𝐜𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐠 | son söz ve veda

2.7K 187 131
                                    


#🍋 ▎NEREDEN GELDİK BURALARA?

Harbi, basit bir lise kurgusundan buralara nasıl geldik ben de bilmiyorum ve saçmalamış olmaktan çok korkuyorum ama bir şekilde bitirdik. 47.200 kelime ve 200 sayfalık bir roman var elimizde ki bence bir fanfiction için fena değil.

Eh elimde olsa, YKS üstüne basmaya çalışmasa bu kurguyu daha uzun işlemek istiyordum. Gerçekten bolca pişmanlığım olacak. Mesela, Ginny meselesi çok sığ bir şekilde geçti veya sonraki hayatları, lisenin bitişi hakkında daha çok yazabilirdim. Yine de elimden geldiğince cevapsız soru bırakmamaya ve konu bütünlüğü sağlamaya çalıştım.

Wind Of Change, 2017'de yapılmış bir kurgu. Asıl adı Crooked'dı ve sadece iki bölüm yayınlanmış acemice bir şeydi. ( İlk kapağı medyada bu arada, editte çağ atlamışım. ) Sınıf arkadaşlarımla oturup kimin hangi öğretmen olacağını, dersleri ve yurtları özenle kurgulamıştık ama nispeten kısa ( ya da olay odaklı ) bir kitap olduğundan çok yansıtamadım ama yine de Hogwarts Lisesi emrinize amade.

#🍊 ▎PEKİ NEREYE GİDİYORUZ?

Profilimde bitmiş olarak: bir Wolfstar kurgusu, Regulus Black kurgusu ve bir de oneshot bulunmakta. Drarry okumak isteyenler ile ise bundan sonraki kitabım olan Big City Nights'da buluşabiliriz.

Ayrıca Tom Riddle & Death Eaters, Marauders ve Jeddy & Next Gen, Shadowhunter Academy kurgularına da profilimden ulaşmanız mümkündür. Reklam kutusu sonu.

#🍒 ▎İTHAF VE TEŞEKKÜR

Uzun süre boyunca bu kitaptan bölüm bekleyip ısrarcı olan tek kişi olduğu için bisimidedin 'e özel teşekkürlerimi sunarım. Ve tabii, yaptığı çalma listeleriyle beni ayrı bir şekilde gaza getirdiği için Roviina , sonsuz teşekkürler. Yorum yapan ve destekçi olan herkesi teker teker yazmak istiyorum ama atlama yaparsam birilerinin kırılmasından çok korkuyorum o yüzden, son olarak genel bir teşekkürle yetineceğim. Yanımda olduğun için teşekkür ederim, evet sana söyledim.

Ah bir de, depresyona girmeme asla izin vermeyen ve yorumlarıyla, görüşleriyle beni oldukça eğlendiren andrewmalfoy ve bowknot , teşekkür ederim.

#🍇 ▎CEVAPLANMAYAN BAZI ŞEYLER

Kimsenin aklına takılan bir şey yokmuş baktığım kadarıyla ama buralarda bir yerlerde sorduğunuz her soru elbet cevaplanacaktır.

#🍑 ▎SON OLARAK

Wind Of Change'i okuduğunuz ve sevdiğiniz için teşekkürler. Burda bu kurgunun sonuna geldik ve BEN FAZLASIYLA BOŞ YAPTIM DEĞİL Mİ? Umarım herkes tatmin olmuştur ve sevmiştir. Mutlu günler dilerim!

wind of change ☰ drarry, auWhere stories live. Discover now