𝟐𝟓 | narcissa black'in devasa hatası

2.9K 315 233
                                    

 ❝ The freedom, of fallingA feeling I thought was set in stoneIt slips through, my fingersI'm trying hard to let go ❞

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

The freedom, of falling
A feeling I thought was set in stone
It slips through, my fingers
I'm trying hard to let go


dramatik bir isyan:
şu bölümü okur musunuz artık?


Harry ve Draco, fazla geniş olmayan - ama dar da denemezdi - oturma odasında geçtiğinde Narcissa, Draco'nun isteği üzerine onları yalnız bırakmış, Müdür Dumbledore'u arayıp Draco için veli izni almıştı. Yaşlı adamın bir zamanlar kendinin de öğretmenliğini yapmasının getirdiği samimiyetle Lucius Malfoy'a bu durumun bildirilmemesini de rica etmişti.

Şimdi Narcissa ve diğer iki çocuk, karşılıklı koltuklarda oturmuştu ve hepsi de diğerlerinin konuşmaya başlamasını bekliyordu. Sonsuz bir döngüye girmişlerdi anlayacağınız.

İlk atak, yetişkin olmanın getirilerinden dolayı olsa gerek, Narcissa'dan gelmişti. "Tekrar arkadaş olduğunuzu görmek çok güzel." dedi karşısındaki çocukların ikisine de ithafen.

Draco, babasının ne düşüneceğini umursamamıştı belki ama annesine sevgili olduklarını söylemeye hazırlanırken içten içe annesinin ters bir tepki vermesinden korkuyordu. "Arkadaş... Sayılmayız."

Harry sözü devraldı. "Bir aileye açılma anını kolaylaştırmama izin verin: Draco ve ben birlikteyiz."

"Oh!" Narcissa açıkça şaşırmıştı ama hiçbir olumsuz sözle zaten gergin olan ortamı daha da germeye gerek duymadı. "Bunun 'ailemle sevgilimi tanıştırıyorum' buluşması olduğunu asla düşünmemiştim."

"Aslında Bayan Black-" diye başlamıştı ki Harry, Narcissa tarafından sözü kesildi.

"Sadece Narcissa lütfen, Harry. Hatta, oğlumun sevdiği kişi için Cissa veya Cissy de kabulüm. Bütün bu aristokratik resmiyeti bu daireye taşındığımda geride bıraktım."

Draco homurdandı ama ikisi de bundan hiçbit şey anlamamıştı. Ama durması için bir işaret gelmediği için devam etti Harry. "Narcissa... Benim kim olduğumu biliyorsun. Anladın, değil mi?"

Narcissa sadece tebessüm etti. Bakışlarından bile bildiği belliydi, karşısındaki genç oğlanın kaderi için üzülüyor, ona acıyordu resmen. "Ailen için çok üzgünüm Harry."

"Ne zamandır biliyorsun anne?" diye sordu Draco birden konuşmaya dalarak. "Ne zamandır babamı koruyordun?"

"Senden sadece biraz önce olmalı." Şimdi sarışın kadın ayaklanmış, pencere kenarındaki çiçeklerine yönelmişti. Sırtı iki oğlana dönük olsa da meraklı ve sorgulayan bakışlarının kendisinde olduğundan çok emindi. "Lucius'u korumuyordum, Draco. Seni koruyordum."

wind of change ☰ drarry, auKde žijí příběhy. Začni objevovat