19.☯️

812 28 4
                                    

Jimin p.o.v
We waren thuis aangekomen en Y/n was op mijn schouder inslaap gevallen. Ik schudde aan haar schouder en zei zachtjes: Y/n wakker worden. Ze deed haar ogen zachtjes open en zei slaperig: kan je me dragen? Ik grinnikte en tilde haar op. Liep naar binnen en ging gelijk door naar boven. Ik liep mijn kamer in en legde haar op bed. Dankje Jiminie "zei ze slaperig. Ik wilde weg gaan, maar iemand pakte mijn pols. Ik draaide me om en keek in Y/n's ogen. W-wil je bij me slapen? "vroeg ze onzeker. Ik was zelf eigenlijk ook best moe. Snel knikte ik en ging naast haar liggen. Sloeg een arm om haar heen en Y/n kroop dicht tegen me aan.

Y/n p.o.v
Ik werd wakker en voelde een arm om me heen. Langzaam draaide ik me om en zag het gezicht Jimin. Zijn ogen waren nog dicht en ik hoorde zijn langzame ademhaling. Dan deed hij ook zijn ogen open en keken we oog in oog elkaar aan. Na een lange stilte zei hij: goeiemorgen. Oh eh, goeiemorgen! "zei ik back to Earth.
We lagen nog effe tot we besloten om naar beneden te gaan. Toen we beneden waren zat iedereen al aan tafel. Wij schoven aan en begonnen met eten. Na we het op hadden, wilde ik effe naar buiten. Ik ga mee "zei Jimin voordat ik door de deur kon gaan. O-oké"zei ik stotterend. We liepen naar buiten en Jimin pakte mijn hand vast. Ik voelde dat ik bloosde. We liepen nog 10 min tot ik 2 meiden met een mondkapje voor ons stond. Ik wist gelijk dat het Shin en Moon waren, maar ik kon het niet bewijzen. Zo lekker vakantie vieren? "floepte er bij mij uit. Dat is de druppel "zei volgens mij Moon. Ze wilde op me aflopen, maar Jimin hielt haar tegen. Dat doe je niet nog een keer! "riep hij. Aan de kant Jimin jij weet niet... hoe.. dit... "Shin maakte haar zin niet af, maar dan floepte het eruit. OMG PARK JIMIN VAN BTS!! "riep ze. Omg wat doe je met zo'n.... zo'n sielepietje "zei Moon. Welk sielepietje ik zie alleen 2 Army's die wij op V-live gaan vernederen "zei Jimin overtuigend. Oh nee niet doen, wij zijn al sinds 2014 fan van jullie "smeekte Moon. Ja, maar ik al sinds 2013 dus niet zeuren "zei ik er tussen door. Jimin duwde ze aan de kant en we liepen verder.

Ik begon bijna te huilen, omdat ik nooit zomaar dingen zeg. Gaat het? "vroeg Jimin. Ja hoor "zei ik dood normaal. Dan pakte iemand van achteren mijn kraag vast. Je bent nog niet van ons af "zei sowieso Moon. Ze trok me naar achteren en Shin hielt Jimin tegen met een mes. Je bent super schattig en zo, maar je komt bij haar niet in de buurt! "riep ze. Moon duwde me om de grond en begon me te slaan, te schoppen en nog veel meer. We waren nog niet klaar bij de meeting "zei Moon. Ik huilde het uit en schreeuwde zo hard als ik kan. Tot er een busje vlak bij ons stopt. Zes jongens met mondkapjes en zonnebrillen renden het busje uit. Jullie pakken dat meisje en jij pakt haar mes af, jij en ik halen dat meisje weg en jij pakt haar en stop haar in de bus "Leidde de langste van de zes en ondertussen wees hij alle kanten op. De jongens knikte en de eerste twee haalde Shin via de achterkant weg van Jimin terwijl een ander het mes van haar afpakte en in zijn tas stopte. Die lange gast en een andere jongen haalde Moon van me af terwijl een andere jongen me op tilt en in het busje zette. Zelf ging hij naast me zitten. De jongens lieten de meisjes los en pakte Jimin en rende ook het busje in. Ik zag Jimin angstig kijken. Die lange gast starte de auto en reed als een speer weg. Ik zag Moon en Shin het busje nog proberen achter na te rennen, maar dat lukt natuurlijk niet.

Nadat we Moon en Shin niet meer zagen zette iedereen de mondkapjes en zonnebrillen af. De gene die mij in de auto zette was..... TAEHYUNG! Maar als dit Taehyung is dan moeten de andere... ik keek naar de lange gast en zag NAMJOON! De gene die het mes afpakte was YOONGI! De jongens die Shin vast hadden was JIN en HOSEOK. en de jongen die samen met Namjoon Moon van me afhaalde was JUNGKOOK. Jimin blijft Jimin. Hoe.... wie "stotterde ik. We werden bezorgd.. nou jah Jin werd bezorgd dus gingen we jullie achter na "zei Taehyung. Oh bedankt Jongens! "en ik knuffelde Taehyung. Hyung's laat me nooit meer zo schrikken "zei Jimin op gelucht. Hey, als wij er niet waren, lag Y/n nu in het ziekenhuis "zei Yoongi. Nu pas voelde ik hoeveel pijn ik had. Ik keek naar mijn knieën en zag heel veel bloed. AAAAHHHH!! "riep ik. Taehyung keek me geschrokken aan en Namjoon stopte het busje. Wat is er? "vroeg Jin bezorgd. Ik wees naar mijn knie, arm en hoofd. (Vraag niet hoe dat mogelijk is). Jimin haalde zijn gordel los en liep naar me toe. Taehyung stond al op en wisselde met Jimin. Sshht rustig maar Y/n alles komt goed "zei hij en ik legde mijn hoofd op zijn borstkast. Ik huilde zijn hele t-shirt nat. Sorry voor je t-shirt "zei ik snikkend. Namjoon starte ondertussen het busje en reed weg

Toen we thuis waren, tilde Jimin me op (bruidstel) en droeg me naar binnen. Jin rende hem al achter na en Jimin zette me op het aanrecht. De rest kwam ook de keuken in terwijl Jin mijn wonden verzorgde. Toen hij klaar was hielp Jimin me van het aanrecht af en met lopen. We liepen de woonkamer in en Jimin gaf me nog een kus. Voel je, je al weer wat beter? "vroeg hij. Ja "zei ik en knuffelde hem.

Iets langer dit keer😏
Volg selina_kw Lunemagique savannah_parkxx

Save me✔️Where stories live. Discover now