10.💘

896 33 15
                                    

Jin p.o.v
Ik haat het echt waneer de jongens me "Eomma" noemen. Misschien is het ook waar, maar het blijft irritant. Toen we het eten op hadden wilde ik het afval weggooien, als ik 2 verfrommelde papiertjes zag. Zou Yoongi een nieuwe song hebben, wat hij "zoals gewoonlijk" niet mooi vind. Uit nieuwsgierigheid pakte ik de 2 papiertjes en maakte het open. Mijn ogen werden groot dit is niet van Yoongi, dit is van Y/n! Ik zag twee tekeningen voor me met alle twee een gedicht erop. Voelt ze zoveel pijn dan? Ik liep naar de woonkamer waar alle jongens zaten. Hey jongens, ik heb wat gevonden en moeten jullie horen "zei ik. Yoongi schok en riep: hoe vaak moet ik het wel niet zeggen, blijf van mijn spullen af! Geen zorgen dit is van Y/n. Ik zag Yoongi op gelucht adem halen. Maar goed, moet je dit eens horen "zei ik en las de twee gedichten voor:

Verdriet neemt mij over
Ik wil huilen, maar ik kan het niet
Ik wil het niet
Ik houd mijn hoofd omhoog

Maar ik voel me down
Ik voel me eenzaam
Direct na deze nieuwe liefde
Ik dacht dat het onaantastbaar was

Die waar je van houdt
Kan je het meest pijn doen
Zonder dat ze het weten
Zonder dat ze dat willen

Ik voel me kwetsbaar
Nu neemt droefheid de leiding
Bang om te huilen
Of onredelijk zijn

Ik ben aan het rennen
Naar nog meer eenzaamheid
Om muziek te maken
Om het allemaal achter te laten

Verdriet neemt mij over
Ik wil huilen, maar ik kan het niet
Ik wil het niet
Ik houd mijn hoofd omhoog

Oh my god, heeft zij dat geschreven "vroeg Yoongi met open mond. Sssht ben nog niet klaar "zei ik en ging verder met 2:

Elke nacht huil ik duizend tranen.
Duizend tranen van droefheid.
Duizend tranen van pech.
Ik huil elke nacht. Duizend tranen.

Omdat ik niet goed genoeg ben,
niet mooi genoeg,
niet leuk genoeg,
niet genoeg voor mij.

Met mij gaat het goed.
Maar niet voor dit leven,
niet voor dit lichaam.
Mijn lichaam vol littekens.

Mijn armen zijn vol,
niemand die ze kan zien.
Mijn geest is vol,
vol verdriet.

Mijn pillen zijn klaar,
liggend op hun plaats.
Precies waar ik ze leg,
want als ik kapot ga.

Ik heb ze echt gespaard,
een voor een, elke dag.
Omdat het zo niet opvalt.
En nu heb ik genoeg.

Genoeg om het te doen,
genoeg om te gaan.
Genoeg om eindelijk mijn rust te krijgen,
In mijn hoofd deed ik dat lang geleden.

Als ik nu stierf, deze keer,
niemand zal om me huilen.
Live heeft geen zin voor mij,
niet genoeg om door te gaan.

Maar ik blijf doorgaan,
Ik blijf vechten,
Ik blijf verlangen,
maar ik geef niet op.

Niet nu.

Bij de laatste begon bij iedereen een traan te stromen. Heeft ze dan zoveel pijn? "vroeg Jimin triest. Ik haalde mijn schouders op. Ik zag haar ook wat tekenen "zei Namjoon en ik knikte en liet de tekeningen zien:

 Ik zag haar ook wat tekenen "zei Namjoon en ik knikte en liet de tekeningen zien:

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Ze heeft wel talend, maar als je ziet hoeveel pijn ze heeft is dat gewoon hart ontroerend "zei Jungkook en we knikte

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Ze heeft wel talend, maar als je ziet hoeveel pijn ze heeft is dat gewoon hart ontroerend "zei Jungkook en we knikte. Ik ga even naar Y/n toe "zei Jimin en hij liep weg.

Jimin p.o.v
Ik rende naar boven en deed zachtjes mijn deur open. Als ik Y/n met open ogen zie, spring ik mijn kamer in. Y/n je bent wakker! "riep ik opgelucht. Dat.... waren zeker.... geen aspirientjes "zei ze gapend. Ik lachte en knikte. Liep naar haar bed en ging op het bed rand zitten. Heb je nog hoofdpijn? "vroeg ik. Ze schudde haar hoofd. Mooi zo. Maar Y/n, ik... wij hebben jou gedichten en tekeningen gezien "zei ik en zag dat ze een beetje schok. Heb je dan zoveel pijn? Ze knikte en er rolde een traan over haar wang. Waarom schrijf je dit? Ze zuchtte en begon met praten. Toen mijn ouders overleden moest ik bij betalen. De rest van de familie, mijn oma, opa, tante en ooms wilde niet meebetalen, omdat het mijn schuld zou zijn van hun dood. Dus hebben me met het mogelijke contact gewist en lieten mij de rest van hun schulden af betalen. Ze barste in tranen uit. Ik veegde haar tranen weg en keek haar diep in de ogen aan. Man wat zijn die mooi. Oh shit zo mag ik niet denken! Waarom ben jij verantwoordelijk dan? "vroeg ik. De school viel uit omdat iemand de wc liet overstromen en iedereen gaf mij die dag de schuld. Ook de leraren. Dus belde ik mam om me op te halen, maar ik kreeg dan een telefoon. En de gene aan de lijn zei dat mijn ouders het niet gered hebben. Ze legde haar handen in haar gezicht en huilde het uit. Ik trok haar naar mij toe en ze huilde het uit op mijn schouder. Toen ze weer wat rustiger werd, keek ze met rode ogen naar mijn shirt. Het spijt me van je shirt "snikte ze. Ik keek naar mijn shirt en het was helemaal doorweekt met tranen. Geef niet "zei ik en gaf haar een laatste knuffel. Kleed je anders om en ga even douchen in mijn badkamer "stelde ik voor, wees naar een deur en gaf haar, haar koffer en een handdoek. Ze knikte en liep naar de badkamer. Even later hoorde ik een douch die aan word gezet. Ik ging op bed liggen en pakte mijn mobiel.

Tot vijf minuten later de douch stopt en Y/n vijf minuten later de douch uit liep. Ze had een Jimin sweater aan en een joggingbroek. Leuke sweater "zei ik om haar te plagen. D-dankje "stotterde ze en zag dat ze bloosde. Zo cute..... oh nee zo mag je haar niet noemen park Jimin "en sloeg mezelf tegen het hoofd.

Deel 11 komt🤗
Volg: selina_kw savannah_parkxx Lunemagique

Save me✔️Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang