55

1K 66 67
                                    

Джимин излезе от банята, сгушен в дебел халат. Душът му действаше отпускащо.

- От кога сте си толкова близки с Техюнг? - Юнги беше седнал на леглото и сякаш само чакаше другия да излезе, за да зададе въпроса си.

- Какво имаш предвид?

- Ами не знам...изглеждате доста близки - той стана и се доближи до по-малкия. - Защо не се обади да те взема? - Ръцете му обхвана колана на халата и го развързаха. Започна да целува врата му. Горещият му дъх погъделичка чувствителната кожа. Езикът му се прокрадна измежду устните и се заигра, маркирайки момчето.

Джимин изстена и се притисна към него. Ръката му се зарови в черната коса и той изви глава, търсейки устните му.

- Т-той с-се обади - призна си. - Исках да те изненадам.

- И успя.

Юнги издърпа халата и обгърна голото му тяло с ръце. Пръстите му се увиха около зърната, въвлече го в лигава целувка. Чим се разтрепери в ръцете му. Искаше го, тялото му копнееше за удоволствие, за нежно докосване и нещо му подсказваше, че този път щеше да бъде различно.

- Ю-юнги, мгх...

- Тук съм, любов моя, тук съм. - Той го обърна към себе си, целувайки го. - Искам да се любим.

- Да, ах! - Джимин се притисна в тялото му, търсейки допир. - Докосни ме, скъпи!

Юнги не се поколеба и изпълни желанието му. Обхвана члена му, започвайки да го мачка в ръката си. Усещаше как малко по малко се втвърдява и възбудата ескалира.

Джимин го нападна като животно. Беше нетърпелив, искаше го на мига. Ръцете му затърсиха път под тениската и скоро успя да се отърве от нея. Бялата кожа, гладка и недокосната, заблестя пред очите му. Не помнеше кога за последно бе изпитвал такава възбуда. Имаше нещо различно у Юнги и това го побъркваше.

Уви ръце около врата му и изстена силно.
- Юнги...ах! По-бързо! - гласът му се изви и изтъни.

Мин стимулираше дължината му, докато го държеше здраво. Джимин трепереше и всеки момент щеше да се строполи в краката му.

Опита се да го целуне, опита да му каже нещо, но от устните му излизаха само стенания. Юнги се предаде под тежестта на тялото му и хватката му се разхлаби. Джимин падна на колене, скимтейки. Стисна пениса си и притвори очи, имаше чувството, че ще свърши всеки момент, а не искаше. Не още.

САМО МОЙ /YOONMIN/Where stories live. Discover now