11 Κεφάλαιο

56 3 0
                                    

Σήμερα είναι το Χάλοουιν και φυσικά όλοι θέλουν  να κάνουν φάρσες.Σήμερα επίσης θα γινόταν και το σχετικό πάρτι. Στο σχολείο παντού υπήρχαν κραμασμένες νυχτερίδες,αράχνες,ψεύτικα χέρια που κρέμονταν έξω από τα ντουλαπάκια,γενικώς έμπεναν στο πνεύμα του Χάλοουιν.

 «Θα πάμε όπως και δήποτε!»είπε στην Τσάρλι.

«Είπα εγώ πως δεν θα πάμε?»είπε αυτή στην Κλάρα.

 

«Μπου!»φώναξε από πίσω τους ο Άνταμ.

«Με τρόμαξες!»παραπονέθηκε η Κλάρα και τα δύο αδέρφια γέλασαν.Ο Άνταμ σπάνια γιορτάζει,είτε το Χάλοουιν,είτε κάτι άλλο.Δεν συναναστρέφεται με πολλοί κόσμο από τη μέρα που πέθανε ο πατέρας τους.

«Θα έρθεις στο πάρτυ?»ρώτησε η Κλάρα,αυτή δεν θα το έχανε με τίποτα.

«Ναι.Θα ντυθώ πριγκίπισσα.»

«Βλάκα!Μην με ερωτεύεσαι.»τον προειδοποίησε.Η Κλάρα με τον Άνταμ δεν είχαν και πολύ καλές  σχέσεις.Πάντα την πείραζε και αυτή νευρίαζε και μιά μέρα,το καλοκαίρι την είχε ξανατρομάξει και είχε πέσει από την σκάλα στο σπίτι τους και έσπασε το πόδι της.

«Εξαιτίας σου έχω χάσει ενάμισι μήνα από το καλοκαίρι!Βλάκα!»

του είχε πει τότε.

«Εγω λέω να πάω για μάθημα.»τους ειπε η Τσάρλι.Μπήκε στην τάξη της και έβγαλε το βιβλίο της βιολογίας.

«Γειά»άκουσε κάποιον από πίσω της να της λέει.Γύρισε να δει ποιός είναι.

«Γειά»είπε στον Στίβεν.Ήταν απίστευτα γοητευτικός.Τα φωτεινά πορτοκάλι ασυνήθιστα μάτια του την κοιτούσαν τόσο φιλικά.Τα μισάνοιχτα σαρκώδη χείλια του,τα μαύρα μαλλιά του με την ξανθιά πλαϊνή φράντζα του να πέφτει στα μάτια του.Πανέμορφος.

«Έχεις μήπως μολύβι?»την ξύπνησε.Γιατί το έκανε?Ήθελε να τον χαζέψει κι'άλλο.

«Ναι.»απάντησε.Γύρισε και του έδωσε ένα.Τα χέρια τους καθώς έπιανε το μολύβι αγγίχτηκαν και ηλεκτρίστηκαν.Η Τσάρλι τινάχτηκε στην καρέκλα της σαν να την διαπέρασε...ρεύμα.Διάφορες εικόνες πέρασαν στο μυαλό της.Θολές και πολύ γρήγορα.Γύρισε ταραγμένη μπροστά της και παρακολούθησε το μάθημα.

Καταραμένη  ζωήWhere stories live. Discover now