11

613 35 0
                                    


Căldura sufocantă și alcoolul care se luptă să îmi iasă din sistem nu sunt deloc benefice pentru mine în momentul ăsta. Mă lupt să îmi deschid ochii ca să îmi dau seama de unde vine sunetul care mă zgârâie pe creier, dar mi-e practic imposibil. Încerc să mă mișc, dar sunt imobilizată total.

Cole doarme cu capul îngropat în părul meu și are brațele înfășurate strâns în jurul taliei mele dezvelite. Tricoul mi s-a ridicat până sub sâni, iar locul în care pielea mea atinge pielea lui Cole e ca un cuptor. Îi pot simți fierbințeala și e atât de bine încât nu sunt capabilă să scot niciun cuvânt. Tot ce reușesc să fac e să închid ochii la loc și să îmi potrivesc corpul cu al său.

Telefonul cu pricina începe iar să vibreze și de data asta mormăitul șatenului de sub mine e mult mai puternic. Îl urmăresc în liniște cum deschide ochii și zâmbește slab când vede că nu dorm, apoi, fără să mă lase să mă ridic și fără să ne miște din spațiul minuscul de pe canapea, apucă telefonul și răspunde.

- Ce naiba vrei?

Mă încrunt puțin când aud din telefon o voce de femeie și chiar sunt tentată să mă smulg din brațele lui, dar practic nu pot. Și nici nu vreau. Mă gândesc la o posibilă iubită, dar nu cred că ar fi aici cu mine dacă ar avea una, apoi la mama sa, dar îmi aduc aminte vag cum îmi povestea că nu vorbește cu familia lui.

- E sâmbătă, normal că dorm mult. Ce vrei, am întrebat?

Deși agasat, tonul nu îi e tăios. E doar.. plictisit, cred.

- Am uitat de asta. O să fiu acolo imediat, mormăie.

Faptul că probabil a întârziat undeva și că după ce va închide telefonul va trebui oricum să mă ridic, mă determină să mă trag ușor de lângă el, dar fără succes. Mă privește și se încruntă scurt când vede că vreau să plec de lângă el, apoi mă trage mai aproape.

- O să mai vin cu cineva, deci păstrați un loc în plus.

Închide telefonul imediat, apoi își duce mâna la obrazul meu, pe care îl mângâie ușor. Îmi dă o șuviță rebelă din părul castaniu după ureche și mă strânge și mai mult când vede că evit să îl privesc.

- Trebuia să merg la un grătar cu niște prieteni azi și am uitat complet. De aceea am fost sunat.

Explicația lui mă mulțumește, dar mă abțin să zâmbesc. Îmi ridic privirea ca să îl pot privi și simt cum mă înmoi când îi întâlnesc ochii verzi. Căldura se intensifică de zece ori când ochii mei coboară și rămân blocați pe buzele lui umflate, iar când își trece limba peste ele îmi mușc buza de jos, involuntar.

Simt, brusc, o împunsătură în abdomen și când îmi dau seama de la ce vine, de fapt, mă înroșesc, dar nu mă mișc nici măcar un centimentru. Dorința pune stăpânire pe mine și rușinea se pierde undeva prin camera cufundată în întunericul draperiilor atunci când mă întind și îl sărut.

Îmi lipesc buzele ușor de ale lui și nici nu mai este necesară permisiunea, căci imediat limba lui ajunge să o șicaneze pe a mea. Mâna care acum câteva momente îmi dădea părul după ureche, acum coboară ușor pe șold, iar sărutul se adâncește imediat.

Mă ridic în capul oaselor, apoi Cole mă trage deasupra lui și își bagă mâna în parul meu atunci când își trece limba peste pielea gâtului meu. Se mișcă sub mine și mă îndeamnă să fac același lucru, iar când șoldurile mi se mișcă ușor deasupra lui, un geamăt îi părăsește buzele, excitându-mă mai mult.

Săruturile de pe gât ajung să mă facă să gem înfundat și să protestez din cauză că tricoul lui blochează calea spre decolteul meu.

Buzele îi revin peste ale mele și în momentul în care mâna sa ajunge pe fundul meu amândoi scoatem același geamăt plin de dorință, dar care e întrerupt de soneria care acum câteva minute ne-a trezit.

Fericirea are chipul tăuWhere stories live. Discover now