Να ξαναδοκιμάσουμε?

4.6K 487 65
                                    

Σκούπισε τα δάκρυα της μπερδεμένα με τα υγρά του στο φόρεμα της , υπήρχε μια περίεργη αμηχανία , μια ένταση απροσδιόριστη όχι τόσο γι αυτό που μόλις της έκανε όσο για τον τρόπο που επέλεγε να μην την κοιτάζει. Ένιωσε μπερδεμένη ξαφνικά σαν να έκανε κάτι λάθος, σαν να τον απογοήτευσε. Ήταν άντρας και της συμπεριφέρθηκε ως γυναίκα , απλά δεν ήξερε , δεν ήταν προετοιμασμένη πως οι άντρες δρούν έτσι στα σώματα των γυναικών. Πίστευε πως όλο αυτό , το ερωτικό σμίξιμο, έστω το ερωτικό παιχνίδι που της μάθαινε ο Άιντεν θα ήταν ρομαντικό και γλυκό , όπως τα άλλα αγγίγματα του στο σώμα της , αλλά έκανε λάθος.

Δεν υπήρχε κάτι γλυκό ή τρυφερό στον τρόπο που χρησιμοποίησε το κορμί  της. Ίσως να έφταιγε σκέφτηκε η απειρία της. Ίσως μια έμπειρη γυναίκα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα αυτό που μόλις της είχε κάνει.

Σκουπίστηκε ξανά στο φόρεμα της και τον κοίταξε μη ξέροντας τι έπρεπε να πει. Τι λένε μετά απο όλο αυτό που είχε γίνει? Πρωτη φορά ένιωθε τόση σύγχυση και μπερδεμένη .

"Καλύτερα να μην το κάνεις αυτό" της έδειξε με το χέρι του το φόρεμα της που είχε υγρανθεί απο τα υγρά του και τα δάκρυα της. " Θα αφήσει σημάδι" της είπε σχεδόν αδιάφορα  αλλά  η χροιά της φωνής του έδειχνε μια αναστάτωση , όχι την ερωτική αναστάτωση που συνήθως άκουγε να της μιλά αλλά μια αναστάτωση γεμάτη ταραχή που πάλευε να μην βγει στην επιφάνεια.

"Δεν το ήξερα " κοίταξε το φόρεμα της αμήχανα " ίσως να πλυθώ καλύτερα"

"Ναι. Να πλυθείς" της είπε χωρίς να υψώσει και πάλι τα ματια του πάνω της και σηκώθηκε αφήνοντας το σώμα του να πέσει στην πολυθρόνα. Τον είδε να ανεβάζει το παντελόνι του και να κουμπώνει τα κουμπιά του. Έψαξε μηχανικά σχεδόν σαν κίνηση αντανακλαστική το πούρο που είχε αφήσει στο μικρό τραπέζι δίπλα του. Το έπιασε στο χερι του με φόρα και πάλι την ίδια στιγμή το πέταξε κάτω στο τασακι σαν να μην ήξερε τι θέλει και ο ίδιος.

"Πήγαινε να πλυθείς" τέλος της είπε απότομα ίσα για να την δει να σηκώνεται αστραπιαία και να πηγαίνει στο μπάνιο.

Έπλυνε το πρόσωπο της απο τα υγρά και τα δάκρυα της,  βούρτσισε τα δόντια της , έπλυνε με κρύο νερό το φόρεμα της και το άφησε να στεγνώνει σε μια κρεμάστρα πίσω απο την πόρτα. 

Και σαν τα έκανε όλα αυτά , έκατσε στην μαρμάρινη μπανιέρα και σκέφτηκε πως είχε κάνει ένα μεγάλο λάθος. Ήδη ένιωθε ενοχές. Ο Άιντεν της φέρθηκε ως γυναίκα και εκείνη του είπε πως δεν θέλει να την αγγίξει ξανά με αυτο τον τρόπο. Δάγκωσε τα χείλη της . Το έβλεπε καθαρά τώρα. Τον απογοήτευσε όταν εκείνος ήταν τόσο καλός μαζί της όλη μέρα στην βόλτα τους και μάλιστα της εξομολογήθηκε πως ήταν ερωτευμένος χρόνια μαζί της. 

ΥΒΡΙΣΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα