🔮 Ki szeret a végén? 🔮

2.2K 195 130
                                    

Zayn a kis ház előtti lépcsőn ült mélyen a gondolataiba, vagy inkább az érzéseibe merülve. A sokadik cigijét szívta egyhuzamban, de háborgó lelke nem talált megnyugvást. Bal kezével rendszeresen a haját túrta és nagyokat sóhajtozott, mintha a kilégzés erejével el tudná fújni a bánatát. A hűvös szél csapkodta barna bőrét a vékony pólón keresztül, amit viselt, de észre sem vette. Nemsokára az orra elől viszik el a fiút, akibe évek óta szerelmes és nem tehet semmit. Eddig is borzalmas érzés volt látni Niall vágyakozó tekintetét Liam felé, de most... holnap talán már egymás ölébe bújva jönnek a reggeliző asztalhoz, nap mint nap látni fogja őket ölelkezni, csókokat váltani, olyan vicceken nevetni, amiket csak ők értenek...Hirtelen túl sok lett, amivel meg kell birkóznia. Sosem volt könnyű élete, rengeteg nélkülözéssel és lemondással járt, de eddig elviselte, mert csak a fizikai szükségleteiről volt szó. Most viszont a lelke tipródott, és ez minden eddiginél rosszabb volt. Nem, ezt nem fogja tudni elviselni...elhatározta, hogy másnap beszél Louis-val és kér tőle egy ajánló levelet. Talán könnyebb lesz felejtenie, ha nem látja az orra előtt zajló eseményeket.

- Zaynie... - Niall hangja halk volt és szeretetteljes. Leült barátja mellé a lépcsőre és a homlokát a férfi vállához érintette. - Ha akarod, maradok. Nem megyek el.

Zayn mint aki kómából ébred, olyan értetlenül nézett a fiúra. Azt sem tudta, hogy került oda a semmiből, de amit kérdezett, még inkább összezavarta.

- Ni... mi...mit csinálsz te itt? És miért...

- Látom, hogy nem vagy jól - nézett őszintén a gesztenyebarna szemekbe Niall. - Ha szükséged van rám, maradok.

- Miért maradnál, szöszi? Erre a randira vártál hónapok óta. Most végre összejött, és...

- Randizni bármikor tudok. Vagy nem...lényegtelen. De te vagy a legjobb barátom és szeretnék melletted lenni, ahogy te voltál velem mindig. Mióta ismerlek, mindig számíthattam rád, mindig segítettél, mindig mellettem voltál. Bármit elmondhattam neked, mert tudtam, hogy a titkaim nálad jó kezekben vannak. Csak azt nem vettem észre, hogy amíg én rendre neked panaszkodtam, te sosem tetted, megvigasztaltál, de a te problémáidat sosem osztottad meg velem. Amikor az előbb úgy leráztál, először nagyon bántott és mérges voltam, hogy pont most nem vagy itt, aztán azt hittem, talán haragszol rám valamiért. De amikor kinéztem az ablakon és megláttalak itt ülni... Zaynie, tudom, hogy baj van. Engedd, hogy most én segítsek neked. - miközben Ni beszélt, karjaival átölelte Zayn jobb bicepszét és a vállára hajtotta a fejét. A férfi csak ült, meg sem mert moccanni, annyira csodálatos és egyben fájdalmas volt a pillanat. A legszebb vallomás, amit valaha hallott, a legszebb embertől, akit valaha látott. Mégis...

- Nem tudsz segíteni, de köszönöm. Minden rendben lesz, ne aggódj értem, szöszike.

- Arról a fiúról van szó?Akiről beszéltél? Aki nem szeret viszont? - Zayn kínjában csak elmosolyodott.

- Igen, arról - hajtotta le a fejét Zayn.

- Megverjem? - kérdezte Niall félig viccesen. Nagyon rosszul érintette, hogy legjobb barátja ennyire szomorú pont akkor, amikor neki a legszebb napja van és élete legjobb estéjének néz elébe.

- Nehhehem - nevetett Zayn őszintétlenül. - Figyelj, kicsi szöszi...Minden nem jöhet össze, mindenki nem lehet boldog. Számomra ez az út vége, de neked csak most kezdődik... Úgyhogy menj, Hamupipőke, készülődj a bálba, sicc sicc sicc... - igyekezett a lehető legjátékosabbra venni a figurát, majd felállt és visszament a kuckójába.

¤¤¤¤

Liam hihetetlenül fess volt a szűk nadrágjában és a testre simuló V nyakú pólójában. - Kész vagy, bébibogyó? - kérdezte az ámuló Niallt - indulhatnánk, mert cefetül bulizhatnékom van - mondta és egy nagyot csapott a fenekére. Vidd a szexi kis popód az autóba és Liam papa megmutatja neked, milyen az igazi élet.

🔮HÓGÖMB (Larry, Ziall ff) 🔮 BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now