Όταν κάναμε έρωτα

5.6K 476 117
                                    

Ακατάλληλο για ανηλίκους.

Tην οδήγησε στο μέσο του δωματίου χωρίς να την αγγίζει. Η Άννα κοίταξε λοξά το κρεβάτι. Εκείνος όμως δεν έκανε κίνηση να πάει προς τα εκεί. Έδειχνε διστακτικός σαν κάτι να παιδεύει το νου του.

"Δεν θα πάμε..στο κρεβάτι?" του χαμογέλασε γλυκά και μάλλον ντροπαλά, δεν ήξερε πως να φερθεί αλλά στο πρόσωπο του έβλεπε πως διαγραφόταν ένας δισταγμός ακόμη μεγαλύτερος και απο αυτόν που είχε η ίδια.

"Θέλω να σου πω κάτι πριν σε αγγίξω. Θέλω να ξέρεις"

Η φωνή του βραχνή της διέγειρε τις αισθήσεις, ένιωθε την αναστάτωση στο κορμί του και στο βλέμμα του. Μια αναστάτωση ερωτική, μύριζε  επιθυμία  ο τρόπος που την κοιτούσε. Τον ήθελε και εκείνη πολύ, να σμίξουν τα κορμιά τους, να της μάθει όλα όσα μόνο με το νου της φαντάστηκε να κάνει μαζί του.

"Τι θέλεις να μάθω?" έπλεξε τα χέρια της αμήχανα μπροστά στο στήθος της και μετά τα κατέβασε, τον είδε να την κοιτά έντονα στα μάτια και να κοιτά έπειτα κι εκείνος το κρεβάτι. "Γιατί διστάζεις Άιντεν ?νόμιζα πως το ήθελες κι εσύ"

Της χαμογέλασε αμυδρά, έπλεξε τα χέρια του μπροστά στο στηθος του κι εκείνος και μετά τα έβαλε σχεδόν αμήχανα μέσα στις τσέπες.

"Δεν έρχομαι εδώ όταν μένω στην Τζακάρτα, δηλαδή έρχομαι και εδώ να μείνω αλλά συνήθως πηγαίνω σε ένα ακριβό ξενοδοχείο . Εδώ έρχομαι μόνο με γυναικείες συντροφιές."

Ξεφύσηξε απαλά εκείνη. Υπέθετε πως είχε ερωτικές σχέσεις με αλλες γυναίκες. Δεν καταλάβαινε γιατί κάνουν αυτή την συζήτηση λίγο πριν το σώμα του την κάνει γυναίκα.

"Γιατί μου τα λες αυτά Άιντεν?"

Την κοίταξε στο ημίφως, τα σκουλαρίκια απο αχάτη που της είχε χαρίσει γυάλιζαν τις διαθλάσεις του φεγγαρόφωτου που εισέβαλλε απο τις χαραμάδες των σιτών.

"Έφερνα σε αυτό το κρεβάτι πόρνες . Τις πλήρωνα. Τις έκανα έρωτα πάνω σε αυτό το κρεβάτι και..και τώρα που ήρθε η ώρα να πλαγιάσω μαζί σου εδώ μου κάνει λάθος όλο αυτό. Ίσως έπρεπε να σε πάω κάπου αλλού . Κάπου ξεχωριστά."

"Κι όμως εδώ αποφάσισες να με φερεις εξ αρχής . Γιατί Άιντεν?" προσπάθησε να τον καταλάβει. Προσπαθησε να καταλάβει τι της λέει. Ήταν ο άντρας της , θα γινόταν σε λίγο ο αληθινός άντρας του κορμιού της , ήθελε να καταλάβει τον τρόπο που σκέφτεται.

"Τις πλήρωνα και.." πήρε μια μεγάλη ανάσα." τις πλήρωνα να υποδύονται εσένα . Και σε έφερα εδώ γιατί ήταν η μεγαλύτερη μου φαντασίωση να σου κάνω έρωτα στο κρεβάτι που σε σκέφτηκα τόσες φορές μαζί τους. Και τώρα όλο αυτό φαντάζει τόσο λάθος" Σταμάτησε να μιλά και περιεργάστηκε τα μάτια και τα χείλη της, αλλά εκείνη παρέμενε ήρεμη , έδειχνε πως το σκέφτεται.

ΥΒΡΙΣWhere stories live. Discover now