8.🎀

940 32 6
                                    

Y/n p.o.v
Het begon harder te regenen en even later hoorde ik ook onweer. SHIT! Mijn mobiel is leeg, ben verdwaald en heb het koud. Waarom had ik bij de fanmeeting geen jasje aan! Het water droop van me af. Ik rilde en had het verschrikkelijk koud. Toen ik een voetgangers tunnel binnen liep, leunde ik tegen de muur en zakte in elkaar. (Ze is niet vlouw gevallen btw).

Jimin p.o.v
Ze trok zich los en rende weg. Ik liep naar binnen en ging op de bank zitten, met een teleurgesteld gezicht. Het komt goed hyung "zei Jungkook die naast me ging zitten en zijn hand op mijn schouder zette. Ik zuchtte en pakte mijn mobiel.

Na een tijdje begon ik me zorgen te maken. Ons huis was top geheim en geen enkele Army weet de locatie. Dus hoe moest ze ooit thuis komen?! Ik stond op en liep naar buiten. Wat ga je doen? "vroeg Jin nog. Ik ga kijken of Y/n goed thuis is gekomen! "riep ik en en rende naar de auto. Starte hem en begon stressend om me heen te kijken. Het begon harder te regenen en zelf de ruitenwissers kon het niet tegen houden, later hoorde ik ook onweer. Ik begon me nog bezorgder te maken, dan zie ik een meisje een voetgangers tunnel in lopen. Ze trilde helemaal en liep niet soepel. Ik dacht geen moment na en stapte uit de auto.

Toen ik de voetgangers tunnel in liep zag ik het meisje ingezakt op de grond zitten. Ik rende naar haar toe en keek haar aan. J-Jimin "zei ze trillend. Oh my god, het is Y/n. Ik haalde opgelucht adem. Het is goed ik ben hier "zei ik en gaf haar een knuffel. Ze voelde heel nat aan en trilde over haar hele lichaam. Ze nieste en zag een paar bloed druppels. Ik keek haar bezorgt aan. I-i-ik heb h-het k-koud "zei ze trillend. Ik trok mijn jas uit en gooide het over haar schouders. Kan je opstaan? "vroeg ik. Ze stond op en probeerde te lopen, maar viel al gouw om. Voordat haar gezicht op de grond viel, ving ik haar nog net op. Ze ging op haar knieën zitten en barste in tranen uit. Ik gaf haar een backhug en voelde haar rustig worden. K-kan je me n-naar h-huis b-brengen "zei ze snikkend. Ik knikte en tilde haar op (bruidstel). Liep naar de auto en zette haar in de auto. D-d-dank je "zei ze trillend. Ik knikte en liep snel naar de andere kant. Pakte google maps erbij (niet gesponsord) en tikte haar adres in. Het was 15 minuten rijden.

Toen ik bij haar huis kwam was ze inslaap gevallen. Ik schudde aan haar schouder en zei zacht: Y/n wakker worden. Ze deed haar ogen open en keek om zich heen. B-b-ben ik thuis? "vroeg ze half onderkoelt. Ik knikte en stapte de auto uit. Voordat ze de deur open deed en wilde opstaan, tilde ik haar gouw op (bruidstel). Ik liep naar haar deur en zette haar neer. Ze haalde deur mat een beetje omhoog en haalde een sleutel tevoorschijn. Deed de deur open en liet mij ook naar binnen. Ze trok mijn jas uit en gaf hem terug. Haar armen zagen paars, zo koud had ze en haar lippen waren blauw. Gaat het echt wel? "vroeg ik. J-ja het gaat wel "zei ze. Ze liep waggelend de woonkamer in en plofte op de bank. Ik liep naar haar toe en ging naast haar zitten. Waarom is het hier zo koud? "vroeg ik. De rekening heb ik al een tijd niet betaald dus hebben ze, water en de warmte afgesloten "zei ze trillend.  Hier kan ze niet blijven, ze gaat zowat dood van de kou dan! Y/n, wil je niet met mij mee naar de bangtan house? "vroeg ik. Nee, ik wil jullie niet tot last zijn "zei ze hoestend. Maar je bent ons niet tot last, je bent save bij ons "zei ik en pakte haar koude hand. M-maar mijn werk? "zei ze onzeker. Vraag een tijdje vrij, dan kan je bij ons helen, je hebt veel meegemaakt "zei ik. Het werd stil, maar de stilte werd verbroken door een steen die door het raam tegen Y/n's hoofd aan kwam. AU! "riep ze en er stroomde een klein beetje bloed uit haar hoofd. Ik pakte de steen op, er zat een briefje aan:
Je bent nog niet van ons af, kutwijf. Blijf bij bts vandaan
Shin en Moon.
Ik keek met grote ogen naar het papiertje. Y/n je moet straks ons wat uit leggen, want wat je wilt of niet jij gaat met mij mee naar huis "zei ik streng. Ik liep naar de wc en pakte wat wc papier en depte haar hoofd af. Het is gelukkig geen grote wond "zei ik. Toen het bloede stopte, stond ze moeilijk op en liep naar haar kamer om haar spullen te pakken.

Even later hoorde ik een koffer rollen. Ik liep naar Y/n toe en pakte de koffer af. Ik draag die wel "zei ik en liep met haar naar buiten. Ze kon nog snel haar jas pakken en liep met mij naar de auto. Het onweerde nog steeds en Y/n nieste. Snel duwde ik haar in de auto en deed haar koffer in de kofferbak en reed snel weg. Weg van hier.

Dit was deel 8😁
Volg: savannah_parkxx Lunemagique selina_kw :p

Save me✔️Where stories live. Discover now