7

617 37 0
                                    

Rămân blocată și efectiv parcă niciun mușchi din corp nu mai vrea să îmi răspundă. Nici măcar creierul nu-mi mai funcționează cum trebuie și probabil că fața mea a trecut de la palid la mov într-o clipită.

Și totuși nu sunt singura. Cole e exact ca o stană de piatră. Are ochii blocați și, surpinzător, nu pe corpul meu, ci în ochii mei. Mă privește de parcă e gata să mă dezbrace până și de piele, iar asta mă face să mă înfierbânt și mai mult. A rămas cu hainele în mâini și desculț, doar în pantalonii scurți care îi lasă la iveală banda neagră a boxerilor.

Sunetul isteric al telefonului meu ne readuce în camera în care suntem, unde eu stau complet goală în fața unui străin pe care nu-l sufăr. Mă trezesc din transă și ridic prosopul ca să mă acopăr, apoi fug în baie cu hainele și mă schimb în cea mai mare viteză.

Mă uit fugitiv în oglindă și sunt o epavă. Am părul ciufulit și albul ochilor roșu, de parcă sunt gata să plâng. Mă aranjez puțin, iar când ies din baie nici măcar nu mă uit la Cole. Îmi iau geanta și practic alerg până la ieșire.

- Hei frumoaso, mă salută Noah cald.

Îl salut înapoi, cu toate că mult mai încordată, dar probabil crede că e din cauza antrenamentului. Nu pune întrebări pe parcursul drumului și, deși știe că ceva mi se întâmplă, alege să mă facă să uit de tot cu melodia mea preferată în loc să mă ia la întrebări. De asta îl iubesc atât de mult.

Ultimii ani, în care tot ce-am făcut a fost să mă gândesc și să vorbesc despre Derek, au fost mult mai grei pentru el având în vedere ce simțea pentru mine. Nu vreau să îmi imaginez cum e să ții la cineva care e îndrăgostit de fratele tău. Cu toate astea, niciodată nu mi-a spus să tac sau să schimb subiectul. De fiecare dată asculta cât de singură mă simțeam, mai ales când era atâta lume în jurul meu, și niciodată nu mă judeca.

Ajungem în fața unui club de biliard și după ce parchează, Noah mă ia de mână și mă obligă, practic, să îl privesc în ochi.

- Ceva s-a întâmplat, știm amândoi asta; tot ce vreau e să te întreb dacă vreau să știu sau nu.

Vocea îi e rugătoare și mă întreb cum poate fi atât de înțelegător uneori.

Dau din cap în sens negativ și zâmbesc slab, apoi coborâm în aerul fierbinte al L.A.-ului, spre grupul de oameni care așteaptă la intrare.

- Frate, credeam că nu mai ajungi, strigă un băiat brunet cu ochii atât de albaștri că ar face marea să fie invidioasă. Ți-a luat prea mult epilatul?

Replica lui îi face pe toți să râdă, inclusiv pe Noah, apoi îmi dau seama că, de fapt, ei se înțeleg cel mai bine din tot grupul.

- Îmi pare rău de întârziere, dar a trebuit să o iau pe Theresa de la sală, spune și toate privirile se îndreaptă asupra mea.

- Deci tu ești faimoasa Theresa? întreabă un alt băiat, cu ochii verzi ca smaraldul.

A făcut selecție de prieteni pe baza ochilor?

- Am auzit că ești frumoasă, dar nici chiar, continuă șatenul și toată lumea face zgomot.

- Theresa, libidinosul de aici e Dean. Ei sunt Drew, indică spre brunetul care a vorbit când am ajuns, Jake, un blond cu ochii aurii și mult prea înalt și Nate, care e combinația perfectă de blond cu ochi albaștri la cere visează orice fată încâ de când se joacă în sfuragerie cu păpușile. Iar fetele sunt Jessica, arată spre o brunetă superbă cu ochii căprui și pielea măslinie, Heidi, o roșcată care are un zâmbet pentru care orice băiat ar ucide, și Laya, o blondă care mă face să mă întreb dacă nu cumva a venit aici direct de la concursurile de miss America.

După prezentări toată lumea îmi zâmbește cald, iar eu le întorc gestul, apoi intrăm în clădire.

Mese de biliard sunt întinse cât vezi cu ochii, iar lumina relativ obscură pare că e perfectă pentru toți oamenii care lovesc mingiile cu tacurile în tandem. Barul e plin de fete și pot să pun asta pe seama barmanului care pare să le zâmbescă mult prea prietenos la toate, dar mă abțin de la orice comentariu și merg după grup.

Masa noastră e relativ în centrul sălii și după ce Noah și Drew încep să joace fetele se apropie de mine mai mult, lăsându-i pe băieți să comenteze despre ceva meci care s-a jucat ieri seară.

- Thresa, nu? mă întreabă blonda, iar eu dau din cap. De cât timp ești prietenă cu Noah?

Mă uit atent la cele trei fete și îmi ridic sprânceana când văd că Jessica se rușinează.

- De mai bine de patru ani. Ne-am întâlnit într-un restaurant dubios, râd.

Râd când îmi aduc aminte ce replică stupidă a folosit ca să îmi atragă atenția și acum mi se pare atât de mult timp trecut de când fugeam de el încât aproape las să îmi cadă o lacrimă pe obraz.

- Tu la ce facultate ești? mă întreabă Heidi, iar eu îngiht în sec.

- Am mers la Conservator, dar din cauza unui accident am fost nevoită să renunț la facultate.

- Păi și atunci ce faci? continuă blonda.

- Am o firmă de avocatură, zâmbesc triumfătoare și aproape că izbucnesc în râs când le văd reacțiile fetelor. Nu eu am deschis-o, ci tata, dar când a murit a trebuit să învăț să mă ocup eu de ea și acum asta fac.

- Cât de tare, replică roșcata, iar eu zâmbesc gândindu-mă că se completează perfect una pe cealaltă.

Discuțiile noastre continuă cred că preț de două ore, până când băieții își amintesc de noi și după multe rugăminți am ajuns să joc împotriva lui Drew și chiar să îl înving.

- Nu-i corect, ai zis că nu ai mai jucat de ceva timp, se plânge când ieșim din local, iar prietenii lui fac mișto de faptul că se plânge mai rău decât o fată.

- Putem merge în club acum?

Vocea lui Dean răsună între noi și după ce băieții l-au pus să stea în genunchi și să ne roage, ajungem în fața unui club cu o coadă ridicol de lungă.

- S-a zis cu noaptea de club, spune Heidi dezamăgită.

- Nu așa de repede, răspunde Laya în timp ce își deschide doi nasturi de la cămașă și și-o leagă sub sâni.

Scoate un ruj roșu din geantă și după ce își trece mâna prin păr de câteva ori ne face cu ochiul și pleacă spre bodyguardul de la intrare. Băieții pun pariu între ei pe talentele Layei de seducție și râdem cu toții când Drew pierde două sute de dolari căci în mai puțin de cinci minute suntem deja pe ringul de dans.

Fericirea are chipul tăuWhere stories live. Discover now