𝟏𝟎 | üşüyen elleri ısıtmanın yolları nelerdir, nerede bulunurlar?

5K 497 893
                                    

❝ But you ain't my boyfriend And I ain't your girlfriend You don't want me to touch nobody elseBaby, we ain't gotta tell nobody ❞

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

But you ain't my boyfriend
And I ain't your girlfriend
You don't want me to touch nobody else
Baby, we ain't gotta tell nobody



Draco Malfoy'un düşünmesi gereken oldukça önemli konular olduğu gibi bir de kocaman bir sorunu vardı.

Şu an duşun altında, fayanslara yaslanırken kendini çekiyor oluşunun açıklaması da sorunlarını çözme şekliydi.

Aklında hala o sahne canlanıyordu. Tamamen saçmalık olan -sözde- öpücükten bile etkilenmişken bu bünyesine çok fazla gelmişti. Harry'nin ne kadar acemi olduğu hatırladıkça vücudundaki kanın alt taraflara hücum etmesi kendinden utanmasına sebep oluyordu. Erkeklerden etkilendiği elbette olmuştu Draco'nun ama hepsi tecrübeli, yakışıklı ve çoğunluğun etkilendiğini tiplerdendi, Harry ise daha doğru düzgün öpüşmeyi bilmediği halde Draco'ya diliyle hakimiyet kurabileceğini düşünen bir zavallı.

O zavallı nasıl da hoşuna gitmişti Draco'nun.

Hayallerinde Harry ile olan karşılaşmalarını öpücükten daha ileri seviyeye götürürken elinin hareketlerini hızlandırdı ve birkaç saniye içinde eline boşaldı. Nefes nefeseydi, göğsü hızla inip kalkıyordu ve düşmanı hakkında kurduğu hayallere anlam veremiyordu. Bu anlamsızlık da düşünmesi gereken oldukça önemli konular kategorisindeydi.

Duşunu alıp saçlarını bir havluyla kuruladı hızlıca. Harry Potter ile Hogsmade'e gidecekleri gün gelip çatmıştı ve Draco'nun o günün sabahında gördüğü bir rüya yüzünden kendini bulduğu durum rüyasını ve öpüşmelerini hayal edip kendini tatmin etmekti.

Ayrıca Ron hemen kapının ardındaydı.

Katlayıp kenara koydupu özel dikim gömleklerinden birini giyerken 'Şimdi ne halt edeceğim?' diye düşündü. Kütüphanede yaptıkları gibi arkadaş gibi mi davranacaklardı yoksa Harry yüzünü mü yumruklayacaklardı? Dahası, tekrar öpüşecekler miydi? Eğer tekrarlamak veya ileri gitmek isterse Draco asla gözlüklü çocuğu reddedemeyeceğini biliyordu. Peki ya sonradan pişman olurlarsa ne olacaktı?

Harry Potter aklını fazlasıyla karıştırmıştı. Birkaç hafta öncesine kadar ondan nefret ettiğine emindi halbuki ama şu an onun yüzünden tercihlerini dahası, Malfoy genlerini ciddi ölçüde sorguluyordu. Malfoy'lar ve Potter'ların nesillerdir aynı ortamda bile bulunamadığı düşünülünce Draco'nun şu anki durumu daha da ilginçleşiyordu ama baştan beri olması gereken iyi anlaşmaları gibi hissetmişti, yetmezmiş gibi onunla sohbet etmeyi ve onu güldürmeyi sevmeye başlamıştı Draco. Sonra gözlüklü çocuk ona yumruk atmıştı ve ondan tekrardan nefret etmişti. ( Belki de nefret değil hayal kırıklığıydı hissettiği. )

Şimdi ise Draco Malfoy gerçekten ne hissetmesi gerektiğini bilmiyordu.

Gömleğini pantolonunun içine sokup sokmamakta kararsız kaldı. İki şeklini de deneyip bir Malfoy'un derli toplu görünmesinin daha iyi olacağından yola çıkarak sokmayı seçti. Aynadaki yansımasını gururla seyretti bir süre. Harry'nin onu neden öptüğünü anlayabiliyordu, fırsatı olsa Draco da kendini öpmek isterdi.

wind of change ☰ drarry, auWhere stories live. Discover now