13 Κεφάλαιο

69 3 0
                                    

Ήταν εννιά το βράδυ και το πάρτυ ήταν έτοιμο να αρχίσει.Είχε γεμίσει όλη η πλατεία Κρόουλ μέσα σε δέκα λεπτά.Η ζωντανή μουσική έπαιζε πολύ δυνατά.Μεθυσμένοι χόρευαν τρέλα στο ρυθμό της δυνατής μουσικής και συνέχιζαν να πίνουν.

Η Τσάρλι με την Κλάρα στεκόντουσαν σε μια γωνία και γελούσαν.Χθες έκαναν μια μικρή συζήτηση από το τηλέφωνο και συμφώνησαν να την συνεχίσουν και μία άλλη μέρα.

«Ξέρεις,διαφωνώ!Είναι πολύ καλό παιδί.»έλεγε η Τσάρλι.Η Κλάρα μόνο άκουγε δεν μιλούσε. Μιλούσε η Τσάρλι γι'αυτήν.Δεν την άφησε ούτε λεπτό να μιλήσει.Και γελούσε με την συμπεριφορά της φίλης της,αλλά ήταν και λίγο σπαστικό!

Πολλές φορές συζητούσαν για θέματα και τις περισσότερες φορές μιλούσε μόνο η Τσάρλι,πασχίζοντας η Κλάρα να μιλήσει.Την έπιανε η πολυλογία της και δεν σταματούσε.Ρωτούσε και απαντούσε τον εαυτό της πηγαίνοντας πάνω-κάτω στο δωμάτιο ρίχνοντας στιγμιαίες ματιές στη Κλάρα.Πιο πολύ μιλούσαν για τα δικά της θέματα παρά για την Κλάρα.Τα πιο πολλά προβλήματά της ήταν,είτε με τον αδερφό είτε με κάποιο αγόρι που της έκανε ένα από τα χαζά καμάκια.

«Δεν είπα το αντίθετο Τσάρλι.Ο Λουκ είναι ωραίος,αλλά...ξες πως νιώθω για τον Τζακ.»της είπε και την κοίταξε με το χαζό της ύφος.Αχ,αυτό το χαζό το ύφος!

«Κλάρα,ξεκόλλα!Σε άφησε για τον εγωισμό του.Κοίτα γύρω σου λίγο.»και έδειξε με το χέρι της τον κόσμο.Ήθελε να της βρει σύντομα αγόρι φαίνεται.Είναι πολύ κοινωνικός άνθρωπος η Τσάρλι και έχει πολλούς φίλους...μάλλον γνωστούς.Δεν μπορείς να κάνεις φίλο σου κάποιον μόνο και μόνο επειδή μιλάτε.Έτσι δεν είναι?


Καταραμένη  ζωήWhere stories live. Discover now