3.💜

1.1K 38 13
                                    

Y/n p.o.v
Ik werd wakker en keek om me heen. Blijkbaar ben ik thuis aan tafel in slaap gevallen. Ik keek naar de klok en zag negen uur. Gelukkig hoef ik niet naar school, maar wel werken. Ik trok mijn werk kleding aan en daarna werd ik gebeld door mijn baas. Ik pakte op.
Eh Y/n ik moet je iets vervelens vertellen "begon hij.
Wat is er?
Nou mijn zaak is failliet, je hoeft niet te komen.
Oh eh oke jammer "zei ik en wilde ophangen
Maar wacht voor je op hangt, voor jou heb ik een nieuwe baan kunnen regelen en ik moet sowieso alle werknemers vijfhonderd euro geven en omdat jij de enige werkneemster was krijg je van mij zeshonderd euro.
E-e-echt, BEDANKT "riep ik blij
Graag gedaan en een fijne dag nog. Ik stuur de winkel door.
Hij hing op en ik kreeg een bloemenzaak te zien. Oké ik ben niet de grootste fan van bloemen, maar ik kan niet anders. Ondertussen kreeg ik ook een mailtje van mijn bakrekening, dat er zeshonderd euro bij op is gekomen. Ik kan nu al de meeting kaartjes halen, ik sprong in het rond en kreeg tranen van geluk. Gelukkig ik was bang dat ik niet genoeg zou krijgen want vanavond is de kaarten verkoop. Ik besloot naar de bloemenwinkel te lopen en keek waneer ik kon beginnen.

Na tien minuten lopen kwam ik bij een klein winkeltje. Ik klopte op de deur en trok hem open. Toen ik de winkel in liep zag ik een oud vrouwtje (niet de buurvrouw) van rond de zeventig achter de balie staan. Ah jij bent zeker Y/n, mijn klein zoon zei dat je een baan nodig had "begon ze. Leuk om u te ontmoeten mevrouw" en ik schudde haar hand. Ach asjeblieft noem me oma Lee vind ik leuker. Ik grinnikte en vroeg: nou waneer kan ik beginnen? Het liefs nu, ik heb een bestelling van 50 boeketten "zei ze zuchtend. I-i-is het dan goed als ik om 17.00 naar huis ga, want ik moet nog iets regelen "zei ik en ze knikte. Ik heb er al 25 gemaakt binnen twee uur. Dat gaat ons wel lukken voor 17.00 "zei ze en ik pakte een schort. Op dat moment gaat de deur open. Ik lette er niet op en ging de bloemen water geven. Goeiemorgen Jung waar kan ik je dit keer meehelpen "zei oma Lee. Wacht zei ze nou Jung! Ik keek om en zag Jung daar staan dit keer zonder zonnebril, maar nog wel met zijn mondkapje op. Oh Y/n leuk om je weer te zien "zei hij. Kennen jullie elkaar al? "vroeg oma Lee. Ja hij heeft me gister naar school gebracht en weer naar huis gebracht "zei ik. Ah je bent toch een schat "en oma Lee kneep zachtjes in de wangen van Jung. Maar welk paar kom je dit keer voor? "vroeg oma Lee. Ik heb morgen om 15.00 iets waar ik met mijn vrienden heen moet en één van hen  is morgen jarig. Dus heeft u misschien een verjaardag boeket? "vroeg Jung. Tuurlijk "en oma Lee ging naar achteren. En ik stond alleen met Jung. Het was een tijdje stil tot ik de stilte verbrak. Dus wat is er gebeurt met je zonnebril? "vroeg ik. Oh,  één van mijn vrienden heeft het kapot gemaakt, toen hij hem op wilde zette "zei hij. Serieus hoe, oh wacht hij heeft the power of Destruction "zei ik en barste in het lachen uit. Ben jij een Army? "vroeg Jung verbaast. Ja al sinds 2013, als hun er niet waren stond ik hier ook niet "beantwoorde ik. Wie is je bias "vroeg hij. Dat is mijn geheim "zei ik en op dat moment komt oma Lee terug. Hier is het boeket "en ze gaf het aan Jung. Dank u wel "zei hij en knikte naar me. En hij verliet de winkel.
Time skip (17.00)
Ik ga oma Lee tot de volgende keer. Oh lieverd voor je gaat hier is mijn telefoon nummer "zei ze. Ik pakte het briefje aan en gaf haar nog een knuffel. Het kan zijn dat ik er morgen niet ben, maar dan bel ik u wel "zei ik. Is goed ga nu maar snel naar huis "en ze duwde me de winkel uit.

Ik rende naar huis en toen ik thuis was zette ik de laptop aan. Gespannen keek ik naar de timer. 3...2....1 en KLIK. Ik deed mijn ogen dicht en durfde niet te kijken. Langzaam deed ik mijn ogen op en zag DAT IK DE KAARTJES HAD! YES! Ik was zo blij ik sprong zo wat in het rond. Later kreeg ik een mail met hoelaat het begint en waneer de inloop was. Om 15.00 begon het en om 14.45 was de inloop. Ik liep met een happy face naar mijn kamer en probeerde te slapen.

Dit was deel 3!!
Volg savannah_parkxx selina_kw Lunemagique

Save me✔️Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang