9💕

911 36 5
                                    

Jimin p.o.v
Ik reed de oprit van ons huis op en zag dat het begon te schemeren en dat Y/n weer in slaap was gevallen. Het regenen werd wat minder en Jin kwam naar buiten. PARK JIMIN WAAR WAS JE, IK HEB JE WEL DUIZEND KEER GEBELD! "riep hij. Ik rolde met mijn ogen en tilde Y/n uit de auto (bruidstel). Jin nu je er toch bent kan je de koffer uit de kofferbak halen "zei ik en bracht Y/n naar binnen. Ik hoorde Jin nog roepen: wat moet je met een koffer en was Y/n niet naar huis gegaan?!

Ik liep de woonkamer in en legde haar op de bank. De jongens sprongen van de bank en keken bezorgd naar Y/n. Was ze niet naar huis gegaan? "vroeg Taehyung. Ze verdwaalde en vatte koud "zei ik en Namjoon pakte een deken en legde het over Y/n heen. Hat ze thuis geen verwarming? "vroeg Jungkook. Is afgesloten, ze kon de rekeningen niet betalen. De jongens keken Y/n medelijdend aan. Op dat moment komt Jin de kamer in, met de koffer van Y/n. Kon je niet eerst met ons overleggen voor je haar koffer meeneemt "zei Jin een soort van geïrriteerd. Sorry hoor, maar ze heeft een steen tegen haar hoofd gekregen en vat koud en ik weet dat jij ook elke dag ouder word Jin hyung of moet ik zeggen Eomma Jin "zei ik uitdagend. Oehhh "zeiden de jongens in koor. Jin keek me vuil aan en liep naar Y/n toe. Waar heeft ze die steen tegen haar hoofd gekregen? "vroeg hij en inspecteerde haar hoofd. Hier "ik draaide haar hoofd om en zag een klein wondje zitten. Ik heb hem al ontsmet "zei ik en Jin knikte. Ik ga maar eten maken "zei hij. Is goed Eomma Jin! "riep ik en de jongens in koor. We barste in lachen uit. Ik kon zien dat hij geïrriteerd was en lachte daardoor nog meer. Waar lachen jullie om? "vroeg iemand. We keken om en zagen Y/n recht op zitten. Ik stond op en liep naar haar toe. Heb je nog last van iets? "vroeg ik. Beetje hoofdpijn, maar voor de rest gaat het wel "zei ze, ik haalde opgelucht adem. Ik haal wel een aspirientje "zei Hoseok en was al weg. Hij kwam terug met water en dat spul. Ze slikte het door en viel opeens weg. Hoseok wat heb jij gepakt? "vroeg Jin die hem achter na ging. Gewoon dit "zei Hoseok en gaf het doosje aan Jin. Jij dombo "en gaf hem een klein tikje op zijn achter hoofd. Wat is er? "vroeg Namjoon. Hij pakte het doosje van Jin af en keek erop. Serieus Hoseok! "riep hij en gaf hem ook een tik op zijn achter hoofd. Wat zijn dit voor pillen dan? "vroeg ik. "Zucht" dit zijn slaappillen die wij weleens gebruiken als we concerten hebben, waarvoor we heel lang voor moeten vliegen "zei Jin zuchtend. Ik, Jungkook, Yoongi en Taehyung liepen ook op Hoseok af en gaven hem allemaal een tik op zijn achter hoofd. Au "zei hij. Dat verdien jij "zei Jin en liep de woonkamer weer uit.

Ik liep terug naar Y/n en tilde haar op (bruidstel). Liep naar boven en legde haar in het logeer kamertje. Toen ik de kamer in liep rilde ik zelf. De kachel was hier bijna nooit aan, dus het was steen koud daar. Oh hier gaat ze absoluut niet liggen. Ik liep naar mijn kamer en legde haar in mijn bed. Hoseok echt waar he, nu slaapt ze gemiddeld 5 uur lang. Ach ja, ze heeft dan voldoende rust gehad. Ik liep de kamer uit en Jin was klaar met het eten.

Deel 10 komt🤗
Volg selina_kw savannah_parkxx Lunemagique

Save me✔️Where stories live. Discover now