4. poglavlje

1.1K 39 0
                                    

Kažu da postoji osoba koja misliš da bi trebala biti i ona koja doista jesi. Ja sam izgubila obje. Zato sada gradim novi život jer je istina da ne znam kakva sam osoba bila prije. Jednim dijelom sebe ne želim niti saznati, a drugi dio mene se bori s prvim i želi saznati što sam ostavila iza sebe. Drugi dio mene želi saznati kakvu sam osobu ostavila u prošlosti.

Dugo sam se opirala tome, ali drugi dio mene, očito tvrdoglaviji dio mene, želi saznati cijelu moju prošlost. Ne mogu se više boriti protiv toga. Ne želim se više boriti protiv toga. Moja prošlost, kakva god ona bila, želi biti otkrivena. Samo ću tako moći nastaviti sa svojim novim životom.

I za to postoji samo jedan način. Doktor Nolan. On je psihijatar i on bi mi mogao vratiti moja sjećanja. Dugo sam vagala ovo i vaga je prevagnula na to da počnem posjećivati doktora Nolana. Sigurna sam kako bi mi doktor Nolan mogao pomoći, a i on je jedini kojemu mogu ispričati sve ovo što držim zatvoreno u sebi. Prijeti mi velika eksplozija i sigurna sam kako više ne mogu izdržati. Dobri doktor će čuvati moju tajnu i pomoći će mi.

Barem sam se nadala!

Dok sam završavala s poslom, radila sam to ovog puta puno nervoznije nego inače jer poslije posla je moj prvi sastanak s doktorom. Nikome nisam rekla da ću ići kod njega na seanse. Kao prvo ne bih znala ni što bih im rekla. Zakopala sam se u mrežu laži i nisam sigurna hoću li se ikako izvući iz nje. Mrzim lagati svojim prijateljima. I mrzim lagati Gabrielu. On mi se malo pomalo zavlači pod kožu. Nikada nisam nešto tako osjećala prema nekom muškarcu. Jednim dijelom sam preplašena tim novim osjećajima, a drugim dijelom sam uzbuđena i sretna. Stvarno sam sretna.

Zato sam se odlučila samo prepustiti svim tim novim osjećajima jer je to nešto što nisam osjećala prema nikome, jer je to nešto što me ispunjava. Gabriel me potpuno ispunjava. Možda ga kratko poznajem, ali ne mogu ići protiv onoga što osjećam.

Prošlo je već tri dana od našega spoja i od tada se sve promijenilo. Iskoristio bi svaku priliku kako bi me poljubio, a ja sam uživala. Jučer je došao u moju kuću i kuhao mi je, a poslije smo sjeli na kauč kako bismo pogledali film, ali nismo uopće obraćali pažnju na film nego smo samo pričali o svemu pa smo se malo mazili i ljubili. Zaspali smo na kauču i probudili se ukočeni, ali niti jednom to nije smetalo. Jednostavno smo uživali.

Moje misli je prekinula živa slika Gabriela koji je ušao kroz vrata te mi je udijelio jedan onaj svoj seksi osmijeh od kojega uvijek zadrhtim. Prišao mi je te me nježno poljubio. Ne znam zašto, ali me uvijek iznenadi kada me poljubi u javnosti. Smatrala sam Gabriela muškarcem koji teško pokazuje osjećaje u javnosti.

„Opet izgledaš tako iznenađeno." Naslonio je čelo na moje dok su mu ruke bile oko moga struka. Dirali smo se svakim dijelom naših tijela. Uvijek sam zamišljala kako bi to bilo kada bi bili goli, ali me je još uvijek sram priznati da nikada nisam s nikime spavala. Gabriel je bio stariji od mene sedam godina i sigurna sam kako je on to radio sto puta, ali ja još nisam bila spremna, iako bih njemu dala sve.

„Zato što me uvijek iznenađuje kada pokazuješ osjećaje u javnosti."

„A to ti se ne sviđa?" upitao je i odmaknuo čelo od mojega. Zagledala sam se u njegove zelene oči i nasmiješila se.

„Bože, ne. Volim misliti kako nas svi ljubomorno gledaju jer si sada samo moj."

„Upravo tako. A ja svima želim pokazati kako si ti samo moja. Nitko te ne može imati." Još sam se šire nasmiješila nakon njegovih riječi. Prije sam imala problema s time kada netko kaže da mu pripadam. Puno puta sam se naslušala Evana koji govori da mu pripadam, da mu svi iz Škorpiona pripadaju. Ja sam bila svoja, neovisna žena koja je mrzila pripadati nekome, ali sada pripadam ovome muškarcu. I volim to.

Osveta #1Where stories live. Discover now