🔮 Jövök érted, Jul! 🔮

1.8K 171 131
                                    

Huszonnégy órával később Liam és Louis a repülőgépen ültek Chile felé. Az út Londonból Santiago de Chilebe közel tíz óra volt, így Liamnek volt ideje összeszedni a gondolatait. Az eső sokk után, amikor Louis gyakorlatilag fel kellett, hogy mossa Liamet a földről, azonnal elkezdték szervezni az útjukat. Konzultáltak az angol hatóságokkal, akik a bizonyítékokat elegendőnek találták, mivel azonban Juliant az elfogása utáni második héten kiadták Chilének, az ügyben érdemben már nem tudtak tenni semmit. A két férfi fogta a teljes dokumentációt, hazarohantak összeszedni néhány napi ruhát és már úton is voltak a reptérre. Mivel Zayn és Niall még nem kerültek elő, Louis taxit hívott, az vitte ki őket a Heathrow-ra.

- Meg fog bocsájtani nekem, Lou? - kérdezte Liam bizonytalanul. Hangja tele volt bűntudattal és lelkifurdalással.

- Liam...Julian szeret téged. Minden mozdulatán, a tekintetén látszott. Mindig a közeledben akart lenni, nálad talált menedéket...lehet, hogy neheztelni fog az elején, de biztosan megbocsájt. - Louis bátorításnak szánta a szavait, Liam azonban minden egyes szóval mélyebbre süllyedt az önmarcangolásban. „Nálad talált menedéket..." és igen, ez így is volt egészen addig a napig. Amikor ő cserben hagyta.

Louis hitt benne, Zayn és Niall is a pártját fogta, de ő... eltaszította magától a fiút, aki a segítségét kérte. Nem hitt benne, pedig megfogadta, hogy mindig fog, és mégis az első akadálynál ő meghátrált és lemondott a férjéről. Élete egyetlen szerelméről. Otthagyta őt egyedül az előzetes börtönben és soha rá sem nézett, csak hajszolta a saját örömeit, hogy feledni tudja a csalódását. Örömeit...egyetlen egyszer sem élvezte igazán a többi fiút, mindben Juliant kereste, de Julian csak egy van, és éppen egy dél-amerikai börtönben sínylődik ártatlanul.

Azonban az élet kegyes volt és adott még egy lehetőséget. Ez már így is több, mint amit a legtöbben kaphatnak. Most már csak élnie kell vele. Elhatározta, hogy miután kihozták Juliant (nem volt hajlandó Juan Pablonak hívni) és hazavitték, hozzá, ahová tartozik, az egész életét annak fogja szentelni, hogy bebizonyítsa ennek a megtört virágszálnak, mennyire végtelenül szereti.

¤¤¤¤

Zayn órákon át ült a kórház folyosóján, míg odabent a kezelőben Niallt próbálták rendbe hozni. Mivel semmi papír nem volt náluk Niall betegségét illetően, a kórháznak fel kellett vennie a kapcsolatot Cobler doktorral, aki értékes információkkal tudott szolgálni az előzményekről. Hamarosan személyesen is megjelent és a croydoni kórház szakorvosaival együtt dolgoztak a megoldáson. Miután Niall magához tért, oxigénre tették, az értékei jelentősen javultak, a szaturációja a vészjósló ötvenötről felment egészen nyolcvanötig, ami még mindig nem elég, de mindenképpen szignifikáns eredmény.

Mindeközben Zayn a folyosón rágta a körmeit és a fél karját odaadta volna egy szál cigiért, de azon a napon, mikor kiderült, hogy szöszije beteg, azonnal felhagyott ezzel a szenvedélyével. Nem is volt rá szüksége eddig, Niall szerelme és a vele töltött idő tökéletesen kitöltötte az életét. Most azonban újra veszélyben érezte magukat és a szükség is újra felütötte a fejét a szervezetében.

Eszébe sem jutott Louis-t vagy Liamet felhívni, annyira lekötötte a figyelmét az aggodalom.

Cobler doktor homlok ráncolva lépett ki a vizsgálóból. Zayn rögtön talpra ugrott és nagyon nem tetszett neki az, amit az orvos arcán látott...

- Mr Malik, sajnos nincsenek jó híreim. A konzervatív kezelés, amit eddig alkalmaztunk Mr Horannál, és ami sikeresnek tűnt, most úgy látszik, nem lesz elég. Az gyógyszerek segítségével elért átmeneti állapotjavulás elvonta a figyelmünket a nagyobb problémáról. A szívelégtelenség valóban gyakran kezelhető megfelelő gyógyszerekkel és egészséges táplálkozással, életmódváltással, de Niall esetében ez nem vezetett célra. Átlépett a harmadik fokozatba, ami azt jelenti, hogy a szervezete már kisebb megerőltetésre is tüntetőleg reagál. A nehézlégzését a testszerte felhalmozódott folyadék okozza, ami már az első vizsgálatkor is fennállt, de most sokkal nagyobb a visszatartott vízmennyiség és szétterjedtebb a test különböző részein. Egyelőre oxigénen marad és szoros megfigyelésen tartjuk.

🔮HÓGÖMB (Larry, Ziall ff) 🔮 BEFEJEZETTOù les histoires vivent. Découvrez maintenant