νόμιζα πως ήθελες να σε ανακαλύψω

5.1K 510 162
                                    

Το επόμενο πρωί

Ήταν ακόμη πολύ πρωί όταν ένιωσε ο Άιντεν ένα χάδι στο κορμί του , μέσα σε όνειρο σκέφτηκε πως ήταν η Άννα αλλά γρήγορα η μορφή της Έρικας αντικατέστησε το όνειρο του.

"Γιατί δεν μπορούμε να είμαστε μαζί? γιατί απλά δεν κάνεις μια προσπάθεια? ήταν απότομο όλο αυτό και φοβήθηκες και κάνεις πίσω, αλλά ήμασταν καλά έτσι δεν είναι? δεν χρειάζεται να τα γκρεμίσουμε όλα , ας μείνουμε σε σχέση, δεν χρειάζεται να του βάλουμε ετικέτα , δεν χρειάζεται να το πούμε αρραβώνα όλο αυτό, ας το πάμε απο την αρχή"

Η Έρικα τον ακολουθούσε μέσα στο δωμάτιο του καθώς εκείνος ξεκίνησε να ντύνεται με βιαστικές κινήσεις.

Όχι  η Έρικα δεν θα παρατούσε  την προσπάθεια. Στην τελική δεν της επιβεβαίωσε τις υποψίες της οτι έχει ερωτική σχεση με την μικρή. Και όσο δεν το παραδέχεται την αφήνει να σκέφτεται πως είναι ακόμη μπερδεμένος, στην τελική την είδε για το τι είναι ικανή η μικρή πόρνη, τον έκανε να τρέξει πίσω της αφού φρόντισε να εξαφανιστεί και δεν ήξερε και με τι άλλο τον κρατούσε. Όσο θυμάται οτι ήθελε να γίνουν φίλες , ο θυμός μέσα της γινόταν ανεξέλεγκτος.

Δεν την έδιωξε απο το σπίτι. Αυτό και μόνο της έδειχνε πως έδινε μια παράταση στην σχέση τους. Σίγουρα εκείνος είχε δεύτερες σκέψεις. Θα τον διεκδικούσε . Ήταν δικός της.

"Κοίτα με Άιντεν που σου μιλάω"

Μπήκε μπροστά απο την πόρτα της ντουλάπας , καθώς εκείνος τραβούσε ένα σκουροπράσινο πουκάμισο .

"Έχω αργήσει πρέπει να πάω στο λατομείο , θα έρθει σήμερα ο ο εκτιμητής για τον σιδηρο.. τέλοσπάντων.. έχω αργήσει Έρικα "

"Πως μπορείς να με αρνείσαι? όταν ξέρω πως με θέλεις? "

Την κοίταξε σχεδόν με απόγνωση. Ήταν κακή ιδέα να της πει να μείνει για λίγο κάτω απο την ίδια στέγη. Ναι την είχε χρησιμοποιήσει. Και ναι ήξερε οτι ήταν κάθαρμα. Και ναι. Δεν είχε καν την υπομονή να της χρυσώσει το χάπι. Ήθελε να τελειώνει μαζί της. Να την ξεφορτωθεί .Αλλά όλα ήθελαν το χρόνο τους.

"Τελείωσε Έρικα, σου είπα ήταν μια επιπολαιότητα όλο αυτό, το κατάλαβα όταν ήδη ήταν πια αργά, σου ζήτησα χίλιες φορές συγνώμη"

"Με θέλεις και το ξέρεις"

Τα μάτια της έλαμψαν και έπεσε την ίδια στιγμή στα γόνατα. Έγλυψε τα χείλη της και μισάνοιξε το στόμα της.

ΥΒΡΙΣΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα