🔮 LION 18+ 🔮

2.9K 165 49
                                    

- Milyen forró a bőröd – lihegte Liam Jason nyakába - pedig nemrég még meg akartál fagyni.

- Az azelőtt volt, hogy hozzám értél volna – lehelte a fiú. Lassú léptekkel haladtak az ágy felé, bár ha Jasonön múlt volna, már túl lettek volna az első körön. Liam gyengéden fektette le az ágyra és anélkül kerekedett fölé, hogy egy pillanatra is elvált volna tőle. Jasonben minden mámorító volt. Az illata, a bársonyos, fiatal bőre, a vállát borító szeplők, az édes kis türelmetlen hangok, amiket kiadott. Liam érzékei elteltek a fiúval, nem látott és nem hallott mást, még a szíve is a  nevének dallamára dobbant. Jason ott keringett az ereiben, ott volt minden lélegzetvételében. A homlokától kezdte a csókokat, onnan tért az arcára, ahol nyelve segítségével egy képzeletbeli vonallal kötötte össze az apró pöttyöket. Amikor a füle alá ért, aztán pedig mögé, Jason zihálni kezdett. Liam nyugtatólag simított végig hatalmas tenyerével a mellkasán, de ellentétes hatást ért el vele, a vékony lábak még inkább szorították a derekát, még közelebb próbáltak kerülni hozzá.

- Csss...ssss...édes, rengeteg időnk van – simított végig Liam gyengéden a gyönyörű arcon. Most, hogy végre megvallotta az érzéseit, sokkal felszabadultabban merte szeretni. Jason elégedetlenül nyüszített fel.

- Lehethhh... hogy neked igen... de én felrobbanok menten ... hha ... nem...

- Mindjárt, kicsim, türelem, nem akarlak lerohanni.

- Lerohanni? A repülőtér óta erre vágyom, ilyen kicseszett hosszú előjáték nem is létezik – replikázott Jason. A férfi csak mosolygott, visszahajolt a selymes bőrre és tovább csókolta, fogai közé csippentette. Jason nem bírt a vérével. Elengedte Liam derekát és kihúzta alóla a lábát. Jobb kezével a nadrágjába nyúlt, kezét mereven ágaskodó péniszére szorította.

- Nem, Bubu... erre semmi szükség - ragadta meg a férfi Jaz csuklóját - Amíg velem vagy, mindent megkapsz, amit csak szeretnél. Nem tudom, milyen tapasztalataid voltak eddig, de mellettem nem kell magadhoz nyúlnod. Azért vagyok itt, hogy kényeztesselek és hidd el, tudom, mit csinálok.

- Dehh...nehmmm...bíromhhh... - panaszos hangja megértette Liammel, hogy nem haladhatnak az ő tempójában, legalábbis most nem. Ez Jaz számára inkább kínzás, mint élvezet. Kihámozta a törékeny testet a melegítő nadrágból és ezzel egy időben az alsóját is levette róla. Jason nem hazudott, merevedése olyan acélkemény volt, hogy csoda, hogy nem szúrta át a nadrágját eddig. Nedveitől ázott a bokszere, a maradék pedig ott gyöngyözött a szépséges makk végén.

- Rendben. Akkor újratervezés – mondta fátyolos hangon és a szájába vette Jasont.

A fiú hirtelen még lélegezni is elfelejtett, Liam forró ajkai a makkja körül elemi gyönyörrel ajándékozták meg. Hát még mikor mélyebbre engedte a szájában és fogai enyhén karcolták a hosszát. Nem teketóriázott, egészen a torkáig szívta magába, mire Jason kontrollálhatatlanul remegni kezdett.

- Úúúr...Istennnn... Liammmm... - visította, csípőjével mélyre lökte magát a férfi szájába. Kis kezei a barna hajba martak és Liam kíváncsi lett volna, hány hajhagymája látta kárát a mozdulatnak. A férfi tudta, hogy kedvese nem fogja sokáig bírni már. Mutatóujját benyálazta és a lüktető réshez vezette. Finoman járatta körbe körülötte, de amint a nyíláshoz ért, Jason teste úgy szippantotta magába az ujját, mintha vákuum lenne benne. Begörbítette az első ujjbegyét és igyekezett kitapintani a fiú érzékeny pontját. Valószínűleg soha nem tehette ezt neki senki azelőtt, mert ahogy Liam hozzáért, Jason felvisított, gerincét megfeszítette és remegve, földön túli extázisban élvezett Liam szájába.

Liamet meghatotta a hevesség, amivel a fiú átélte a gyönyört.

- Na... most, hogy ezzel megvolnánk, folytathatjuk is, amit elkezdtünk – mosolygott diadalittasan. Felegyenesedett és mélységesen megdöbbent, mikor a könnyáztatta zafír szemekbe nézett.

🔮HÓGÖMB (Larry, Ziall ff) 🔮 BEFEJEZETTNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ