38

664 62 13
                                    

- Устните ми? - Розовокосият повдигна вежда, усмихвайки се.

- Те са много добри - завърши Ким. Не можеше да отдели очи от чуждата ключица. Бе открита и лъщеше на светлините над тях.

Момчето изхъмка доволно и приплъзна ръката си още по-близо до слабините на Техюнг. Устните му отново потърсиха отсрещните за дълга целувка.

- Последвай ме - шепот, който Те едва улови.

Непознатият скочи от стола с грация и задърпа по-високия след себе си. Техюнг се клатушкаше след него, погледът му бе замъглен и той едва фокусираше гърба на другия. С една малка частица от съзнанието си бе наясно с това, че да си легне с непознат е пълна лудост. Дори името му не знаеше какво остава за друго.

Влязоха в тоалетните в една от кабинките. Розовокосият заключи вратата и се подсмихна. Притисна Техюнг до стената и уви ръце около раменете му.

- Толкова си секси - прошепна в ухото му.

Едната му ръка се уви около чатала на Ким и го стисна силно. Те изстена и го целуна. Това момче знаеше какво да прави.

Започна да масажира издутината, която ставаше все по-голяма. Ким бе увил ръце около талията му и не смееше да помръдне. Усети как другият насочва ръката му към дупето си и той не се двуоми да го обхване в шепи.

Телата им бяха едно в друго и по-дребният се раздвижи, създавайки възбуждащо триене между тях. Бе безразсъдно и Ким го знаеше, но не искаше да спира. Това бе нещото, от което се нуждаеше. Да забрави. Да забрави всичко и всички, да бъде егоист, да бъде млад и див, да се отдаде на удоволствието.

Стисна дупето с две ръце и ги извъртя, така че по-ниският се озова между стената и голямото тяло на Техюнг. Спусна целувките си по врата му, въздишайки шумно. Момчето в ръцете му се усмихна и го придърпа към себе си, възобновявайки отъркванията си.

- Ммм, добър си.

Те само изхъмка и засмука над ключицата му. Обичаше това място. То караше Мино да се побърква.
- М-мино.

Розовокосият не го чу добре, но се усмихна. Действията на другият му харесваха, той самият му харесваше. Този път бе ударил джакпота.
- Какво казваш? - Той зарови пръсти в тъмната коса, надигайки главата му.

Те се бе задъхал, бузите му имаха розов отенък. Изглеждаше чаровно с обърканото си изражение.

САМО МОЙ /YOONMIN/Where stories live. Discover now