12 Κεφάλαιο

69 3 0
                                    

Τί είχε συμβεί μόλις τώρα?Πρώτη φορά συνέβαινε κάτι τέτοιο.Αυτές οι θολές εικόνες,ήταν δύσκολο να καταλάβεις τι έδειχναν.Ήταν πολύ γρήγορα και θολά,όλα.

  Καθώς χτύπησε το κουδούνι,η Τσάρλι έφυγε βιαστικά από εκεί.Πήγε σπίτι της και κλείστηκε εκεί για το υπόλοιπο της μέρας.Από το δωμάτιο άκουσε την πόρτα να κλείνει.Πετάχτηκε και κατέβηκε κάτω.

«Τί κάνεις εδώ?»ρώτησε τον Άνταμ.

«Σπίτι είναι.Τι θες να κάνω?Καλά είμαι ευχαριστώ.»

«Εννοώ άμα σχόλασες βλάκα.»του είπε.Προχώρησε στο σαλόνι δεξιά της και έκατσε στον καναπέ.

Χθες το βράδυ ένας μαθητής Λυκείου δέχθηκε επίθεση ζώου λίγο πιο έξω της πόλης μας.Ακόμη δεν γνωρίζουμε την οικογένεια του.Τα μόνα στοιχεία που έχουμε είναι ότι τον λένε Πίτερ και πήγαινε στο Λύκειο Dominus.Αν τυχών...

Έκλεισε την τηλεόραση.Δεν ήθελε να βλέπει και να ακούει τίποτα πια για αυτές τις επιθέσεις.Πήγε στο δωμάτιο της.Ήθελε κάπου να εκτονωθεί για να ηρεμήσει.Έβαλε ένα κολάν και μια κοντή μπλούζα και κατέβηκε στο υπόγειο.Άναψε το φως και άρχισε να χτυπάει έναν σάκο που χρησιμοποιούσε ο Άνταμ να προπονήτε όταν είχε αγώνες στο μποξ.Βέβαια,είχε σταματήσει να ασχολείται εξαιτίας ενός τραυματισμού στον ώμο του.Αυτό του είχε στερήσει την νίκη του τότε.

Χτυπούσε ανελέητα τον σάκο.Ήθελε να τον χτυπήσει κι'άλλο,κι'άλλο,κι'άλλο.Ήθελε να τον σκίσει σε χίλια δυο κομμάτια.Τον χτυπούσε τόσο δυνατά.Στα πλάγια είχε ήδη ανοίξει λίγο.Σε μια τελευταία της γροθιά ακούστηκε ένα "κρακ".Τσίριξε τόσο πολύ.Πονούσε αφάνταστα.Σίγουρα το είχε σπάσει το χέρι της.

Ο Άνταμ στο άκουσμα της τσιρίδας της έτρεξα κάτω.Πήδηξε από την σκάλα κάτω και πήγε κοντά στην αδερφή του.

«Τί έπαθες?».Την πήγε πάνω και της έβαλε πάγο.Εκείνη την ώρα μπήκε στο σπίτι και η Λουίζ.

«Τί έπαθε?»τους ρώτησε ταραγμένη και αυτή.«Να την πάμε στο νοσοκομείο!».

«Αυτό κάνω τώρα!»της απάντησε θυμωμένα και αναστατωμένα.Την έβαλε στο αυτοκίνητο και έβαλε μπρος.Το χέρι της είχε μελανιάσει και είχε πειστεί αρκετά πολύ.

«Πονάω Άνταμ!»κλαψούρισε.

Επιτέλους έφτασαν.Την πήγε μέσα τρέχοντας και φώναξε γιατρό.Μέσα σε μιάμιση ώρα τελείωσαν πια,με την Τσάρλι τώρα να έχει στο χέρι της μέσα σε γύψο."Θα είμαι η μόνη με τον γύψο"συλογίστηκε.

Καταραμένη  ζωήWhere stories live. Discover now