Κάνε με να νιώσω ωραία Άννα

6.4K 490 241
                                    

Aκατάλληλο για ανηλίκους.

Σαν γύρισαν στο σπίτι η Άννα ήξερε καλά πως κάτι είχε αλλάξει ραγδαία στην ενέργεια του Άιντεν. Δεν ήξερε πως να εξηγήσει την στάση του. Δεν ήταν κάτι που της είπε , ίσα ίσα έστεκε αμίλητος, αλλά ήταν ο τρόπος που επέμενε να μην την κοιτάζει. Για πρώτη φορά ένιωσε πως εκείνος είχε μετανιώσει το ταξίδι και πως θα ήθελε να μην το είχαν κάνει ποτέ. Και τέλος σκέφτηκε πως εκείνος ίσως μετάνιωσε για όλη την σχέση τους και μήπως το μυαλό του ήταν στην Έρικα που είχε αφήσει πίσω.

"Πάω να φέρω φαγητό. Θα φάμε εδώ" της είπε κοφτά χωρίς να την ρωτήσει τι ήθελε να φαει και την άφησε μόνη στην μέση του δωματίου. Τα αισθηματα της ήταν αμφίθυμα. Την μια σκεφτόταν λογικά πως ο άντρας αυτός πριν απο λίγο της εξομολογήθηκε τον έρωτα του και πως όλα αυτά που ένιωθε ως φόβο ήταν μια ξαφνική ανασφάλεια που της προκάλεσε ο καυγάς τους, αλλά και πάλι η καρδιά της χτυπούσε παράλογα απο άγχος καθώς κάθε φορά που πήγε να τον αγγίξει εκείνος την απέφυγε.

Έκανε μπάνιο και ντύθηκε με την νυχτικιά της. Όταν βγήκε απο το μπανιο εκείνος ακόμη δεν είχε γυρίσει. 

Έξω ήταν πια βράδυ και μια φοβία παράλογη , μια σκέψη πως την είχε εγκαταλείψει ή χειρότερα πως εκείνος δεν θα γυρνούσε ποτέ ξανά στο μικρό σπίτι γιγαντωνε μέσα της. Και όμως και πάλι την απέρριπτε και προσπαθούσε να διασκεδάσει τους φόβους της κάνοντας πράγματα μικρά μιας ρουτίνας καινούριας στο σπίτι εκείνο. 

Φυλλομέτρησε το βιβλίο του, χτένισε τα μαλλιά της, έστρωσε το κρεβάτι και τέλος κοίταξε για ώρα μέσα απο τις σίτες των παραθύρων.

Όταν πια άνοιξε η πόρτα και τον είδε μπροστα της θέλησε να τρέξει στην αγκαλιά του και να τον γεμίσει φιλιά αλλά κάτι την κράτησε. Το βλέμμα του σκοτεινό την έκανε να ριγήσει. Κάτι είχε αλλάξει πάνω του και η αίσθηση πως αυτό το κάτι ,έκρυβε κάτι που της διέφευγε τάραζε την καρδιά της.

"Έφερα φαγητό" της είπε κοφτά και άφησε το φαί που το βρήκε  κρύο -δυο ώρες έλειπε - πάνω σε ένα μικρό τραπέζι . Εκείνος έκατσε στην μοναδική καρέκλα και άναψε κατευθείαν ένα πούρο.

"Άργησες" του είπε αποφασιστικά αλλά δεν τον πλησίασε. Μύριζε απο μακριά αλκοολ και έβλεπε τα μάτια του πως ήταν κόκκινα. Ήταν μεθυσμένος.

Πήρε το φαγητό της και έκατσε στο κρεβάτι , προσπάθησε με κόπο να φάει αλλά δεν κατέβαινε μπουκιά.

ΥΒΡΙΣWhere stories live. Discover now