vroeg Jimin. Hoe de fuck weet hij mijn naam! H-h-hoe weet je mijn naam? "vroeg ik nog in Jungshook trans. Eh... wilde gok? "zei hij zenuwachtig. Oké? Jimin werd weg geduwd en ik kreeg Jin voor me. Gaat het, je zit onder de blauwe plekken! "riep hij bezorgd. Het gaat wel alle.... "ik kon mijn zin niet afmaken en rende naar de deur met wc erop. Ik hing boven de wc pot en er stroomde allemaal bloed uit mijn mond. Iemand legde een hand op mijn schouder. Toen ik klaar was, werd ik duizelig en ik zag spier wit eruit. Ik leunde tegen de muur, terwijl ik voelde dat ik ging vlouw vallen. De gene die bij me was tilde me op (bruidstel) en legde de me op de bank. Iemand liep naar me toen en voelde aan mijn hoofd en riep dan: je hebt koorts! W-w-wil je niet zo schreeuwen "zei ik nog zacht voor het zwart werd.

Jimin p.o.v
Ze zag er spier wit uit en volgens Jin had ze koorts. Ze deed haar ogen dicht en was weer weg. Ik haal de EHBO mensen "zei Taehyung en rende de kamer uit. Ondertussen kwam iemand de kamer in. BTS de fanmeeting begint weer. We zuchten en wachten nog effe tot Taehyung terug kwam. Ga jullie maar weer verder met de meeting "zeiden de EHBO Mensjes. We knikten en liepen de kamer uit.

Toen we de zaal weer in lopen zagen we geschrokken fans en ongeduldige fans. We gingen weer zitten en de fans gingen weer voor ons zitten. Er kwam een meisje voor me zitten met een big smile. Ik probeerde zo goed mogelijk positief te wezen, alsof er niks gebeurt was. Half uur later was de rij klaar en liepen we snel terug naar Y/n.

We klopten eerst op de deur en een EHBO mens deed open. Ze slaapt nog, maar het gaat al wat beter. We knikten en liepen de kamer in. Y/n zag gelukkig niet meer wit en de koorts was ook gezakt. Ze heeft rust nodig en vooral niet te veel inspanning krijgen "zeiden de EHBO mensen. We knikten en ze verlieten de kamer. Zullen we haar meenemen naar huis? "stelde ik voor. We hebben nog wel een logeer kamer "zei Jin. Goed dan "zeiden de rest. Dit noem ik nou een bizarre verjaardag "zei Jungkook en we barste in het lachen uit. Y/n deed haar ogen open en keek ons raar aan. Ik stopte met lachen en liep naar haar toe. Gaat het? "vroeg ik. Ze knikte en wilde opstaan. Het lopen ging niet soepel, want ze viel bijna om. Maar ik had haar nog net op gevangen. Ze pakte haar hoofd en zei: uch ik ben duizelig. En ze wilde bijna haar ogen sluiten. Laten we naar huis gaan "zei ik tegen de jongens en tilde Y/n op (bruidstel). We liepen naar de Auto en zette haar op de stoel naast mij. Dankje..... J-Jimin "stotterde ze. Ik knikte en ze legde haar hoofd op mijn schouder en ze viel in slaap. 

Dit was deel 5🤗
Volg selina_kw savannah_parkxx Lunemagique

Save me✔️Where stories live. Discover now