6.💚

1K 35 6
                                    

Y/n p.o.v
Ik werd wakker op een bank met zeven koppen boven me, mijn beeld was wazig. Ze is wakker! "riep iemand. Nee joh echt "zei een andere stem. Geef haar wat ruimte! "riep iemand anders. Ik heb een idee, Schreeuw niet zo "riep weer iemand anders. Opeens werd mijn beeld scherp en zag GV BTS VOOR ME, AAAHH! Ik was nog steeds stil. Hallo aarde aan Y/n "zei Jimin die boven mijn hoofd zat te zwaaien. Ik ging rechtop zitten en keek de jongens vragen aan. Wat is er gebeurt? "vroeg ik kreunend. Je bent in slaap gevallen "zei iemand achter me. Echt? "Jep" zei Jimin die voor me zat gehurkt. Het werd stil, terwijl mijn hoofd nog steeds draaide. Na een lange stilte zei Yoongi: Film kijken! Iedereen stemde in. Welke film eh... Y/n "zei ik. Welke film Y/n? "vroeg Yoongi. Eh.. it? Weet je het zeker, het is wel horror he "zei Namjoon. Ik knikte en de jongens gingen akkoord. Het werd 18.00 en Jin kwam aanlopen met snacks. We eten wel onder de film "zei hij. Iedereen pakte een schaal behalve ik. Wil jij geen eten Y/n? "vroeg Hoseok. Ik schudde mijn hoofd en zei: ik heb geen honger. Terwijl ik dood ga van de trek.
Time skip (1,5 uur)
De film duurde nog drie kwartier, maar ik kon niet meer. (Ze zat naast Jimin en Taehyung btw) ik legde mijn hoofd op Jimin's schouder en viel in slaap.

Jimin p.o.v
Jimin kijk eens naast je "zei Namjoon. Ik keek naast me en zag een slapende Y/n op mijn schouder. Zo cute! De film werd enger en durfde eigenlijk niet verder te kijken, dus pakte ik Y/n (bruidstel) en zei: ik breng haar naar bed en dan ga ik ook naar bed. De jongens knikte en ik liep naar boven. Ik droeg Y/n naar het logeer kamertje en legde haar in bed.

Toen ik weg wilde lopen pakt3 iemand mijn pols. Ik keek om en zag Y/n. Mag ik je wat vragen? "vroeg ze slaperig. Ik knikte. Hoe weet je mijn naam, het was geen wilde gok "zei ze en keek me serieus aan. Nou eh, werd je twee dagen geleden gebracht naar school door een jongen? Ja door Jung, hoezo. Nou ik ben Jung "zei ik. Ze keek me met grote ogen aan. MEEN JE DIE, DUS WERD IK DOOR MIJN EIGEN BIAS NAAR SCHOOL GEBRACHT EN HEB ZIJN JASJE AAN GEHAD! "riep ze, waardoor ze haar handen voor haar mond sloeg en weg keek. Ben ik jouw Bias? "vroeg ik geheimzinnig. Ze knikte en keek nog steeds weg. Ik ging voor haar hurken en haalde haar handen weg. Ze bloosde helemaal. Het is Cute als je bloost "zei ik, waardoor ze meer bloosde. I-ik ga m-maar slapen "stotterde ze. Ik knikte en liep haar kamer uit. Dus ik ben haar bias😏. Ik liep naar mijn kamer en probeerde in slaap te vallen.
Time skip (2 uur 's nachts).
Het was 2 uur 's nacht en ik kon nog steeds niet slapen! Hoe zou het met Y/n zijn? "dacht ik bij me zelf. Ik stapte uit bed en liep naar het logeer kamertje. Toen ik de deur open deed zag ik en trillende en huilende Y/n op bed. Ik rende op haar af en schudde aan haar schouders. Y/n, Y/n! Y/N!

Y/n p.o.v
(Droom)
Ik zat op school op een bankje te wachten op mijn ouders, dan krijg ik een telefoontje. Ik nam op: helaas moeten wij mededelen dat uw ouders zijn overleden. Met een schok liet ik mijn telefoon vallen. Ze zijn dood? Y/N! Hoorde ik dan.
(Terug op de echte wereld🤣)
Ik werd wakker en voelde de tranen van mijn wangen stromen. Iemand had mij wakker gemaakt en die gene was Jimin. Y/n gaat het wel? "vroeg hij geschrokken. Ik schudde mijn hoofd en barste in tranen uit. Hij trok me in een knuffel en aaide over mijn hoofd. Het is goed, ik ben hier "zei hij sussend. Toen ik weer wat rustiger was vroeg ik aarzelend: wil je bij me blijven. Hij knikte vrij snel en ging naast me liggen. Sloeg een arm om me heen en zo viel ik in slaap.

Dit was deel 6🤗
Volg savannah_parkxx Lunemagique selina_kw

Save me✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu