7.💝

1K 34 16
                                    

Y/n p.o.v
Ik werd wakker en zag dat Jimin naast me lag en een mij goed vast had. Omg! "riep ik in mijzelf. Ik probeerde los te komen en dat lukte. Zachtjes liep ik de kamer uit en liep naar beneden, waar Jin in de keuken zat te koken. Goeiemorgen "zei hij. Goeiemorgen "zei ik terug. Ik liep door naar de woonkamer en ging op de bank zitten. Pakte mijn mobiel die op tafel lag (gelukkig) en belde oma Lee.
Hoi y/n is er iets? "begon Oma Lee.
Ja ik kom vandaag niet werken, ik voel me niet zo lekker.
Geen probleem, ik heb vandaag toch niet zo veel te doen
Dank u wel.
Graag gedaan en beterschap.
En ze hing op. Dan hoor ik Jin ETEN! Roepen en zes olifanten de trap af hollen. Ik liep naar de eetkamer en was als eerste daar met Jin. (Ongelofelijk). Gaat het altijd zo? "vroeg ik lachend. Ja, jammer genoeg wel "lachte hij terug. Dan komt Jimin, Yoongi, Taehyung, Namjoon, Hoseok en Jungkook de eetkamer in rennen. Jimin ging naast mij zitten en vroeg: lekker geslapen? Ik knikte en pakte een croissant.

Toen we het eten op was liep iedereen naar boven om zich om te kleden. Jin was al klaar en zat in de woonkamer. Ik liep naar Jin toe en vroeg: heb je misschien een A4 papier voor me en een potlood. Hij knikte en trok een la open. Pakte een stapel papier eruit en een HB potlood eruit met gum. Ik bedankte hem en liep naar de tuin. Ging zitten op een bankje en begon met tekenen. De enige manier om mezelf rustig te maken. Ik tekende vaak dingen hoe ik mezelf op dat moment voelde en scheef op de achterkant een gedicht. Ik zette het potlood op het papier en begon te tekenen⬇️

 Ik zette het potlood op het papier en begon te tekenen⬇️

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik keek naar de tekeningen en schok een beetje

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik keek naar de tekeningen en schok een beetje. Op dat moment voelde ik me alleen, achtergelaten en pijn. Opeens legde iemand een hand op mijn schouder, ik schok en verfrommelde het papier. Wat was dat Y/n "vroeg Namjoon die achter me stond. Eh.. gewoon... een tekening "zei ik zenuwachtig. Gewoon een "tekening"? "vroeg hij. Ik slikte en knikte. Als er iets is gewoon zeggen he "zei hij. Ik knikte weer en rende naar binnen. Gooide het papier weg en rende naar de wc. Deed de deur op slot en ging ingezakt op de grond zitten. Ik barste in tranen uit. Opeens klopte iemand op de deur. Y/n gaat het wel? "vroeg een stem. Ik zei niks en pakte een mesje uit mijn tasje. Y/n doe die deur open! "zei de stem iets harder. Weer zei ik niks. Stroopte mijn mouw op en zette het mesje bij mijn onder arm. Ik hoorde de persoon weg rennen en ondertussen sneed ik een diepe snee in mijn arm.

Jimin p.o.v
Ik zat in de woonkamer en zag Y/n naar de wc rennen. Snel stond ik op, liep naar de deur en klopte. Y/n gaat het wel? "vroeg ik. Geen geluid. Ik maakte me zorgen. Y/n doe die deur open! "riep ik wat harder. Weer geen geluid. Ik rende terug naar de woonkamer en keek Jungkook aan. Jij meekomen! "riep ik. Wat heb ik nou weer fout gedaan? "vroeg hij eerst nog. Geen vragen meekomen! "riep ik en pakte hem bij zijn pols en sleurde hem naar de wc. Y/n zit daar, ze zegt niks en reageert niet. Jungkook dacht geen moment na en trapte de deur in. Het ging open en zagen Y/n huilend op de grond, mesje in haar handen en een diepe snee im haar arm. Y/n! "riep ik en liep naar haar toe. Ga weg! "riep ze nog. Ze zwaaide met haar armen om haar heen en keek weg. Ik greep haar handen vast en pakte het mesje af. Waarom deed je dat? "vroeg ik bezorgd. Ze haalde haar schouders op. Ik tilde haar op (bruidstel) en liep naar de keuken. Zette haar op het aanrecht en riep: KIM SEOKJIN! Jin kwam aanrennen en keek met grote ogen naar Y/n's arm. Wat is er gebeurt? "vroeg hij. Gesneden "antwoordde ik. Jungkook kwam ook aan rennen met de verbandtrommel en gaf het aan Jin. Dankje "zei Jin en begon gelijk met het verzorgen van Y/n's arm. Na dat haar arm met verband was ingewikkeld en ze van het aanrecht weer op de grond stond. Gaf ik haar een knuffel. Doe dat asjeblieft nooit meer! "zei ik tegen haar. Ze knikte en liet los. Ik ga maar eens naar huis "zei ze en liep naar de woonkamer.

Y/n p.o.v
Ik liep naar de woonkamer en zei: bedankt dat jullie mij geholpen hebben, dat waardeer ik echt, maar ik ga weer naar huis. Weet je dat zeker? "vroeg Namjoon nog. Ik knikte en liep richting de deur. Trok hem open en zag dat het begon te regenen. Ik zuchtte en wilde lopen tot ik tegen word gehouden. Zal ik je naar huis brengen? "vroeg Jimin die achter me stond. Ik schudde mijn hoofd en zei: ik wil effe alleen zijn. Zonder dat hij nog wat kon zeggen begon ik te lopen. Na tien minuten lopen keek ik om me Heen. Shit waar ben ik! Ik ben verdwaald!

Deel 8 komt❤️
Volg: selina_kw Lunemagique savannah_parkxx

Save me✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu