13.💛

785 32 17
                                    

Y/n p.o.v
Ik rende naar buiten, weg van dit huis. Wat nou als ze straks Jimin geloven en mij niet. Wie geloofd mij nou! Ik bleef rennen, ook al was mijn conditie niet al te best. Tot ik bij een park kom en daar op een bankje ging zitten. Ik keek voor me en zag niemand. Duh het was ook drie uur 's ochtends. Ik kon aleen maar denken over wat er kan gebeuren, als ze Jimin gaan geloven en mij laten zitten en uit huis zetten. Dan heb ik niemand meer. Ik keek ondertussen alleen maar vooruit, tot ik iemand mijn naam zei: Y/n ben jij dat? Ik keek naast me en zag mijn buurvrouw staan. Ze kwam naast me zitten en legde haar hand op mijn schouder. Gaat het wel? "vroeg ze. Ik kon niet meer en huilde het op haar schouder uit. Ik weet het allemaal niet meer! "zei ik snikkend op haar schouder. Shht het is al goed ik ben hier "zei ze rustgevend. Wat is er gebeurt "en ze keek me vol medelijden aan. Ik legde alles uit, over school, wat er bij de meeting gebeurde, wat er gister gebeurde en van daar net bij de jongens. Maar dan veranderende ik van onderwerp. Wat doet u zo laat buiten eigenlijk? Ik moest er ook even uit "zei ze. Ik knikte en het huilen stopte. Als je wilt mag je met mij terug naar huis "stelde ze voor. Ik schudde mijn hoofd. Mijn spullen liggen nog bij de jongens en ik wil even alleen zijn "zei ik. Ze knikte en stond op. Is goed, hopelijke zie ik je nog een keer "zei ze en liep weg. Ik voel me zo fijn bij mijn buurvrouw, als of ik haar jaren lang kende. Half uur later begon de zon al weer een beetje op te komen en ik zat nog steeds op het bankje. Zie je wel ze geven niet eens om me, ze zoeken me niet eens! Ik keek om me heen en zag nog steeds niemand. Dan pakte ik maar mijn mobiel en zette ik naar muziek erop en zette een random afspeellijst aan. Na een tijdje komt het nummer: heartbeat erop. Ik weet niet hoe, maar ik zong mee. Bij de stukjes van Jimin stopte ik en kon alleen boos kijken. Hoe kan hij dat nou vlikken, mij slaan!

Namjoon p.o.v
We zagen Y/n huilend weg rennen en even later de voordeur met een klap dicht werd gegooid. Ik keek Jimin aan, die nog steeds woede in zijn ogen had, maar ook spijt. Waarom gaf je haar in hemels naam een klap! "riep Jin tegen hem. Hij haalde zijn schouders op. Weet ik veel, ik voelde woede en het moest eruit door een klap "zei hij alsof het niks is. Ze komt wel weer terug "zei hij en verliet de kamer. We wachten een half uur en als ze er dan nog niet is, dan gaan we zoeken "zei Jin. We knikten en sommigen liep naar boven. Ik, Jin en Yoongi bleven beneden. Ga jij niet slapen Yoongi? "vroeg Jin ongelofelijk. Hij knikte en keek op zijn telefoon.
Time skip (half uur)
Het is een half uur later en Y/n was nog steeds niet terug. Laten we dan maar zoeken "stelde ik voor en de jongens knikte. Jin liep naar boven om de rest wakker te maken en wij om ons om te kleden. Toen we weer beneden stonden, zag ik Jimin alleen niet. De rest was er wel. Jimin wilde niet mee "zei Jin. Ik knikte en werd automatisch boos. Ach ja zijn keuze. We liepen naar buiten en gingen zoeken. De meeste gingen met de Auto, Taehyung met de fiets en ik ging lopend. Ik liep het terrein af en liep een random kant op. Na een paar minuten kom ik bij een parkje. Ik zag daar een meisje op een bankje zitten en hoorde dat ze heartbeat zong. Het was best mooi, maar ze stopte bij de stukjes van Jimin. Nu wist ik het zeker dat het Y/n was. Ik kwam dichter bij en ging naast haar op het bankje zitten. Ze schok en keek me raar aan. Namjoon wat doe jij hier? "vroeg ze alsof het raar was. Jou zoeken "zei ik kort. Het was even stil tot ze mij knuffelde. Ik aaide over haar rug en ik voelde dat ze begon te huilen. Shht het is al goed "zei ik. Ze liet los en keek weg. Jullie geloven Jimin hè "zei ze. Niet waar, we staan aan geen enkele kant, je moet Jin alleen niet zo snel geloven. Ze keek me weer aan en ik zag haar rode ogen. Kom we gaan weer naar huis "stelde ik voor. Ze knikte en stond op. Ik belde ondertussen de jongens dat ik haar gevonden heb. Jin zei dat hij ons gaat ophalen en Taehyung ging richting huis. Ik stopte Y/n en vertelde dat we worden op gehaald. Ze knikte en even later kwam het busje al.

Deel 14 komt
Volg selina_kw savannah_parkxx Lunemagique

Save me✔️Where stories live. Discover now