8

670 37 0
                                    


După mai bine de două ore deja mă simt complet amețită și râd incontrolabil la una dintre cele mai proaste glume spuse de Jessica. De fapt, cred că gluma era mai mult spusă sub formă de apropo pentru Noah pentru că trebuie să fii practic orb să nu îți dai seama că ăștia doi se plac, dar în momentul ăsta nu mai judec prea bine și mă las purtată de val.

Ne plimbăm pe străzile orașului de vreo oră și, în cele din urmă, ajungem pe plajă, ca să putem privi răsăritul. Contrac așteptărilor mele nu suntem singurii de aici și, în mjod sigur, nu suntem singurii beți, dar pentru prima dată nu-mi pasă absolut deloc de nimic altceva decât de faptul că mă simt fericită.

- Prostule, era cămașa mea favorită, strigă Laya către Dean atunci când se împiedică și varsă pe ea jumătate din conținutul sticlei de scotch.

Dean își îndreaptă spatele pentru câteva secunde și izbucnește în râd odată cu Laya, apoi o ia în brațe și aleargă spre mare. N-aș putea spune exact dacă Laya se zbate ca să scape sau dacă încearcă să se agațe mai mult de șatenul cu ochii de smarald, dar sunt atât de drăguți încât nici nu mai contează.

- Baie în mare, strigă Drew din toate puterile și aleargă după cei doi care acum se aleargă prin apă.

Jake și Nate aproape că se bat pentru cine să o ia pe sus pe Heidi, dar roșcata le-o ia înainte și începe să alerge singură, dându-și peste cap rochia și-așa destul de scurtă.

Râsul meu se aude probabil pe toată plaja, dar nici că mi-ar păsa. Prietenii lui Noah sunt printre puținele persoane care m-au făcut să mai uit de problemele din ultima perioadă și acum că îmi aduc aminte și de el aproape că îmi vine să îi dau cu ceva în cap. Se uită zâmbind spre prietenii lui, în timp ce Jessica se uită zâmbind spre el.

Îmi dau ochii peste cap, apoi îl împing subtil și îi fac semn spre bruneta de lângă el și mi se pare că ori se preface ori chiar nu are nici cea mai vagă idee cum arată flirtul. Îl lovesc ușor în umăr, împingându-l spre ea și slavă Domnului că măcar ea pricepe ce vreau să fac pentru că îi sare în brațe și începe să râdă colorat când ajung în apă, lângă ceilalți.

Răsăritul nu întârzie să apară și zâmbetul nu-mi dispare când îi văd pe toți atât de fericiți și liberi. Suntem de aceeași vârstă, ce-i drept, dar mă simt ca o mamă mândră de copilul ei când zâmbetul de pe fața lui Noah se adâncește tot mai mult.

Restul weekend-ului trece mult prea repede și când ajung luni la birou, pentru prima dată în trei ani, totul pare puțin mai colorat în viața mea. Nu mai simt nevoia continuă să mă iau de cineva pentru că sigur s-a făcut o greșeală undeva, iar Britney observă și ea asta când mi se alătură pentru raportul cazurilor de săptămâna trecută.

- Ce ți s-a întâmplat?

- Ce vrei să spui? întreb zâmbind.

- Păi nu te-am mai văzut de mult zâmbind mai mult de cinci minute întregi și încă nu ai țipat pentru că Jo de la recepție citește revistele în loc să programeze întâlnirile. Deci nu mai trage de timp și spune-mi ce miracol ți s-a întâmplat, râde prietena mea.

- Nu știu despre ce vorbești, mint. Am doar o dimineață puțin mai bună azi.

Britney mă privește din cap până în picioare și după ce își ridică sprânceana de câteva ori strigă practic în gura mare:

- Cu cine ai făcut sex, Theresa?

Întrebarea ei mă face să scuip toată apa pe care o aveam în pahar și, în mod normal, aș râde de întrebarea ei și reacția mea la un loc, însă de data asta reacția mea nu se datorează simțului său umoristic, ci persoanei care stă în tocul ușii și care mă fixează cu privirea.

Fericirea are chipul tăuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum