22🎵

727 28 1
                                    

Y/n p.o.v
Morgen zouden we op bezoek gaan op de muziek school. Heb er zo veel zin in! Op dit moment zitten we op de bank. Ik naast Jimin en hij had een arm om me heen geslagen. Jungkook mocht een film uitzoeken en dat zou een verassing zijn. Ik gok horror, maar dat zijn we wel gewent. We zagen de intro en het was een horror film. Leuk horror "zei ik sarcastisch. Ja hè "zei Jumgkook blij. Ik facepalm me zelf en keek dan naar de film

De film was nu al meer dan 2 uur bezig. Hoe lang duurt deze wel niet! "riep ik tegen Jungkook. 3 en een half uur "zei hij trots. JUNGKOOK! "riepen we allemaal in koor. Hé ik mocht kiezen "zei hij en hielt zijn handen omhoog. Namjoon "zei ik. Hij keek op en zei: wat is er? Jij mag de volgende keer uitzoeken "zei ik. Hij knikte en we keken verder. Door dat de film zo lang duurde, was het op dit moment 00.00 uur. Elke keer als er een horror figuur komt begraaf ik mijn gezicht tegen Jimin. Hij geeft me dan een kus op het hoofd en ik voel me dan gelijk beter.

De film was EINDELIJK afgelopen en we besloten allemaal naar bed te gaan. Toen ik net de trap op wilde lopen, hield Yoongi mij tegen. Wat is er Yoongi? "vroeg ik. Hij zei niks en trok aan mijn arm en nam me naar 1 van hun studio's. Hij zette me op 1 van de bureaustoelen en gaf me een koptelefoon. Het is klaar "zei hij dan. Echt, zet het aan! "riep ik opgewonden. Ik hoorde alleen muziek op de achtergrond. Mooi nummer, nu de text "zei ik. Dat heb ik ook al, maar de jongens moeten het ook nog goed vinden "zei hij onzeker. Komt goed Yoongi, zoals ik zei ik sta achter je "en ik legde mijn hand op zijn schouder. Dankje Y/n "zei hij en hij deed een gummy smile. Ik ga maar eens naar bed "zei ik. Kom je ook? Hij knikte en stond op. Toen ik boven was liep ik naar mijn kamer, trok een pyjama aan en ging op bed liggen.
Time skip
Ik werd wakker door de zon die op me gezicht scheen. Uch ochtend "zei ik tegen mezelf. Ik stond op en liep naar beneden. Het was 10 uur en Jin was al beneden, zoals gewoonlijk. Goeiemorgen "zei ik slaperig. Hij draaide zich om en zei: goeiemorgen. Ik liep door naar de woonkamer en voor mijn grote verbazing zat Yoongi daar op de bank. Hij zwaaide naar me en ik zwaaide terug. Ging naast hem zitten en zei: bij het ontbijt laten horen? Hij knikte en ging verder met zijn mobiel. Na vijf minuten kwamen de rest van de jongens ook beneden en Jimin ging naast me zitten. Hij zei eerst goeiemorgen en gaf me daarna een kus. Dan riep Jin ETEN! En stormde op het eten af

Na het eten liet Yoongi zijn muziek horen en de jongens waren er enthousiast over. Ze zouden vandaag het nummer maken, nadat we langs de muziek school zijn gegaan. Het word een super lied ik voel het!

Iets korter dit keer
Volg: savannah_parkxx selina_kw Lunemagique

Save me✔️Where stories live. Discover now