οι κακοί οιωνοί

4.6K 517 43
                                    

"Mην δειλιάζεις, οτι έγινε έγινε ας δούμε απο εδώ και στο εξής τι θα κάνουμε" της είπε κοφτά και της έκανε νόημα να περπατήσει δίπλα του. Επιτάχυνε το διστακτικό της βήμα και βρέθηκε να περπατά δίπλα του.

Την είχε φιλήσει με πάθος, την είχε φιλήσει τόσο δυνατά που της πόνεσε τα χείλη, δεν ήταν όνειρο, μήπως ήταν? τα χείλη της ακόμη πονούσαν , το κορμί της δεν μπορούσε να ηρεμήσει, η καρδιά της χτυπούσε δυνατά, να τον κοιτάξει στα μάτια δεν μπορούσε

"Δεν είναι οτι δειλιάζω αλλά-" προσπάθησε να ακουστεί φυσιολογική , την στιγμή που ο κόσμος της είχε συγκλονιστεί. Ο αφέντης την είχε αγγίξει ως γυναίκα, την είχε αγγίξει ερωτικά .

Η Άννα κοίταξε τα αναμμένα φώτα του σπιτιού, φωνές ανθρώπων ακουγόντουσαν καθαρά, ήταν πολλοί στην αυλή και περίμεναν τον ερχομό τους.

 Όλοι ήταν ανάστατοι με τα λόγια της γριάς και πολλοί καλοθελητές ήταν εκείνοι που μετέφεραν στους άγγλους ιστορίες για εκείνη την γριά με τα θολά τα μάτια. Τις άκουγαν έντρομοι και γοητευμένοι μαζεμένοι σε μικρές παρέες.

"Έχει χάρισμα , όταν ήταν μικρή είχε προβλέψει και άλλο θάνατο" ακουγόταν απο τα χείλη των ντόπιων καθώς διάνθιζαν τις ιστορίες τους με υπερβολές κάνοντας τα μάτια των καλεσμένων να γουρλώνουν απο δέος.

"Που ήξερες οτι θα ..που ήξερες τι θα έκανα?" είπε διστακτικά η Άννα, μια απο τις ερωτήσεις τις πολλές που στοιβάζονταν στο νου της . 

Ήθελε να τον ρωτήσει επίσης απο πότε ένιωσε για εκείνη ερωτικό ενδιαφέρον..

 αν ήταν αλήθεια όσα της είπε στο γκρεμό..

μήπως..μήπως ήταν μια πράξη ελέους, μήπως εκβιαστικά τον έκανε να της πει πως θα γινει γυναίκα του?

Δάγκωσε τα χείλια της δυνατά απο ντροπή. Ήταν ολοκάθαρο ξαφνικά μέσα της. Τον εκβίασε οτι θα αυτοκτονήσει αν δεν την έκανε γυναίκα του, και ο αφέντης της είπε ναι , πως θα διαλύσει τον αρραβώνα του αρκεί να μην έπεφτε απο το γκρεμό.

Τότε κατάλαβε. Ήταν ένα ψέμμα όλο αυτό, το φιλί..αυτό το υπέροχο φιλί.. η υπόσχεση πως θα άφηνε την Έρικα.. όλα τα είπε για να μην αυτοκτονήσει, θα της έλεγε το οτιδήποτε αρκεί να μην το έκανε.

"Η Μάντις είπε οτι θα το κάνεις "

Δαγκώθηκε ξανά απο την ντροπή. Και για δεύτερη φορά της ήρθε να πεθάνει  επι τόπου, σχεδόν προσευχήθηκε νοερά να γινόταν ένα θαύμα και η καρδιά της να σταματήσει να χτυπά, ο αφέντης νόμιζε πως όλα  ήταν σχέδιο εκ μέρους της για να του χαλάσει την βραδιά

ΥΒΡΙΣΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα