15.🥰

809 30 24
                                    

Y/n p.o.v
Omdat het zo vroeg was ging iedereen nog effe op bed liggen. Bij mij ging er 1 vraag rond: wat is er met Shin en Moon gebeurt? Straks gaan ze achter me aan! Ik heb de hele tijd niet geslapen. Na 2 uur was het 7 uur 's ochtends. Uch ik ga eruit "zei ik tegen mezelf. Ik stapte uit bed en liep naar beneden. Voor mijn verbazing was Jin al beneden. Goeiemorgen "zei ik. Hij draaide zich om en zei: goeiemorgen, kon jij ook niet slapen? Ik knikte en liep de woonkamer in.

Zette de tv aan en ging maar Netflix kijken. Nu ga ik "mean girls" kijken. Ik zette de film aan, tot Jungkook de woonkamer in liep en zag dat mean girls erop zat. Ah nee ik wil geen meiden fiilllmm "zei hij heeel verwend. Hij wilde de afstandsbediening pakken, maar ik pakte het sneller. Wie het eerst pakt wie het eerst krijgt "zei ik en stak mijn tong uit. Jungkook ging ingezakt op de bank zitten en keek geïrriteerd naar het scherm. Oké ik maak een deal, als ik mean girls nu mag kijken, mag jij vanavond de film uitzoeken oké? Hij keek me aan en knikte. Dan kwam er eindelijk een lach op zijn gezicht. Oh nee, hij zet zeker een horror film aan, gaat Jimin en Hoseok leuk vinden. Kuch kuch sarcasme🤣. ( ik moet echt denken aan een video waar ze naar een beeldscherm kijken en opeens een horror figuur zien. En Jimin en Hoseok de gene waren die het bangst werd😂 maar oke terug naar het verhaal).

Na de film was het 9 uur en Hoseok en in het bijzonder Yoongi kwamen beneden. Zo de volgende zijn ook wakker "zei Jin. De jongens liepen door naar de woonkamer en gingen naast me op de bank zitten. Yoongi hoe kan jij wakker zijn! "riep ik verbaasd. Ik had ergens zin in om te doen "en hij knipoogde naar mij. Ooh nu snapte ik het. Ik knikte met mijn hoofd en keek weer naar het scherm. Ondertussen zette ik een andere film aan en Jungkook keek weer geïrriteerd naar de tv. Nah, niet zo verwend Jungkook "zei ik, waardoor hij meteen en snel weg keek. De rest van de jongens kwamen ook beneden en keken Jungkook raar aan. Ik dacht dat jullie volwassen waren, maar als ik naar Jungkook kijk heeft Jin heel veel werk te doen "ik en de jongens behalve Jungkook kreeg de slappe lach. ETEN! "riep Jin vanuit de keuken.

Ik had honger en rende naar de keuken. FOOD!! "riep ik en begon bijna met eten tot Jin zei: hey, niet zo snel eerst wachten tot iedereen aan tafel zit. Ik zuchtte en Jin begon te lachen. Toen de Jongens "eindelijk" de eetkamer in liepen, begon ik als een gek te eten. Ho rustig aan Y/n "zei Jin die ondertussen de slappe lach had. Ik heb drie doelen in me leven, eten, slapen, werken "en ik at snel verder, terwijl Yoongi ook in de lach schoot. We hadden het eten op en ik wilde afwassen, maar Jin hielt me tegen. Nee ik doe dat! "riep hij tegen me. Oke eomma "zei ik en huppelde de keuken uit. He, noem me geen... uch laat ook maar "hoorde ik Jin nog.

Maar liep al weer naar boven. Toen ik mijn kamer in liep zag ik Jimin op het bed zitten. He, wat doe je hier? "vroeg ik. Ik moet je wat vertellen "zei hij.

selina_kw Wilde perse een hoofdstuk dus asjeblieft!
Volg savannah_parkxx selina_kw Lunemagique

Save me✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu