11.❣️

879 38 10
                                    

Y/n p.o.v
Opeens sloeg Jimin zijn hand tegen zijn hoofd. Wat is er? "vroeg ik waardoor hij met een schok overeind zit. N-niks "zei hij zenuwachtig. Hij liegt, 100% zeker. L-laten we naar beneden gaan "en voor ik wat kon zeggen trok hij me naar beneden.

We kwamen de woonkamer in en Hoseok zag ik opgelucht adem halen. Is er iets Hoseok? "vroeg ik. Nou, ik dacht dat Jimin naar beneden zou komen en mij in elkaar wilde slaan "zei hij. Ik keek Jimin aan en hij keek met een gezicht van "dat wil ik nu wel heel graag doen ja". Dat doe je toch niet he Jimin? "vroeg ik hem een beetje bang. Hij keek snel terug naar mij en zei: tuurlijk niet, het was maar een grapje. Ik zuchtte en ging op de bank zitten, tussen Taehyung en Jungkook. Film kijken? "stelde Namjoon voor. We knikten allemaal met onze hoofden en ik mocht een film uitzoeken. Mean Girls "zei ik. Mehh "zei Jungkook heel kinderachtig. Eh, k-drama? Dat is EEN drama "zei Yoongi ook kinderachtig. Uch, nou KLEINE kinderen wat dacht je van een tekenfilm voor 3+. Wij zijn ouder dan 20, no way dat we dat gaan kijken "zei Taehyung. Nou jullie lijken niet op jongens ouder dat 20, eerder op kleuters die Jin elke dag probeert op te voeden"zei ik plagend. Hoe noemde je ons! "riep Jimin, waardoor ik een beetje schok. Eh... eh.... h-h-he weet je we kunnen ook een anime serie kijken? "zei ik een beetje bang. JAH!! "riepen Hoseok, Taehyung, Yoongi, Jimin en Jungkook. Respect voor jullie! "zei ik tegen Jin en Namjoon. Waarvoor dan? "vroeg Jin. Dat jullie 24/7 met deze jongens/kleuters zit opgescheept "de jongens stopte opeens met blij zijn en keken mij boos aan. Bedankt "zei Namjoon en we schoten in de lach, behalve de kleuters :p we kozen na een tijdje eindelijk een serie uit en keken hem af. Behalve ik, want ik was halverwege inslaap gevallen op Taehyung's schouder.

Taehyung p.o.v
Ik keek naast me en zag een slapende Y/n. Jimin keek een beetje jaloers naar me, oh god die is 120% zeker verliefd op haar. Jimin? "vroeg ik en hij keek me "soort van" boos aan. Wil jij Y/n naar boven brengen? "hij knikte vrij snel met zijn hoofd en tilde Y/n op ( bruidstel). Liep met haar naar boven terwijl wij de serie afkeken.

Jimin p.o.v
Wat was dat gevoel in me? Toen Y/n inslaap viel op de schouder van Tae. Zal het jaloezi...., oh hell no! Ik legde haar weer in het logeer kamertje, omdat ik daar de kachel aan had gezet. Stopte haar onder de deken en liep de kamer uit. Keek nog één keer naar Y/n en sloot dan de deur. Uch, ik heb elke keer zo'n raar gevoel als ik bij haar ben! Uch, ik ga ook maar slapen. Ik liep zuchtend naar mijn kamer en viel als een blok inslaap.

Kort hoofdstuk maar selina_kw wilde perse een nieuw hoofdstuk en het is ook nu: 00:11 'S AVONDS. Slaap lekker 😂

Volg: savannah_parkxx Lunemagique en ook selina_kw 😂 :p

Save me✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu