17.💙

757 29 21
                                    

Y/n p.o.v
De jongens kwamen ook ook de woonkamer in en keken me bezorgd aan. Hoe kan je ouders op deze datum overleden zijn? "vroeg Jimin. O-op de dag was de overstroming van school en ik was jarig, die meisjes wilde me dag verpesten met een wc overstroming "ik hielt me nog in, maar ik begon al snel te huilen. De jongens troosten me in een groepsknuffel. Ik werd rustiger en we trokken ons terug uit de knuffel. Als je niet je verjaardag wilt vieren dan moet je het zeggen hè "zei Jin. Hey, dat is grappig op zo'n manier zei mijn moeder ook bepaalde dingen. "en ik knipoogde naar de jongens die in de lach schoten. Haha heel grappig "zei Jin geïrriteerd. Hij liep de woonkamer uit en ging (volgens mij) met het ontbijt beginnen.

Y/n we hebben een verassing voor je "zei Hoseok die blij keek. Wat dan? "vroeg ik. DAT IS EEN VERASSING "zeiden de jongens allemaal te gelijk. Oké, oké ik snap het al, jeez "zei ik en deed de tv aan. Jungkook wilde de afstandsbediening afpakken, maar ik was sneller. Hé ik ben jarig, dus ik krijg de tv "zei ik. Slecht excuus! "riep hij. Hij keek de jongens aan en die knikte allemaal. Ze kwamen opeens allemaal op me af en begonnen/probeerde me te kietelen. Ha, jammer dan ik kan tegen kietelen! "riep ik. Maar dan kietelde iemand onder mijn voet. Ik trok weg en de gene pakte mijn voet weer. IK HEB HAAR ZWAKKE PLEK, HAAR VOET! "riep hij. De jongens stopte me met kietelen en richte het op mijn voeten. Allemaal begonnen ze met kietelen onder mijn voet. Hahaha, s-stop hahaha, j-jongens, asjeblieft! "riep ik lachend. Ze gingen gewoon door. Heb genade! "riep ik weer. Ik probeerde op te staan, maar iemand hielt me stevig vast. Ondertussen ga ik dood van het lachen. J-j-jin HELP! "riep ik. Jin stormde de woonkamer in en keek met grote ogen naar zijn band...... KINDEREN! Hij liep naar ze toe en trok ze van me af. Zo is het genoeg "zei hij en liep weer weg. Wees volwassen mensjes! "riep ik. Wij zijn volwassen! "riep Taehyung terug. Dat lijkt er anders niet op! "riep ik weer. Nu pas realiseer ik dat ik de afstandsbediening nog vast heb. Ik klikte Netflix aan en Jungkook zat met zijn armen in elkaar ingezakt op de bank. Uch, wat een kleine kinderen.

Eten! "riep Jin. We stonden op en rende naar het ontbijt.
Skip het ontbijt
Na het eten ging ik naar boven en trok een Jimin shirt aan en een zwarte lange broek met een gat op beide knieën. Ik liep weer naar beneden en Jin keek me raar aan. Y/n het word 25 graden vandaag! "zei hij. Weet ik "en ik liep verder. Ben je klaar voor je verassing! "riepen Yoongi en Hoseok blij. Ik knikte en ze trokken mij aan mijn arm naar buiten. Het busje in en iedereen zat er al. Behalve Jin. Moet Jin niet mee? "vroeg ik. Hij wilde niet "zei Namjoon. Oh nee hij gaat gewoon mee! "riep ik en stapte het busje uit. Rende naar binnen en Jin keek me raar aan. Jij gaat mee als je wilt of niet "ik pakte hem bij zijn arm en trok hem mee naar buiten. Y/n ik wil niet mee! "riep hij. Pech gehad! "riep ik weer. Ik duwde hem het busje in en Namjoon begon te rijden. Nou wat gezellig he, met ze'n ALLEN! "riep ik. De jongens lachte en Namjoon reed verder.

Na een dik 1 uur rijden komen we eindelijk aan. Ik kijk uit het raam en zie een.........

Dit was deel 17🤗
Volg selina_kw savannah_parkxx Lunemagique

Save me✔️Donde viven las historias. Descúbrelo ahora